PROMOTOR sprostowanie

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
GUMIS2000
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

PROMOTOR sprostowanie

Post autor: GUMIS2000 »

Chciałbym publicznie przyznac sie do błedu ktory pomołniłem.
Napisałem zadnie ktore pokazwało tylko jedną strone ,
a jak wiadomo kazd kij ma dwa końce . Moja wiedza na temat
firmy PROMOTOR była powieszchowan i nie ugruntowana .
Co sie stało to sie nie odstanie jednagze teraz uwazm iz
jest to firma godna naszego zaufania i dysponujaca duzym
doswiadczeniem zdobytym w wyscigach oczym swiadczą zdobyte medalem i wyróznienia choc nie tylko

Przepraszam raz jeszcze
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

A ciekawe skąd taka nagła zmiana? Czyżby Ci zaproponowali wsadzenie C20LET za rozpoczęcie kampani reklamowej ... Ja akurat nie mam nic z nimi wspólnego i pewnie nigdy nie będą miał bo to nie ta klasa jak dla mnie. :oko:
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
GUMIS2000
Weteran
Kontakt:

Post autor: GUMIS2000 »

Nie zaproponowali wsadzenie C20LETa za rozpoczęcie kampani reklamowej
Jest to moja własna reflaksja nad miom szczeniacim zachowaniem
Zachwałem sie nieodpowiedzalnie i jeszcze raz przepraszam
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

GUMIS ale kogoo Ty przepraszasz bo ja nie rozumiem ... PROMOTORA ... przecież on nawet nie wie, że istnieje taki GUMIS a jak istnieje to szczerze powiedziawszy pewnie zwisa mu Twoja opinia na jego tamat.

GUMIS - luzik ...
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

a o co chodzi wogle ???? za co te przeprosiny ????
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: wow »

niby to nie moja sprawa, ale niby jednak conieco wiem...

gumis chcial sie nieco zrewanzowac za to ze dosc lekkomyslnie wydal sad ze z przekladka silnika mozna jechac wszedzie za wyjatkiem promotora. sad byl taki mimo tego, ze w zasadzie nie byl poparty solidnymi faktami. gumisiowi zdeka glupio, dlatego pragnal sprostowac. szacunek za to ze chcial i to zrobil...

wbrew pozorom opinie internautow nie wisza wszystkim (promotorowi rowniez) i mimo tego, ze sa one obarczone pietnem anonimowosci i w wiekszosci przesadzonego pesymizmu polaczonego ze zgryzliwoscia (vide: komentarze na stronie Ren'a) to opinie takie bynajmniej nie zwisaja. fora netowe staly sie dobrym nosnikiem opinii, a kazdy z nas lubi przed podjeciem decyzji, poczytac opinii.

a tak swoja droga - na wlasnym przykladzie wiem, ze opinia wsrod forumowiczow jest jednak bardzo wazna. marka jaka sie posiada tutaj wirtualnie ma przelozenie na rzeczywistosc.
c20rsa, czlowieku meeen!
Poli
Nowy
Kontakt:

Post autor: Poli »

wow pisze:niby to nie moja sprawa, ale niby jednak conieco wiem...

gumis chcial sie nieco zrewanzowac za to ze dosc lekkomyslnie wydal sad ze z przekladka silnika mozna jechac wszedzie za wyjatkiem promotora. sad byl taki mimo tego, ze w zasadzie nie byl poparty solidnymi faktami. gumisiowi zdeka glupio, dlatego pragnal sprostowac. szacunek za to ze chcial i to zrobil...

wbrew pozorom opinie internautow nie wisza wszystkim (promotorowi rowniez) i mimo tego, ze sa one obarczone pietnem anonimowosci i w wiekszosci przesadzonego pesymizmu polaczonego ze zgryzliwoscia (vide: komentarze na stronie Ren'a) to opinie takie bynajmniej nie zwisaja. fora netowe staly sie dobrym nosnikiem opinii, a kazdy z nas lubi przed podjeciem decyzji, poczytac opinii.

a tak swoja droga - na wlasnym przykladzie wiem, ze opinia wsrod forumowiczow jest jednak bardzo wazna. marka jaka sie posiada tutaj wirtualnie ma przelozenie na rzeczywistosc.
wzruszylem sie :-D ale masz racje w 100%
śmigaczo-fruwacz
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”