Gorne mocowanie sprezyn tylnych czy wymienne?
- Piterus
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Gorne mocowanie sprezyn tylnych czy wymienne?
Wymienialem wczoraj sprezyny na nizsze i twardsze (-40mm) i ukruszyla sie tulejka gornego mocowania zapobiegajaca przemieszczaniu sie sprezyn probowalem dospawac ale tak przegnile ze nie dalo sie . Wydawalo mi sie tez ze widzialem resztke srob wiec mysle ze przykreca sie to do podluznicy tylnej, no i pytanie czy jest to element wymienny?

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
nigdy w zyciu, napisalem 6.5 tysiaca postow bez sensuPiterus pisze:czy ty kiedykolwiek udzieliles jakiejs pomocnej porady
konkretnej odpowiedzi poszukaj sobie pod samochodem, albo zadzwon w poniedzialek do aso. PO NIE DZIA LEK. pierwszy dzien tygodnia po wolnym weekendzie, wtedy wszyscy normalnie pracuja i czegos sie dowiesz. my nie wiemy. znaczy ja nie wiem, a jak ktos wiedzial, to widocznie nie chcial powiedziec

-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
przyspawany, ale wymienny na 100%AdamXXL pisze:na duuużo procent jest to element przyspawany do podłużnicy
nawet odpaliłem epc, a nie robiłem tego już bardzo dawno

czy nie chodzi o nr. 26 ?
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Tak jak chlopaki pisza, to kolnierz gomowy ,a samej rurki napewno nie dostaniesz bo to czesc zespolona zgrzewami
...
Jedynie blacharz Ci to zrobi+ "uratuje" podluzncie... jak masz ja podgnila bo nie ma do czego zlapac...
Jedynie blacharz Ci to zrobi+ "uratuje" podluzncie... jak masz ja podgnila bo nie ma do czego zlapac...
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/