szkoda że niema jeszcze innych odpowiedzi.
docieranie hondy i ile markos widzial silnikow
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
z pewnością w Szwajcarii (czy skąd Ty masz to autko, bo nie wiem) jeździł tą Integrą jakiś dziadek i napewno nikt jej nie katował, stan lepszy niż ideał, szkoda tylko że takiego dzwona zaliczyła
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- Matex
- Nowy
- Kontakt:
nie bo durny jestes Ty!! a napisalem to po to ze sie wykrecasz i nie odp ba pytanie klariego czyli zjebalo cie ! nie wiedziales co napisac to napisales ze goofi jak by byl extra to juz auto jezdzilo!markos pisze:
matex nie mogles przepuscic okazji, zeby napisac cos durnego w swoim stylu zupelnie bezkarnie, bo w luznych rozmowach, nie?
-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
heheh kozzi normalnie jak bys zgadl, w zurichu troche inna jest kultura jazdykozzi pisze:z pewnością w Szwajcarii (czy skąd Ty masz to autko, bo nie wiem) jeździł tą Integrą jakiś dziadek i napewno nikt jej nie katował, stan lepszy niż ideał, szkoda tylko że takiego dzwona zaliczyła![]()
nie to co u nas w Rumunii...

-
kozzi
- Weteran
buehehehehe..........ta i nawet super porządnych dróg nie mająarts pisze:heheh kozzi normalnie jak bys zgadl, w zurichu troche inna jest kultura jazdykozzi pisze:z pewnością w Szwajcarii (czy skąd Ty masz to autko, bo nie wiem) jeździł tą Integrą jakiś dziadek i napewno nikt jej nie katował, stan lepszy niż ideał, szkoda tylko że takiego dzwona zaliczyła![]()
szkoda że niema jeszcze innych odpowiedzi.a po za nim to gdzie maja zapierdzielac jak wszedzie gory i big jezioro
![]()
a pozatym z kim tam mial by sie lapac jak tam same prosiaki Gt2/GT3 i Rs wkolo
![]()
![]()
nie to co u nas w Rumunii...![]()
![]()
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
prosze cie ladnie, wyjasnij mi teraz co ma brak czesci do zawieszenia i uszkodzony tloczek tylnego zacisku do stanu silnikaMatex pisze:jak by byl extra to juz auto jezdzilo
oraz matex balwanie jeden, bo inaczej juz nie umiem. podaje tylko informacyjnie: musialbym byc nie wiem jakim kretynem, zeby majac mozliwosc zbudowanie takiego civica babrac sie dalej w corse
mam nadzieje, ze widzicie roznice miedzy wysokim kreceniem c20xe, a wysokim kreceniem b18c6
ps.1
ksiazka serwisowa wypelniana byla regularnie. nie, nie jest podrobiona. zmiany oleju, filtry, inne pierdy. krotka przerwa byla po zmianie wlasciciela - plus taki, ze gowniarz (19 lat), ktory ja rozwalil, jezdzil tym bardzo krotko. zdazyl jednak zalozyc te ch*jowe biale 17", cudne indiglo, piekna galke tenzo-r'a i uchwyt recznego
ps.2
takimi samochodami z zasady powoli sie nie jezdzi, wiec jak juz ktos dzwoni - to robi to raczej solidnie. dobrze, ze tylem

