brak mi slow...........................

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
=JUHol=
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

brak mi slow...........................

Post autor: =JUHol= »

Troche OT ale jestem wsciekly!!!! Otoz wczoraj z poklem poszlismy na impreze andrzejkowa do duzej imprezy w toruniu!!! zabawa spoko... do czasu! wyszlismy razem na zewnatrz zaczerpnac swiezego powietrza i przy wyjsciu mowimy ochroniarza ze zaraz wracamy - ok spoko nie ma sprawy....... no dobra poszlismy! wracamy, a oni do nas ze mamy bilety kupic jak chcemy wejsc! no to sie wkurwilismy niesamowicie bo przed chwila cos innego gadali.... no ale chuj! udalo mi sie wejsc i poszedlem do laski zeby pogadala z ochroniarzem no i dala mu te 10zl za wejscie! poszlismy a przed wejsciem pokla juz nie ma! pytamy ochroniarzy gdzie on jest? - a co ja kurwa jego niania? - no chuj ja mowie ze wychodze go szukac..... a on do mnie ze juz nie wejde! ok poszedlem do szefa mowie co i jak - no i juz zaczely sie slodkie oczy bo z szefem wpadlem! poszedlem go poszukac i chuj nie ma go nigdzie... no nic sobie mysle ze pewnie sie wkurzyl i poszedl do domu..... Zwinalem sie tez bo juz impreza do dupy! Co sie okazalo na nastepny dzien.... POKLA wyciagneli z imprezy do lasu obok i go pobili do nieprzytomnosci....... Szok!!! Zrobilismy obdukcje i mamy wszystkie papiery do sadu itd.... Pojechalismy tez na impreze no i wlasciciel oczywiscie ze chce sie dogadac!!!

Ej..... co my mamy zrobic? Czy robic dym i zamykac najwieksza impreze w toruniu a kolesia do pudla.... czy isc na jakis uklad????

Prosze o opinie..... sprawa jest przykra bo ochroniarz nie ma prawa uderzyc. A i jeszcze jedno z naszej strony nie bylo zadnego buntu!!!
Awatar użytkownika
scotty
Swój
Imię: Sebastian
Kontakt:

Post autor: scotty »

nie ma zlituj sie konsekwencje musz poniesc
scotty
Obrazek
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

Skad ja to znam ... przykro to mówić ale imprezy to wy moim zdaniem nie zamkniecie chyba, że macie dobre plecy. Dym to możesz robić jak masz z kim ale to i tak nic nie da oprócz satysfakcji. Wszystko zalezy od tego co to za koleś był ten ochroniaż .. bo jak jakaś dupa to go walić i już tylko co z tego wam przyjdzie .. a tak może jak jakoś nagłośnicie sprawe to może jakieś odszkodowanie dostanie za to pobicie. Ja bym tak zrobił .. a przypierdolić im możecie po sprawie tylko tak żeby dowodów nie było.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
Awatar użytkownika
=JUHol=
Weteran
Kontakt:

juz mowie ze pokla wujek jest komendantem glownym w toruniu
Awatar użytkownika
=JUHol=
Weteran
Kontakt:

..... i zamkniecie tego to juz formalnosc...... ale co dalej? strach ze mnie zabija?????????
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

Post autor: _balt_ »

juhol moze to glupie ale ludzie w rozny sposob kombinuja kase na tuning wiec drzyj z niego jak najwiecej tak zeby dla ciebie starczylo i zeby pokl byl zadowolony :-D
Fillip
Swój
Kontakt:

Post autor: Fillip »

Ja tam bym na uklady zadne nie szedl. Nie nawidze takiego czegos, wiec uwazam, ze sprawa powinna trafic do sadu. Wlasciciel dyskoteki wam zaplaci odszkodowanie a pojeba ochroniarza pozwac i niech dostaje wyrok plus odszkodowanie do zaplacenia. Moim zdaniem pojscie na uklad ich nic nie nauczy
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
kubelt
Swój
Kontakt:

