moja nowa niunia

A TO MOJ nieskonczony projekt

ale gwarantuje ze wloze w korsinke tyle samo pracy i serca co w kadzia i bedzie ................PIEKNA na pprzyszly sezon

siemaszopium24 pisze:chociaz teraz tak jak sobie mysle to moze lepiej pobawic sie z tym 1,6 ??? jesli to ma 120km z 1,6 to w swojej klasie jest niezastapiony

Szczerze?? Watpie ... tez o tym myslalem, ale niestety nasze niunie maja 1.6, a klasa jest do 1.5 i powyzej ... wiec juz lapia sie 2.0 i inne i moze byc cieeeezko ...opium24 pisze:Kristo no wlasnie 1,6 bedzie mialo spore szanse na 1/4 mili
O ktorej tamtedy jezdzisz? Czy tylko przypadkiem? Bo ja przynajmniej 2 razy dziennie ...opium24 pisze:ale dzis sie dzis pocialem ze swiatel na wilanowie <hahaha> trzy pasy w strone powsina
Ja nie wiem ile KM ma jedno z nowszych modeli BMW (a raczej ile Nm, bo to diesel), ale taka 2.0 tez skillowalem za wilanowem. No i Astra GSI 1.8 16V tez do nas nie podskoczy.opium24 pisze:na prawym pasie almera na lewym fokus ja w srodku
Konstancin. Codziennie jezdze na czerniakow do pracy. Czasami bywam na bemowie. Ale sadzac po poprzednim cytacie daleko do siebie nie mamy o ile nie byles w Wilanowie przypadkiem !!opium24 pisze:YAQB z jakiej jestes dzielnicy ??? bo bardzo chetnie bym sie z toba spotkal i zerknal sobie na twojego gsika bo jeszcze takowego nie widzialem
Wszystko do ustalenia. Ogolnie jak moge to pomoge !! Tylko nie pamietam czy masz E16SE czy C16SE (czyt. czy wszystko pasuje tak, zeby byc pewnym, ze nie bedzie bledu kompa).opium24 pisze:aha i jeszcze jedno jakbysmy sie ktoregos dnia spotkali to daloby rade wlozyc twoj przeplyw domnie ?? bo swieci mi sie komp io wyswietla usterke przeplywki chce zobaczys czy zniknie jesli nie chcesz tego robic to powiedz wprost zrozumiem
proponuje troszke poczekac i ustawic sie ze mna, z artsem i b'artem z tigra teamu... mamy do stestowania mantzla w 1.6 16v i jestesmy ciekawi czy jest wystrojony.. ze mna macie znizke, a przy okazji skreci sie jakis maly miedzyklubowy klipgregorix pisze:Ja się też wybieram na hamownie i nie mogę się wybrać. Może w sobotę pojedziemy?opium24 pisze: shamuje ja a potem bede myslalmoze ktos sie chce wybrac na hamowanie ???? 50zl w digtroniku w jankach