Jedziemy na pogrzeb?

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
boxer
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Jedziemy na pogrzeb?

Post autor: boxer »

Pogrzeb zmarłego tragicznie Janusza Kuliga odbędzie się 18 lutego czyli w najbliższą środę o godz. 12 w jego rodzinnej miejscowości w Łapanowie.

Ja bym się wybrał a wy?
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz
Obrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

a ja powiem jedno: wkurwia mnie juz do bialosci takie publiczne brandzlowanie sie smiercia Kuliga. tego pana i tak wszyscy doskonale zapamietaja, a to co mu sie nalezy to chwila ciszy i pamiec, a nie dzikie tlumy walace na pogrzeb. postaw sie na miejscu jego zony i corki i zejdz na ziemie. jesli ktos tam pojedzie straci szacunek z mojej strony.

koniec kropka.

szkoda, ze tak mlodzi i wybitni ludzie gina w tak bezsensowny sposob :placz:
Obrazek
boxer
Nowy
Kontakt:

Post autor: boxer »

Jestem jego kibicem od dawna ,jeździłem na rajdy w których startował więc nie pierdol głupot dobra. Nie chodzi o sensacje ale o cześć wielkiego człowieka i sportowca.
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz
Obrazek
GUMIS2000
Weteran
Kontakt:

Post autor: GUMIS2000 »

Nie dzienki
ja nie jade
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

Panowie nie ma co sie klocic.
Dla mnie sprawa Kuliga powinna sie zamknac w poscie wyzej. Wszyscy wymienilismy poglady, jak nas to zabolalo i tyle. Sprawa pogrzebu jest indywidualna, wiec nie ma co sie afiszowac klubowo czy nieklubowo. Kto bedzie chcial , to pojdzie. Takie jest moje zdanie.
Boxer nie zrozum mnie zle, szacunek dla Ciebie, jesli chcesz pozegnac swojego idola.
Ja nie pojade.

pozdrawiam
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: qomo »

jak dla mnie to najwyzej mozemy zapalic swieczke jako klub na naszym forum...pogrzeb to bardzo "intymna sprawa"...
corsa A & Audi S3
Obrazek
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Imię: Marcin
Otrzymał podziękowań: 4 razy
Kontakt:

Post autor: Porszak »

dokladnie tak jak QOMO napisal, pogrzeb to nie jest impreza masowa ze sie tak moze nieprzyzwoicie i dosadnie wyraze.wielki szacunek dla Tego czlowieka ma na pewo kazdy.i nie urazajac nikogo ,to czy ktos pojedzie na pogrzeb czy zmowi zdrowaske to osobista sprawa, nie na forum.mysle ze zegnajac kogos bliskiego nie chcialbym miec za soba tlumu ludzi,mimo ze ich obecnosc swiadczylaby o wielkim szacunku. takie moje zdanie

P.S. tam i tak bedzie bardzo wiele ludzi

EDIT: Sorry qomo juz poprawilem
Ostatnio zmieniony 17 lut 2004, o 00:18 przez Porszak, łącznie zmieniany 3 razy.
Obrazek
C16XE stage 0.5 158KM/195Nm
stage 0.75 :) 176KM/187Nm
kristo
Weteran
Kontakt:

Post autor: kristo »

!markos pisze:a ja powiem jedno: wkurwia mnie juz do bialosci takie publiczne brandzlowanie sie smiercia Kuliga. tego pana i tak wszyscy doskonale zapamietaja, a to co mu sie nalezy to chwila ciszy i pamiec, a nie dzikie tlumy walace na pogrzeb. postaw sie na miejscu jego zony i corki i zejdz na ziemie. jesli ktos tam pojedzie straci szacunek z mojej strony.

koniec kropka.

szkoda, ze tak mlodzi i wybitni ludzie gina w tak bezsensowny sposob :placz:
Nie często zgadzam się z Markosem, ale tu zrobię wyjątek. Bardziej uczcimy jego pamięc w naszych sercach niż zakłócać spokój swoją obecnością najbliższej rodzinie zmarłego. Życia mu nie zwrócimy. :( :( :(
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”