[OT] Kto z Was korzysta ze SKYPE ?

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
AMFILIADA
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

[OT] Kto z Was korzysta ze SKYPE ?

Post autor: AMFILIADA »

No właśnie, rozmowy głosowe przez net zdobywają coraz większe grono użytkowników, propozycja do adminów forum - czy nie można by było dodać możliwości wstawienia w profilu swojego namiaru np na SKYPE ?? Bylo by chyba duzo ciekawiej :) Co Wy na to ?
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

Re: [OT] Kto z Was korzysta ze SKYPE ?

Post autor: qomo »

AMFILIADA pisze:No właśnie, rozmowy głosowe przez net zdobywają coraz większe grono użytkowników, propozycja do adminów forum - czy nie można by było dodać możliwości wstawienia w profilu swojego namiaru np na SKYPE ?? Bylo by chyba duzo ciekawiej :) Co Wy na to ?
to nie do tych moderatorow pytanie...to do kogos wyzej...co do rozmow przez skype to ja uzywam ale ciezko sie rozmawia z kanada :oko:

tak [przy okazji sie zapytam....zwalnia wam kom bardzo od skype? bo ja ja jak gadam to mam calkowity paraliz :grin:
corsa A & Audi S3
Obrazek
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

qomo pisze:
tak [przy okazji sie zapytam....zwalnia wam kom bardzo od skype? bo ja ja jak gadam to mam calkowity paraliz :grin:
tak, skype zżera sporo ramu. Ja używam skype czesto do grania po sieci (sprawdza sie w fifie czy colinie ;) ) albo czasem do paplania perzy kawie ze Szwagrem :-D
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Imię: Marcin
Otrzymał podziękowań: 4 razy
Kontakt:

Post autor: Porszak »

Amfi znajdz Maverica jesli zrobilem blad w pisowni to sorry
Obrazek
C16XE stage 0.5 158KM/195Nm
stage 0.75 :) 176KM/187Nm
sir_Dave
Nowy
Kontakt:

Post autor: sir_Dave »

AMFILIADA pisze:No właśnie, rozmowy głosowe przez net zdobywają coraz większe grono użytkowników, propozycja do adminów forum - czy nie można by było dodać możliwości wstawienia w profilu swojego namiaru np na SKYPE ?? Bylo by chyba duzo ciekawiej :) Co Wy na to ?
Rozmowy glosowe od dlugiego juz czasu oferuje stary poczciwy gadulec, a ten jest akurat w profilu. Ale jesli sa chetni na skype to uderzajcie do adminow.
corsa b 3d x10xe
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Post autor: Szwagier »

sir_Dave pisze:
Rozmowy glosowe od dlugiego juz czasu oferuje stary poczciwy gadulec, a ten jest akurat w profilu. Ale jesli sa chetni na skype to uderzajcie do adminow.
gg nie omija firewall'a,wiec czesto jest problem z polaczeniem sie w ogole
Obrazek
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Post autor: Szwagier »

pirat pisze:
qomo pisze:
tak, skype zżera sporo ramu. Ja używam skype czesto do grania po sieci (sprawdza sie w fifie czy colinie ;) ) albo czasem do paplania perzy kawie ze Szwagrem :-D
Kurcze musze naprawic sluchawki,bo dawno nie slyszelismy sie i nie pilismy tej kawy :lol:
Obrazek
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

Szwagier pisze:
pirat pisze:
qomo pisze:
Kurcze musze naprawic sluchawki,bo dawno nie slyszelismy sie i nie pilismy tej kawy :lol:
hehe...no koniecznie :oko:
gregorix
Nowy
Kontakt:

Post autor: gregorix »

Można założyć przyklejony post kontaktowy gdzie posiadacze skypa lub innych komunikatorów głosowych wpiszą swoją nazwę użytkownika.
@@@CTM#288@@@
Corsa B C14SE
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”