PILNY PROBLEM Z Joystickiem
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
ThomasTsT
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
PILNY PROBLEM Z Joystickiem
Mam mały problem... dzis dostałem Joystick SONY RM-X4S pasuje chyba do wszystkich radi SONY dostałem go za darmo gdyz złodzieje pozbawili poprzedniego własciceila radia i na pamiatke zostawili mu Joja lecz w pospiechu urwali mu wtyczke... i teraz z kabla wystaja 3 przewody BIAŁY,CZERWONY i cały jeden miedziany.. wtyczka do radia pasuje od słuchawek... problem teraz tylko taki co gdzie przylutowac??
-
qomo
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: PILNY PROBLEM Z Joystickiem
ThomasTsT pisze:Mam mały problem... dzis dostałem Joystick SONY RM-X4S pasuje chyba do wszystkich radi SONY dostałem go za darmo gdyz złodzieje pozbawili poprzedniego własciceila radia i na pamiatke zostawili mu Joja lecz w pospiechu urwali mu wtyczke... i teraz z kabla wystaja 3 przewody BIAŁY,CZERWONY i cały jeden miedziany.. wtyczka do radia pasuje od słuchawek... problem teraz tylko taki co gdzie przylutowac??
pamietaj ze dżeki sa rózne - na dwa, trzy, cztery kabelki....tu nie masz duzego wyboru...idz o pana co robi tv to Ci powie co do czego...
corsa A & Audi S3