Przedstawiam moje male CA IR:D NOWE FOTY KOMPA I PRZEPLYWKI

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
opium24
Świeżak
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Przedstawiam moje male CA IR:D NOWE FOTY KOMPA I PRZEPLYWKI

Post autor: opium24 »

Witam zawitalem na wasze forum za namowa kolegi z corsy c20xe z piastowa . na poczatek moje nowe autko (poprzednie niestety zanim skonczylem robic mialo male BUM :D)

moja nowa niunia :D to corsa A irmscher 1,6wielopunkcik rozporka tuning IR. niestety obecnie bez felg :( nie za bardzo bylo na tym jezdzic :D ale tak jak napisalem ponizej corsa dostanie te felgi z poszerzeniami +c20xe to taki maly planik :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A TO MOJ nieskonczony projekt :(

Obrazek

ale gwarantuje ze wloze w korsinke tyle samo pracy i serca co w kadzia i bedzie ................PIEKNA na pprzyszly sezon :D
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2005, o 21:16 przez opium24, łącznie zmieniany 2 razy.
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

CA z c20xe .. mafia cie polubi :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
Aro
Weteran
Imię: Arek

Post autor: Aro »

witam na forum! :)
co do zgodności z regulaminem to niech się wypowiedzą inni ;)
ja tylko zapraszam do wypowiedzenia się w temacie pod linkiem:
http://forum.tuning.info.pl/viewtopic.p ... ki&start=0 :lol:
opium24
Świeżak
Kontakt:

hej Aro83

zeby bylo zgodnie z regulaminem zmieniam tytul postu z ORG "Witam , i przedstawiam......" na "Przedstawiam.................." znika male slowko a jak zmienia sie istota postu :D jak u Rywina :D
Awatar użytkownika
YAQB
Weteran
Kontakt:

Post autor: YAQB »

Mniam, bardzo mi sie podoba ;) Moze dlatego, ze mam identyczna (moze poza tym, ze nie irmsher hehe). Jakie to sa kolka na tych fotkach?
CTM #204
opium24
Świeżak
Kontakt:

BORBET "T" 9x16cali ET15 opona 215/40/16 moim zdaniem najpiekniejsza felga jaka moze byc pieknie pasuje do kazdego auta

ceny kompletow mozna juz trafic za 1300zl (ja swoj kupilem za 1500zl z oponami)
Awatar użytkownika
YAQB
Weteran
Kontakt:

opium24 pisze:BORBET "T" 9x16cali ET15 opona 215/40/16 moim zdaniem najpiekniejsza felga jaka moze byc pieknie pasuje do kazdego auta
Nie bede sie spieral, bo faktycznie wyglada b. ladnie. Pytalem raczej z ciekawosci. Jak to Ci sie tam zmiescilo :D Chyba, ze to tak tylko na pokaz :-P
CTM #204
opium24
Świeżak
Kontakt:

zmiescic sie zmiescilo i nie ukrywam ze nie jest nawet tak najgorzej :D fele zalozone raczej na pokaz bo jezdzic na tym to nie bardzo da bo tyl blokuje sie o nadkole. przymierzalem je zeby zobaczyc czy wogole wejda bo napewno na przyszly sezon poszerze ja do tych felg. nie wystaje bardziej jak w kadecie
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

@opium24

Siema po pierwsze a po drugie ... no wkoncu moze sie doczekamy C20XE w CA jezdzacego ( co nie scotty :oko: ), tak wiec dopinguje ci z calych sil, mi juz ich zabraklo :grin:
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

ale nuda.. kolejne 20xe.. phi! :lol:
Obrazek
opium24
Świeżak
Kontakt:

hehehehhehe . no ja generalnie krece sie kolo czesci do kadecika mam tego calkiem sporo wiec swapik na seha lub 16v bedzie :D mialem wlasnie kadzia 16v z silniczkiem po remoncie 4000km na syntetyku i orginalnych czesciach ale musialem pogonic bo kasa byla potrzebna ale juz sie rozgladam za nowym :D szukam albo c20seh albo c20xe. musze sie z wami wszystkimi jakos spotkac zeby was poznac i oblookac auteczka

ps ta niebieska korsinka to nie jest przypadkiem na allegro ?? jak tak to koncz ta aukcje i jej nie sprzedawaj :(
opium24
Świeżak
Kontakt:

chociaz teraz tak jak sobie mysle to moze lepiej pobawic sie z tym 1,6 ??? jesli to ma 120km z 1,6 to w swojej klasie jest niezastapiony a 2,0 bedzie oczko wyzej ..... zreszta nie bedzie c20xe seha sie nie oplaca wkladac :D

shamuje ja a potem bede myslal :D moze ktos sie chce wybrac na hamowanie ???? 50zl w digtroniku w jankach :D
UhU
Nowy
Kontakt:

