Pogrzeb zmarłego tragicznie Janusza Kuliga odbędzie się 18 lutego czyli w najbliższą środę o godz. 12 w jego rodzinnej miejscowości w Łapanowie.
Ja bym się wybrał a wy?
Jedziemy na pogrzeb?
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
a ja powiem jedno: wkurwia mnie juz do bialosci takie publiczne brandzlowanie sie smiercia Kuliga. tego pana i tak wszyscy doskonale zapamietaja, a to co mu sie nalezy to chwila ciszy i pamiec, a nie dzikie tlumy walace na pogrzeb. postaw sie na miejscu jego zony i corki i zejdz na ziemie. jesli ktos tam pojedzie straci szacunek z mojej strony.
koniec kropka.
szkoda, ze tak mlodzi i wybitni ludzie gina w tak bezsensowny sposob
koniec kropka.

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Panowie nie ma co sie klocic.
Dla mnie sprawa Kuliga powinna sie zamknac w poscie wyzej. Wszyscy wymienilismy poglady, jak nas to zabolalo i tyle. Sprawa pogrzebu jest indywidualna, wiec nie ma co sie afiszowac klubowo czy nieklubowo. Kto bedzie chcial , to pojdzie. Takie jest moje zdanie.
Boxer nie zrozum mnie zle, szacunek dla Ciebie, jesli chcesz pozegnac swojego idola.
Ja nie pojade.
pozdrawiam
Dla mnie sprawa Kuliga powinna sie zamknac w poscie wyzej. Wszyscy wymienilismy poglady, jak nas to zabolalo i tyle. Sprawa pogrzebu jest indywidualna, wiec nie ma co sie afiszowac klubowo czy nieklubowo. Kto bedzie chcial , to pojdzie. Takie jest moje zdanie.
Boxer nie zrozum mnie zle, szacunek dla Ciebie, jesli chcesz pozegnac swojego idola.
Ja nie pojade.
pozdrawiam
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
dokladnie tak jak QOMO napisal, pogrzeb to nie jest impreza masowa ze sie tak moze nieprzyzwoicie i dosadnie wyraze.wielki szacunek dla Tego czlowieka ma na pewo kazdy.i nie urazajac nikogo ,to czy ktos pojedzie na pogrzeb czy zmowi zdrowaske to osobista sprawa, nie na forum.mysle ze zegnajac kogos bliskiego nie chcialbym miec za soba tlumu ludzi,mimo ze ich obecnosc swiadczylaby o wielkim szacunku. takie moje zdanie
P.S. tam i tak bedzie bardzo wiele ludzi
EDIT: Sorry qomo juz poprawilem
P.S. tam i tak bedzie bardzo wiele ludzi
EDIT: Sorry qomo juz poprawilem
Ostatnio zmieniony 17 lut 2004, o 00:18 przez Porszak, łącznie zmieniany 3 razy.
-
kristo
- Weteran
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Nie często zgadzam się z Markosem, ale tu zrobię wyjątek. Bardziej uczcimy jego pamięc w naszych sercach niż zakłócać spokój swoją obecnością najbliższej rodzinie zmarłego. Życia mu nie zwrócimy.!markos pisze:a ja powiem jedno: wkurwia mnie juz do bialosci takie publiczne brandzlowanie sie smiercia Kuliga. tego pana i tak wszyscy doskonale zapamietaja, a to co mu sie nalezy to chwila ciszy i pamiec, a nie dzikie tlumy walace na pogrzeb. postaw sie na miejscu jego zony i corki i zejdz na ziemie. jesli ktos tam pojedzie straci szacunek z mojej strony.
koniec kropka.