Te pepla

. I musze teraz tlumaczyc
!markos pisze:tak, tylko z kolei u endo to zawieszenie tez nie jest pod taki silnik jak on ma, a wlasnie pod gsi.
Czy jest pod ten silnik czy nie to sie okaze po "rozmowach" w tym tygodniu. Fakt, ze razem z Satanem bedziemy mogli juz sporo powiedziec o tym zawieszeniu bo kazdy ma inne doswiadczenia

. Ja mam znacznie lzejszy przod i troche inaczej sie ten samochod zachowuje.
!markos pisze:u endo w obecnej chwili nie ma prawa nic dobic. amortyzatory zajebiscie wszystko wylapuja, a sprezyna zamiast obnizyc 40mm opuscila jakies 10

gleby nie ma, ale dziala rewelacyjnie..
Fakt, ze oprocz tego, ze nie ma
jeszcze 
odpowiedniej gleby to zawias mi bardzo odpowiada. A dobic moze zawsze
!markos pisze:endo bedzie testowal teraz springi h&r i wsadzi je na te amory. obstawiam, ze bedzie dobrze i troche nizej...
Zgadza sie, mam takie springi na stanie, w zaleznosci od tego co mi zaproponuje koni ewentualnie je tez przymierze.
!markos pisze:..(bo narazie jest troche zbyt agresywny)..
Ostatnio dalem sie troche poniesc bo strasznie wkrecilem sie w jazde

, nie spodziewalem sie, ze to autko moze tak zaczac sie prowadzic

, musze nauczyc sie nowych mozliwosci tego bolidu i wtedy moze sprobuje sil. Narazie jezdze spokojnie na komforcie

.
!markos pisze:obawiam sie, ze jak endo ogarnie juz fure ..., to bede mial godnego przeciwnika na kreciolkach w miedzianej
Mam duzy respekt do Twoich mozliwosci, ale jak juz tak sie boisz to postaram sie Ciebie nie zawiesc
PS. A co do watku Satana to moge powiedziec.. 1:1, u Ciebie lusterko, u mnie raczka