Post autor: UhU »

Fajniuutka :oko: Heh chciałem sprzedać Corse i kupić jakieś większe autko w dieselku... ale tak sobie teraz myślę że chyba tego nie zrobie :)

A no i witam :D
Metju
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Metju »

Siema Opium ! Widzę, że "starzy kadeciarze" pomału przesiadają się na corsy. :-D Gratuluje nowego nabytku i z uwagą będę śledził planowane zmiany w autku.
Corsarz jest jak Media-Markt - Nie dla idiotów :)
Awatar użytkownika
-=m&m=-
Website Admin
Website Admin
Imię: Michał
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy
Kontakt:

Post autor: -=m&m=- »

opium24 pisze:chociaz teraz tak jak sobie mysle to moze lepiej pobawic sie z tym 1,6 ??? jesli to ma 120km z 1,6 to w swojej klasie jest niezastapiony
siemasz
1,6 w corsach b ma standardowo 106 Km lub 109 :oko: a tak poza tym to całkiem fajna CA
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2005, o 09:23 przez -=m&m=-, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
kristo
Weteran
Kontakt:

Post autor: kristo »

opium24 pisze:chociaz teraz tak jak sobie mysle to moze lepiej pobawic sie z tym 1,6 ???
Shamuj, shamuj- co się będziesz powtażał- przydało by się dobrze dłubniete 1.6 w klubie- bo moda na 2.0 zapanowała. :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

Super sie prezentuje ta furka!
A jak sobie przypomne jakie zwawe jest Yaqb'owe GSI, to jeszcze bardziej mi sie podoba :oko:
Awatar użytkownika
YAQB
Weteran
Kontakt:

pirat pisze:A jak sobie przypomne jakie zwawe jest Yaqb'owe GSI, to jeszcze bardziej mi sie podoba :oko:
:oops:
A jak sie wszystko uda to bedzie jeszcze zwawsze :D
CTM #204
opium24
Świeżak
Kontakt:

Kristo no wlasnie 1,6 bedzie mialo spore szanse na 1/4 mili

M&M ale korsa gsi IRMSCHER?? bo moja jest irmschera a GSI ma seryjnie 103KM wiec watpie zeby irmszer bawil sie w tuning zeby dorzucic 3-6KM

tak jak napisalem wczesniej z kadetem gsi 115kmktory jechal na benzynie moja korsina na gazie dmuchala prawie leb w leb

a tu fotki kompa i przeplywki

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
YAQB
Weteran
Kontakt:

opium24 pisze:Kristo no wlasnie 1,6 bedzie mialo spore szanse na 1/4 mili
Szczerze?? Watpie ... tez o tym myslalem, ale niestety nasze niunie maja 1.6, a klasa jest do 1.5 i powyzej ... wiec juz lapia sie 2.0 i inne i moze byc cieeeezko ...

Ale probowac mozna :D szczegolnie jak sie cos dlubnie :grin:
CTM #204
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

YAQB pisze:Ale probowac mozna :D szczegolnie jak sie cos dlubnie :grin:
chyba nie ma wiekszego sensu uplasowac sie na koncu tabeli :lol:
Obrazek
opium24
Świeżak
Kontakt:

fakt startowac tylko po to zeby zostawic skrzynie na torze to bez sensu szkoda kurcze ze tak to podzielili :D

ale dzis sie dzis pocialem ze swiatel na wilanowie <hahaha> trzy pasy w strone powsina na prawym pasie almera na lewym fokus ja w srodku widze wmiare rzeskie chlopaki podpuscilem troszeczke zolte zielone ogien ...... patrze na prawo almera idzie dwojeczka almerka zaczyna zostawac na trojeczce juz z boku jej nie bylo :D fokus nie podjal poscigu :D zostal daaaaalego w tyle :D almera chyba 1,4 ;] nie orientuje sie w nissanach jakie mialy silniczki (almera ta najnowsza)
opium24
Świeżak
Kontakt:

YAQB z jakiej jestes dzielnicy ??? bo bardzo chetnie bym sie z toba spotkal i zerknal sobie na twojego gsika bo jeszcze takowego nie widzialem . aha i jeszcze jedno jakbysmy sie ktoregos dnia spotkali to daloby rade wlozyc twoj przeplyw domnie ?? bo swieci mi sie komp io wyswietla usterke przeplywki chce zobaczys czy zniknie :D jesli nie chcesz tego robic to powiedz wprost zrozumiem :P

ps jak bede robil swapik na c20xe to moj silniczek ten irmszera bedzie do sprzedania :P mowie zawczasu :D
Awatar użytkownika
YAQB
Weteran
Kontakt:

