[OT] Kto z Was korzysta ze SKYPE ?
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
AMFILIADA
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
[OT] Kto z Was korzysta ze SKYPE ?
No właśnie, rozmowy głosowe przez net zdobywają coraz większe grono użytkowników, propozycja do adminów forum - czy nie można by było dodać możliwości wstawienia w profilu swojego namiaru np na SKYPE ?? Bylo by chyba duzo ciekawiej
Co Wy na to ?
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Re: [OT] Kto z Was korzysta ze SKYPE ?
to nie do tych moderatorow pytanie...to do kogos wyzej...co do rozmow przez skype to ja uzywam ale ciezko sie rozmawia z kanadaAMFILIADA pisze:No właśnie, rozmowy głosowe przez net zdobywają coraz większe grono użytkowników, propozycja do adminów forum - czy nie można by było dodać możliwości wstawienia w profilu swojego namiaru np na SKYPE ?? Bylo by chyba duzo ciekawiejCo Wy na to ?
tak [przy okazji sie zapytam....zwalnia wam kom bardzo od skype? bo ja ja jak gadam to mam calkowity paraliz
corsa A & Audi S3

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
tak, skype zżera sporo ramu. Ja używam skype czesto do grania po sieci (sprawdza sie w fifie czy colinieqomo pisze:
tak [przy okazji sie zapytam....zwalnia wam kom bardzo od skype? bo ja ja jak gadam to mam calkowity paraliz
-
sir_Dave
- Nowy
- Kontakt:
Rozmowy glosowe od dlugiego juz czasu oferuje stary poczciwy gadulec, a ten jest akurat w profilu. Ale jesli sa chetni na skype to uderzajcie do adminow.AMFILIADA pisze:No właśnie, rozmowy głosowe przez net zdobywają coraz większe grono użytkowników, propozycja do adminów forum - czy nie można by było dodać możliwości wstawienia w profilu swojego namiaru np na SKYPE ?? Bylo by chyba duzo ciekawiejCo Wy na to ?
corsa b 3d x10xe
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
gg nie omija firewall'a,wiec czesto jest problem z polaczeniem sie w ogolesir_Dave pisze:Rozmowy glosowe od dlugiego juz czasu oferuje stary poczciwy gadulec, a ten jest akurat w profilu. Ale jesli sa chetni na skype to uderzajcie do adminow.AMFILIADA pisze:No właśnie, rozmowy głosowe przez net zdobywają coraz większe grono użytkowników, propozycja do adminów forum - czy nie można by było dodać możliwości wstawienia w profilu swojego namiaru np na SKYPE ?? Bylo by chyba duzo ciekawiejCo Wy na to ?

Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Kurcze musze naprawic sluchawki,bo dawno nie slyszelismy sie i nie pilismy tej kawypirat pisze:tak, skype zżera sporo ramu. Ja używam skype czesto do grania po sieci (sprawdza sie w fifie czy colinieqomo pisze:
tak [przy okazji sie zapytam....zwalnia wam kom bardzo od skype? bo ja ja jak gadam to mam calkowity paraliz) albo czasem do paplania perzy kawie ze Szwagrem

Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
hehe...no koniecznieSzwagier pisze:Kurcze musze naprawic sluchawki,bo dawno nie slyszelismy sie i nie pilismy tej kawypirat pisze:tak, skype zżera sporo ramu. Ja używam skype czesto do grania po sieci (sprawdza sie w fifie czy colinieqomo pisze:
tak [przy okazji sie zapytam....zwalnia wam kom bardzo od skype? bo ja ja jak gadam to mam calkowity paraliz) albo czasem do paplania perzy kawie ze Szwagrem