Dobry zwyczaj nie porzyczaj...
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
ThomasTsT
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Dobry zwyczaj nie porzyczaj...
No nie ładnie sie dzis wqzyłem... pozyczyłem mojemu bratu moja ukochana Corse... i co?? i jestem qpe kasy w plecy.. po pierwsze tylnie prawe drzwi i błotnik do malowania... bo Braciszek je ładnie przerysował to na dodatek podczas tankowania zostawił korek od wlewu paliwa na stacji... gupi korek ale niemozna go nigdzie dostac bo to corsa A 5drzwiowa do 3 drzwiowej kupuje sie na szrocie za 5zł!! dzis byłem w ASO niemieli... objechałe mwszystkie szroty w łodzi NIEMA!! znalazłem tylko jeden jedyny korek od wlewu paliw aw łodzi... i co?? i kosztuje 150żł!! NO MADAFAKA!! moz ektos moze załatwic go taniej?? 
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
A nie prosciej pojechac jna te stacje benzynowa i odebrac ten korek?Przeciez chyba tam jest po co komu taki korek?
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
-
BRAWIMEX
- Nowy
- Kontakt:
Naturalnie, że nie!Od tego jest forumThomasTsT pisze:Stacja jest samo obsługowa... pozatym po 3 minutach juz go niebyło:/... co do pisania moich postow to jest z tym jakis problem?? i komus to bardzo przeszkadza?? :0
Ale na stacji samoobsługowej komuś się płaci.Więc może ten ktoś ma też taki woreczek jak napisal Czester.
- Zynio
- Swój
- Imię: Grzegorz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
- Kontakt:
Re: Dobry zwyczaj nie porzyczaj...
przykra sprawa z tym może masz racjie nie wolno porzyczyć, a co do korka to wyśle ci na prv bo jade dzisaj na szroty w krakowieThomasTsT pisze:No nie ładnie sie dzis wqzyłem... pozyczyłem mojemu bratu moja ukochana Corse... i co?? i jestem qpe kasy w plecy.. po pierwsze tylnie prawe drzwi i błotnik do malowania... bo Braciszek je ładnie przerysował to na dodatek podczas tankowania zostawił korek od wlewu paliwa na stacji... gupi korek ale niemozna go nigdzie dostac bo to corsa A 5drzwiowa do 3 drzwiowej kupuje sie na szrocie za 5zł!! dzis byłem w ASO niemieli... objechałe mwszystkie szroty w łodzi NIEMA!! znalazłem tylko jeden jedyny korek od wlewu paliw aw łodzi... i co?? i kosztuje 150żł!! NO MADAFAKA!! moz ektos moze załatwic go taniej??
-
GUMIS2000
- Weteran
- Kontakt:
wspaniały zartarts pisze:moze zagadaj z automatem... cos podpowie, gdzie byl ostanio widziany korek ???![]()
![]()
nie no bez korka to kijowo sie jedzi bo poma pracuje inaczej
nie muwiac o tym ze cały czas bezyny ubywa bo paruje
ale tak jak balt pisał trzeba cos predko dopasować
co do wgniecenia to bardzo przykra sprawa
mam nadzieje ze nie naruszyło to nadwozia