-
kozzi
- Weteran
a ja (TY) jestem specjalistą w tych sprawach i wiem najlepiej!markos pisze:ps.1
ksiazka serwisowa wypelniana byla regularnie. nie, nie jest podrobiona.
dawaj tą książke do mnie to Ci podstępluje ją na 10lat!markos pisze:zmiany oleju, filtry, inne pierdy. krotka przerwa byla po zmianie wlasciciela -
krótko, ale za to intensywnie!markos pisze:plus taki, ze gowniarz (19 lat), ktory ja rozwalil, jezdzil tym bardzo krotko.
eeee.... !Markos, no coś Ty napewno jej nie katował, bo niby gdzie? na tych pięknych drogach w Szwajcarii!markos pisze:ps.2
takimi samochodami z zasady powoli sie nie jezdzi, wiec jak juz ktos dzwoni - to robi to raczej solidnie. dobrze, ze tylemto tak jakbys kozzi nie umial polaczyc tych 2 faktow w jedno
oraz jakie ma znaczenie że tył był akurat rozwalony? widziałes zdjęcia z wypadku tej Integry? a że tak zapytam ile Ty widziałes wypadków drogowych w swoim życiu? raczej można by to policzyc na palcach jednej ręki
-
kozzi
- Weteran
ale nie oznacza to równiez ze ten Twój takich przygód nie miał!markos pisze:ksiazka nie byla stemplowana na lewo. to, ze sa samochody z lewymi papierami nie znaczy, ze ten tez taki byl. jesli miales takie przykre doswiadczenia - wspolczuje.
dla mnie absolutnie zandego, bo nie ja będe nim jeździł!markos pisze:a jakie to ma znaczenie, ze tyl byl rozwalony? dla mnie dosc zasadnicze, bo wszystko najwazniejsze co mnie interesowalo bylo z przodu i w srodku. bez uszkodzen. wedlug mnie to dosc proste do ogarniecia i szkoda, ze to do ciebie nie dociera. co mi dadza zdjecia z wypadku? ze bede wiedzial na co wpadl tylem i jaki byl znak drogowy, ktory wbil sie w przednia szybe? a jakie ma to dla mnie znaczenie?
-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
w salonie w Polsce mozna zweryfikowac przebieg po ostatniej wizycie w salonie w Szwajcarji jak i co i kiedy bylo robione w aucie wiec co to za mowa o jakies lewiznie
Szwjcarja ma ten plus ze biedacy raczej tam nie mieszkaja i nie jezdza po serwisach "chlop" oddaja do Aso i po klopocie, kazde auto sciagane z tamtad ma ksiazke prowadzana regularnie ....
Watpie zeby trafil sie Markosowi zajebany silnik ...
Szwjcarja ma ten plus ze biedacy raczej tam nie mieszkaja i nie jezdza po serwisach "chlop" oddaja do Aso i po klopocie, kazde auto sciagane z tamtad ma ksiazke prowadzana regularnie ....
Watpie zeby trafil sie Markosowi zajebany silnik ...

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
nie wiem czy zwrociles uwage na ten drobiazg, ze ja bede jezdzil civikiem, a integra juz nikt nie bedzie jezdzil, bo posluzyla jedynie za zrodlo czesci blacharskich do naprawy 2 innych puknietych samochodowkozzi pisze:dla mnie absolutnie zandego, bo nie ja będe nim jeździł

- Sznaps
- Nowy
Co za nagonka w ogóle. Mi projekt markosa bardzo sie podoba bo jest moim zdaniem nieźle dopracowany a że zajmuje dużo czasu..trudno. Czasami żeby przy danym budżecie coś zostało zrobione naprawdę dobrze trzeba poczekać. Topic może założony dla żartu ale zachowanie niektórych czepialskich żałosne. Pozdro i bez urazy.
No bubbles no beer
AE82 4agze -> http://www.cultrides.com/content/toyota ... gze-sznaps
AE82 4agze -> http://www.cultrides.com/content/toyota ... gze-sznaps
-
Fagot
- Nowy
- Kontakt:
E tam projekt naprade fajny a bez ryzyka nie ma przyjemności
Prawda o silnku wyjdzie pewnie po kilku tysiacach.Projekt moze trwa długo ale dopracowany bedzie bardzo.Klari tez długo robił swojego ale teraz jest zadowolony a to jest najwazniejsze.Wiec moim zdniem nie ma co czepiac sie czasu trwania projektu moj pwenie bedzie trwał tyle samo
Najwazniejsze zeby !markosowi sie podobało wkoncu to jego kasa.Napisał bym cos jeszcze ale spanie mnie bierze
1.9tdi jezdzi
c20xe jeszcze nie
318is może niedługo wystartuje
c20xe jeszcze nie
318is może niedługo wystartuje