PILNY PROBLEM Z Joystickiem

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
ThomasTsT
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

PILNY PROBLEM Z Joystickiem

Post autor: ThomasTsT »

Mam mały problem... dzis dostałem Joystick SONY RM-X4S pasuje chyba do wszystkich radi SONY dostałem go za darmo gdyz złodzieje pozbawili poprzedniego własciceila radia i na pamiatke zostawili mu Joja lecz w pospiechu urwali mu wtyczke... i teraz z kabla wystaja 3 przewody BIAŁY,CZERWONY i cały jeden miedziany.. wtyczka do radia pasuje od słuchawek... problem teraz tylko taki co gdzie przylutowac??
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

Re: PILNY PROBLEM Z Joystickiem

Post autor: qomo »

ThomasTsT pisze:Mam mały problem... dzis dostałem Joystick SONY RM-X4S pasuje chyba do wszystkich radi SONY dostałem go za darmo gdyz złodzieje pozbawili poprzedniego własciceila radia i na pamiatke zostawili mu Joja lecz w pospiechu urwali mu wtyczke... i teraz z kabla wystaja 3 przewody BIAŁY,CZERWONY i cały jeden miedziany.. wtyczka do radia pasuje od słuchawek... problem teraz tylko taki co gdzie przylutowac??

pamietaj ze dżeki sa rózne - na dwa, trzy, cztery kabelki....tu nie masz duzego wyboru...idz o pana co robi tv to Ci powie co do czego...
corsa A & Audi S3
Obrazek
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

Ja tez polecam jakiegos fachowca, oni to maja obcykane i zlutuja Ci bez zadnej fuszerki za grosze
pozdr
mariuszz1
Świeżak
Kontakt:

Post autor: mariuszz1 »

no to łopatologicznie ;) :
czerwony na "czubek" jacka
biały na srodkowa czesc wtyczki,
a ten miedziany czyli masa na czesc u nasady wtyczki
CTM #304