Chciałbym publicznie przyznac sie do błedu ktory pomołniłem.
Napisałem zadnie ktore pokazwało tylko jedną strone ,
a jak wiadomo kazd kij ma dwa końce . Moja wiedza na temat
firmy PROMOTOR była powieszchowan i nie ugruntowana .
Co sie stało to sie nie odstanie jednagze teraz uwazm iz
jest to firma godna naszego zaufania i dysponujaca duzym
doswiadczeniem zdobytym w wyscigach oczym swiadczą zdobyte medalem i wyróznienia choc nie tylko
Przepraszam raz jeszcze
PROMOTOR sprostowanie
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
A ciekawe skąd taka nagła zmiana? Czyżby Ci zaproponowali wsadzenie C20LET za rozpoczęcie kampani reklamowej ... Ja akurat nie mam nic z nimi wspólnego i pewnie nigdy nie będą miał bo to nie ta klasa jak dla mnie. 
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
GUMIS ale kogoo Ty przepraszasz bo ja nie rozumiem ... PROMOTORA ... przecież on nawet nie wie, że istnieje taki GUMIS a jak istnieje to szczerze powiedziawszy pewnie zwisa mu Twoja opinia na jego tamat.
GUMIS - luzik ...
GUMIS - luzik ...
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
niby to nie moja sprawa, ale niby jednak conieco wiem...
gumis chcial sie nieco zrewanzowac za to ze dosc lekkomyslnie wydal sad ze z przekladka silnika mozna jechac wszedzie za wyjatkiem promotora. sad byl taki mimo tego, ze w zasadzie nie byl poparty solidnymi faktami. gumisiowi zdeka glupio, dlatego pragnal sprostowac. szacunek za to ze chcial i to zrobil...
wbrew pozorom opinie internautow nie wisza wszystkim (promotorowi rowniez) i mimo tego, ze sa one obarczone pietnem anonimowosci i w wiekszosci przesadzonego pesymizmu polaczonego ze zgryzliwoscia (vide: komentarze na stronie Ren'a) to opinie takie bynajmniej nie zwisaja. fora netowe staly sie dobrym nosnikiem opinii, a kazdy z nas lubi przed podjeciem decyzji, poczytac opinii.
a tak swoja droga - na wlasnym przykladzie wiem, ze opinia wsrod forumowiczow jest jednak bardzo wazna. marka jaka sie posiada tutaj wirtualnie ma przelozenie na rzeczywistosc.
gumis chcial sie nieco zrewanzowac za to ze dosc lekkomyslnie wydal sad ze z przekladka silnika mozna jechac wszedzie za wyjatkiem promotora. sad byl taki mimo tego, ze w zasadzie nie byl poparty solidnymi faktami. gumisiowi zdeka glupio, dlatego pragnal sprostowac. szacunek za to ze chcial i to zrobil...
wbrew pozorom opinie internautow nie wisza wszystkim (promotorowi rowniez) i mimo tego, ze sa one obarczone pietnem anonimowosci i w wiekszosci przesadzonego pesymizmu polaczonego ze zgryzliwoscia (vide: komentarze na stronie Ren'a) to opinie takie bynajmniej nie zwisaja. fora netowe staly sie dobrym nosnikiem opinii, a kazdy z nas lubi przed podjeciem decyzji, poczytac opinii.
a tak swoja droga - na wlasnym przykladzie wiem, ze opinia wsrod forumowiczow jest jednak bardzo wazna. marka jaka sie posiada tutaj wirtualnie ma przelozenie na rzeczywistosc.
c20rsa, czlowieku meeen!
-
Poli
- Nowy
- Kontakt:
wzruszylem siewow pisze:niby to nie moja sprawa, ale niby jednak conieco wiem...
śmigaczo-fruwacz