Witam po wakacjach

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
norm4n
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Witam po wakacjach

Post autor: norm4n »

Witam po wakacjach i przepraszam za dluga nieobecnosc na forum.

Mam tez do Was takie pytanko.
Dwa dni temu jechalem moja corsiawka na takim osiedlu i na skrzyzowaniu zawrocilem na recznym... obok skrzyzowania jest sklepik ...
W sklepiku byl Pan POLICJANT :grin: , obok przechodzil kumpel i akurat przyuwazyl ze gliniarz wybiegl i chcial zapisywac numery rejestracyjne , ale ja juz bylem za daleko i nie widzial.
Czy moga mi cos zrobic w takim wypaku nawet jak np. od ludzi dojdzie numery rejestracyjne (znaja mnie na tym osiedlu) ????
Musi mnie zlapac na goracym uczynku zeby mnie ukarac , czy moze przy najblizszej okazji ??? No i ile taka przyjemnosc by mnie kosztowala ??? :grin:
"We who ruled the waters, the earth and sky
Are now to be destroyed (disappear without a sign)
Why important no more is our will to be
Isn't it our own ingenuity to create our destiny ... "
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: endo »

Moim zdanie to nawet jakby Cie jakos znalezli to slabe sa te dowody i pan policjant musialby byc naprawde nadgorliwy zeby Cie za to scigac. Jasne, ze moglby zaczac Cie ciagac po komendach, ale masz wtedy duze szanse sie bronic..
Inna sprawa, ze nie wiem jaki mandat mozna dostac za zakrecanie na recznym - chyba, ze na zakazie.. Policja gdyby sie uparla to pewnie by znalazla jakis paragraf, ale mysle ze tak to chyba tylko pouczenie.
Pozdro!
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Post autor: Szwagier »

Musialby miec jakies dowody ze tam byles i robiles taki manewr.Ale chyba nie mial kamery przy sobie :-P
PS. A wlaczylem kierunkowskaz jak zawracales :oko:
Obrazek
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
Poli
Nowy
Kontakt:

Post autor: Poli »

gliniarz nic ci niezrobi,najwyzej jak cie znajdzie to dostaniesz pouczenie,moze Ci wymyslac ze zawracajac stworzyles niebezpieczenstwo na drodze albo ze pisk opon byl glosny i naruszyles spokoj ale olej to :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”