docieranie hondy i ile markos widzial silnikow
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Nikt nie wie jak kto ja docieral...

Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
czyli MotoDoctor działa!markos pisze:nie jestem przekonany, czy widziales w zyciu tak czysciutki w srodku silnik po takim przebiegu.. ja jeszcze nie widzialem..-=kLaRi=- pisze:Nikt nie wie jak kto ja docieral...![]()
![]()
![]()
![]()
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Sory ze bede troche niezbyt mily ale ile w zyciu widziales rozebranych silnikow i robiles cos przy nich... ? 1 ?!markos pisze:nie jestem przekonany, czy widziales w zyciu tak czysciutki w srodku silnik po takim przebiegu.. ja jeszcze nie widzialem..-=kLaRi=- pisze:Nikt nie wie jak kto ja docieral...![]()
![]()
![]()
![]()
Czystosc silnika nie ma nic wspolnego z jego super stanem!?!
Co to ma do rzeczy:) Chyba tylko tyle ,ze wyglada jakby wrocil z fabryki!
Po oleju zawsze pojawia sie nagary i osady -nie ma bata!
Chyba ze koles rozebral silnik i go wypucowal
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
nie tyle niemily ile nierozgarniety. mysle, ze gooffy widzial pare silnikow wiecej niz ty-=kLaRi=- pisze:Sory ze bede troche niezbyt mily ale ile w zyciu widziales rozebranych silnikow i robiles cos przy nich... ? 1 ?
no popatrz.. a tam ich prawie nie bylo. wystarczylo lekko przejechac palcem i pojawialo sie czysciutkie aluminium. silnik nie byl nigdy wczesniej rozkrecany.-=kLaRi=- pisze:Po oleju zawsze pojawia sie nagary i osady -nie ma bata!
stanu silnika jestem 99% pewien. to nie zmeczone c20xe.

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
wiedzma pleple mi powiedzialaD12 pisze:Skąd masz pewność, że twój silnik nie był męczony![]()
nie mamD12 pisze:Hmm daj foty tego "czystego silnika".
ankiete moze zrobic niestety tylko gumis, wiec wolalbym jej tu nie widziec, bo nie wiadomo czy wszyscy zrozumiemy odpowiedzi

- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
To co, że nie tego działu ale na tym forum więc pewien poziom powinien być utrzymywany na całym forum a nie tylko tam gdzie się chce.!markos pisze:moderatorze nie tego dzialu...
ooo! i mamy ankiete
Może zrezygnujesz z moderatorowania ?
EDIT: z innego działu...
Hmm... jakieś kompleksy ?!markos pisze:jeszcze jeden post na temat mojego projektu w watku do tego nieprzeznaczonym i poleca ostrzezenia. wszyscy zrozumieli?
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
słusznie, że wylądowało to w luźnych rozmowach, bo to takie pisanie o dupie maryni.
głupia dyskusja głupia odpowiedź . daję 3
to, że silnik odpala i ładnie chodził, wygląda o niczym nie musi świadczyć. podobnie jak to, że wysokie jego kręcenie miało jakiś negatywny wpływ (on jest do tego stworzony). pojeździ trochę Markos to napisze coś pewnie o stanie i swoich odczuciach. do tego momentu, to tylko bicie piany.
głupia dyskusja głupia odpowiedź . daję 3
to, że silnik odpala i ładnie chodził, wygląda o niczym nie musi świadczyć. podobnie jak to, że wysokie jego kręcenie miało jakiś negatywny wpływ (on jest do tego stworzony). pojeździ trochę Markos to napisze coś pewnie o stanie i swoich odczuciach. do tego momentu, to tylko bicie piany.
- Matex
- Nowy
- Kontakt:
z tego co czytam to klari pyta ciebie a nie goffiego o to ile widzial silnikow rozebranych-=kLaRi=- pisze:Sory ze bede troche niezbyt mily ale ile w zyciu widziales rozebranych silnikow i robiles cos przy nich... ? 1 ?!markos pisze:nie jestem przekonany, czy widziales w zyciu tak czysciutki w srodku silnik po takim przebiegu.. ja jeszcze nie widzialem..-=kLaRi=- pisze:Nikt nie wie jak kto ja docieral...![]()
![]()
![]()
![]()
Czystosc silnika nie ma nic wspolnego z jego super stanem!?!
Co to ma do rzeczy:) Chyba tylko tyle ,ze wyglada jakby wrocil z fabryki!
Po oleju zawsze pojawia sie nagary i osady -nie ma bata!
Chyba ze koles rozebral silnik i go wypucowal