Dobry zwyczaj nie porzyczaj...

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
ThomasTsT
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Dobry zwyczaj nie porzyczaj...

Post autor: ThomasTsT »

No nie ładnie sie dzis wqzyłem... pozyczyłem mojemu bratu moja ukochana Corse... i co?? i jestem qpe kasy w plecy.. po pierwsze tylnie prawe drzwi i błotnik do malowania... bo Braciszek je ładnie przerysował to na dodatek podczas tankowania zostawił korek od wlewu paliwa na stacji... gupi korek ale niemozna go nigdzie dostac bo to corsa A 5drzwiowa do 3 drzwiowej kupuje sie na szrocie za 5zł!! dzis byłem w ASO niemieli... objechałe mwszystkie szroty w łodzi NIEMA!! znalazłem tylko jeden jedyny korek od wlewu paliw aw łodzi... i co?? i kosztuje 150żł!! NO MADAFAKA!! moz ektos moze załatwic go taniej?? :placz:
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

Post autor: _balt_ »

sa fajne uniwersalene w roznych tuningowych kolorach w kazdej stacji paliw heheheee
BRAWIMEX
Nowy
Kontakt:

Post autor: BRAWIMEX »

Bez obrazy, ale tak dużo tych postów piszesz ...
Czy kiedyś usłyszymy co jadleś na obiad? He He :oko:
Poszukaj na allegro.
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
zgubek
Weteran
Kontakt:

Post autor: zgubek »

A nie prosciej pojechac jna te stacje benzynowa i odebrac ten korek?Przeciez chyba tam jest po co komu taki korek?
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
Awatar użytkownika
czester 1
Weteran
Kontakt:

Post autor: czester 1 »

kiedyś moj teść miał podobne zdażenie to pracownik stacji przyniósł mu dwa worki korków :grin: miał w czym wybierać
Obrazek
ThomasTsT
Nowy
Kontakt:

Stacja jest samo obsługowa... pozatym po 3 minutach juz go niebyło:/... co do pisania moich postow to jest z tym jakis problem?? i komus to bardzo przeszkadza?? :0
BRAWIMEX
Nowy
Kontakt:

Post autor: BRAWIMEX »

ThomasTsT pisze:Stacja jest samo obsługowa... pozatym po 3 minutach juz go niebyło:/... co do pisania moich postow to jest z tym jakis problem?? i komus to bardzo przeszkadza?? :0
Naturalnie, że nie!Od tego jest forum :oko:
Ale na stacji samoobsługowej komuś się płaci.Więc może ten ktoś ma też taki woreczek jak napisal Czester.
ThomasTsT
Nowy
Kontakt:

to była stacja na ktorej niema obsługi podhodzi sie do maszyny wkłada kase i tankuje... eh cos mam pecha do tej stacji ostatnio chcieli mi ukrasc tam malucha z moja babcia w sierodku:| hehehe ale to długa historia i niechce zasmiecac forum zeby ktos mi nie powiedział ze za duzo pisze...
Awatar użytkownika
Zynio
Swój
Imię: Grzegorz
Otrzymał podziękowań: 7 razy
Kontakt:

Re: Dobry zwyczaj nie porzyczaj...

Post autor: Zynio »

ThomasTsT pisze:No nie ładnie sie dzis wqzyłem... pozyczyłem mojemu bratu moja ukochana Corse... i co?? i jestem qpe kasy w plecy.. po pierwsze tylnie prawe drzwi i błotnik do malowania... bo Braciszek je ładnie przerysował to na dodatek podczas tankowania zostawił korek od wlewu paliwa na stacji... gupi korek ale niemozna go nigdzie dostac bo to corsa A 5drzwiowa do 3 drzwiowej kupuje sie na szrocie za 5zł!! dzis byłem w ASO niemieli... objechałe mwszystkie szroty w łodzi NIEMA!! znalazłem tylko jeden jedyny korek od wlewu paliw aw łodzi... i co?? i kosztuje 150żł!! NO MADAFAKA!! moz ektos moze załatwic go taniej?? :placz:
przykra sprawa z tym może masz racjie nie wolno porzyczyć, a co do korka to wyśle ci na prv bo jade dzisaj na szroty w krakowie
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

moze zagadaj z automatem... cos podpowie, gdzie byl ostanio widziany korek ??? :lol: :lol: :lol:
GUMIS2000
Weteran
Kontakt:

Post autor: GUMIS2000 »

arts pisze:moze zagadaj z automatem... cos podpowie, gdzie byl ostanio widziany korek ??? :lol: :lol: :lol:
wspaniały zart
nie no bez korka to kijowo sie jedzi bo poma pracuje inaczej
nie muwiac o tym ze cały czas bezyny ubywa bo paruje
ale tak jak balt pisał trzeba cos predko dopasować

co do wgniecenia to bardzo przykra sprawa
mam nadzieje ze nie naruszyło to nadwozia
ThomasTsT
Nowy
Kontakt:

W sobote bedzie juz malowanko przy okazji załoze sobie na klape daszek od GSi... co do korka to moze bede miał z Białegostoku za 60zł nowke jak sie uda... ale jeszce nic pewnego :-(
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

Post autor: _balt_ »

BRAWIMEX pisze:Bez obrazy, ale tak dużo tych postów piszesz ...
Czy kiedyś usłyszymy co jadleś na obiad? He He :oko:
Poszukaj na allegro.
ja ??? uj uj bo zaraz bedzie ZJEBA :grin: :grin: :grin:
Awatar użytkownika
Hiv
Weteran
Kontakt:

Post autor: Hiv »

Ja tez straciłem korek od mojej GSi na stacji... To był taki z klapką zasłaniającą zamek od kluczyka. U nas taki mozna kupic w sklepie za 75PLN skad to 150???

Zalozylem jakis od Ascony na razie ale dziwnie odstaje... ;(
Ale dostałem na szrocie za darmoche :oko:
Może znów corsa...
ThomasTsT
Nowy
Kontakt:

No własnie taki z klapka co zasłania kluczyk :) widocznie w łodzi taka marze se nazucaja... ja sciagam sobie przez Inter Carsa z Białegostoku jak sie uda to nuweczke bede miał za 60zł... jesli mi nie sciagna to sie przejade do Bełchatowa:P skoro sa po 75zł...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”