No chyba troche przesadzamAmfi Ty masz starsznie wysoka opone na tych alu
I jeszcze jedno foto

No chyba troche przesadzamAmfi Ty masz starsznie wysoka opone na tych alu

Artsowa chorobaarts pisze:jeszcze te 15-20 mm bym chcial
dzieki temu, ze walisz w bok (najczesciej po wewnetrznej) to masz do prostowania tylko wewnetrzna polowe felgi.satan pisze:bo udeżenie wływa na całą felgę a nie na boki
nie zostalo ci juz duzo miejsca na poglebienie sie chorobyarts pisze:taka to juz moja choroba .. mam nadzieje ze sie nie poglebi hahaha![]()
![]()

mówiąc serio bez wątpienia tak jest jak mówisz, z całą pewnością... jednak bez przesady... jeżdże i wcale nie odczuwam aż tak rażącego opóżnienia reakcji, z resztą na mieście interesuje mnie raczej mały opór i dobrze tłumienie nierówności... niż błyskawiczna reakcja na skręcie................ a dlaczgo mam nie pogonić czy te felgi to wg Ciebie kiszka ?????niee nooo terenowka, ktora ma zerowa reakcje na skrecenie kierownicy
ma ktos moze dojscie do stalowych felg (najchetniej uzywek)? bo nowych mi sie nie chce kupowac..
Amfi, ja bym sie stalowych nie pozbywał.AMFILIADA pisze:ma ktos moze dojscie do stalowych felg (najchetniej uzywek)? bo nowych mi sie nie chce kupowac..
Ja mam tylko ze to 13 stki i we Wrocławiu, moge zamienić na kierownice o której tyle pisaliśmy na priv![]()
![]()
Aukcja allegro:
http://allegro.pl/show_item.php?item=26862770
FELGI STALOWE + OPONY - 200 zł