!markos pisze:
YAQB pisze:Ale probowac mozna :D szczegolnie jak sie cos dlubnie :grin:
chyba nie ma wiekszego sensu uplasowac sie na koncu tabeli :lol:
Dlatego wlasnie mowilem, ze wiekszego sensu to nie ma :D
CTM #204
Awatar użytkownika
YAQB
Weteran
Kontakt:

opium24 pisze:ale dzis sie dzis pocialem ze swiatel na wilanowie <hahaha> trzy pasy w strone powsina
O ktorej tamtedy jezdzisz? Czy tylko przypadkiem? Bo ja przynajmniej 2 razy dziennie ...
opium24 pisze:na prawym pasie almera na lewym fokus ja w srodku
Ja nie wiem ile KM ma jedno z nowszych modeli BMW (a raczej ile Nm, bo to diesel), ale taka 2.0 tez skillowalem za wilanowem. No i Astra GSI 1.8 16V tez do nas nie podskoczy.
opium24 pisze:YAQB z jakiej jestes dzielnicy ??? bo bardzo chetnie bym sie z toba spotkal i zerknal sobie na twojego gsika bo jeszcze takowego nie widzialem
Konstancin. Codziennie jezdze na czerniakow do pracy. Czasami bywam na bemowie. Ale sadzac po poprzednim cytacie daleko do siebie nie mamy o ile nie byles w Wilanowie przypadkiem !!

opium24 pisze:aha i jeszcze jedno jakbysmy sie ktoregos dnia spotkali to daloby rade wlozyc twoj przeplyw domnie ?? bo swieci mi sie komp io wyswietla usterke przeplywki chce zobaczys czy zniknie jesli nie chcesz tego robic to powiedz wprost zrozumiem
Wszystko do ustalenia. Ogolnie jak moge to pomoge !! Tylko nie pamietam czy masz E16SE czy C16SE (czyt. czy wszystko pasuje tak, zeby byc pewnym, ze nie bedzie bledu kompa).
CTM #204
opium24
Świeżak
Kontakt:

hehehehheh mieszkam mozna powiedziec na bemowie lub w centrum do wilanowa jezdze sobie zeby pojezdzic do maka do powsina :D a wczoraj bylem w konstancinie :P jechalem z wilanowa do piaseczna a ze mi sie nudzilo to sobie smignalem przez konstancin :D musimy sie jakos ustawic pogadac ogladnac furki :D (choc moja nie nielezy do idealow sam zobaczysz) a co do np przeplywki to bardzo prostga sprawa sprawdzic wystarczy numer przeplywki i tyle :D
gregorix
Nowy
Kontakt:

Post autor: gregorix »

opium24 pisze: shamuje ja a potem bede myslal :D moze ktos sie chce wybrac na hamowanie ???? 50zl w digtroniku w jankach :D
Ja się też wybieram na hamownie i nie mogę się wybrać. Może w sobotę pojedziemy?
@@@CTM#288@@@
Corsa B C14SE
Awatar użytkownika
YAQB
Weteran
Kontakt:

opium24 pisze:hehehehheh mieszkam mozna powiedziec na bemowie lub w centrum
Na bemowie mieszkalem jeszcze marcu tego roku (przy samym lotnisku).
A teraz Konstancin. Co to spotkania - prosze bardzo tylko sie trzeba jakos zgadac :-D
CTM #204
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

gregorix pisze:
opium24 pisze: shamuje ja a potem bede myslal :D moze ktos sie chce wybrac na hamowanie ???? 50zl w digtroniku w jankach :D
Ja się też wybieram na hamownie i nie mogę się wybrać. Może w sobotę pojedziemy?
proponuje troszke poczekac i ustawic sie ze mna, z artsem i b'artem z tigra teamu... mamy do stestowania mantzla w 1.6 16v i jestesmy ciekawi czy jest wystrojony.. ze mna macie znizke, a przy okazji skreci sie jakis maly miedzyklubowy klip :oko: 80pln za kilka toczen w centrum miasta pasuje? :-D
Obrazek
Awatar użytkownika
satan
Weteran
Kontakt:

Post autor: satan »

Już się zakochałem w tych felgach :)22 , lecz niestety nic większego jak 6.5 cala nie wejdzie :placz: Szkoda :(

Pozdro600