Post autor: kubelt »

Wyrazy wspolczucia, niech szybko do zdrowia wraca. A jak sie slyszy o takich sytuacjach to sie noz w kieszeni otwiera. M.in. dlatego przestalem juz chodzic na imprezy bo za stary jestem juz na pilnowanie wlasnych plecow. A co do rozwiazania sprawy to ja tez bym nie szedl na zadne uklady, powieksza sie tylko poczucie bezkarnosci takich cwaniaczkow - "zawsze sie jakos zalatwi, zatuszuje". Na jakies odszkodowanie bym nie liczyl, sprawa sie potrafi ciagnac latami, byc moze nawet wlasciciel lokalu nie poniesie konsekwencji bo zaraz okaze sie ze umowa o prace z ochroniarzem zostala rozwiazana juz przed incydentem. Jedyne co, to mozna nasraz w zyciorys ochroniarzowi i mysle, ze warto. Niech ma swiadomosc, ze trzeba odpowiadac za swoje czyny.
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: endo »

Wspolczuje i zgadzam sie z kubeltem, ale omawianie tego na forum nie jest najlepszym pomyslem..
:)12 Blue Corsa :)12
:)7 koni kit on board
Obrazek
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: wow »

wspolczuje chlopaki... niefart zdeka :(
c20rsa, czlowieku meeen!
Lukiso
Nowy
Kontakt:

Post autor: Lukiso »

uuuu niezle sie trafilo :|
CTM -->187<--
MadMac
Nowy
Kontakt:

Post autor: MadMac »

Uu wspolczucie i pozdro dla Poolka zeby do zdrowia szybko wracal. Co do sprawy: zadnych ustepstw! Zwlaszcza ze macie plecy, jak kolesie zobacza ze nie moga podskoczyc to od razu zmieknie im rura, fama sie rozejdzie i moze dzieki temu bedzie mniej takich przypadkow. Zedrzec przy okazji za odszkodowanie tez sie da na pewno.
...::Corsa A from Bydgoszcz ::...
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

Cześć !!!

No rzeczywiscie przejebane :(
Moje zdanie jest proste - sprawa trafia do sadu i trzeba goscia wypieprzyc z tego interesu. Nie ma co liczyc na ugode, bo rownie dobrze to Ty mogles zostac wyciagniety do lasu. Nie moze byc tak, ze idziesz na impreze potanczyc, a dostajesz wpierdol od buraka po podstawowce.
Skoro tam jest niebezpiecznie, to taki klub nie ma racji bytu. A o konsekwencjach nie mysl. Chyba jest w tym kraju jeszcze sprawiedliwosc?

pozdrawiam
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: endo »

pirat pisze:Chyba jest w tym kraju jeszcze sprawiedliwosc?
Nie chce podwazac tego co powiedziales bo sie w 100% zgadzam, ale z tym zdaniem to ostatnio roznie bywa.. :bardzozly:
:)12 Blue Corsa :)12
:)7 koni kit on board
Obrazek
Awatar użytkownika
=JUHol=
Weteran
Kontakt:

OK.... zalatwione! Sprawa trafila na policje i koles jest juz scigany! Co do oskarzen na sama impreze to jeszcze sie zastanawiamy co i jak.... Pokle czuje sie strasznie, bylismy zrobic przeswietlenie glowy i sie okaze czy nie ma jakis obrazen wewnetrznych!

Dzieki za info!!! bede mowil co i jak!
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: wow »

przykra sprawa... musieli go pewnie obic troche, bo pokle nie jest ciotka i troche w rekach ma :(
c20rsa, czlowieku meeen!
Feliks
Nowy

Post autor: Feliks »

Wspolczuje :( osobiscie nie popuscil bym im , zadnej ugody!
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

wspolczucie chlopaki .... ja bym walil prosto do sadu ....chyba ze za milczenie jest ladna kasiorka :zakrecony:
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Post autor: Flipper »

Przykre, przykre, przykre...ale tak wygladaja u nas "blyskoteki" niestety - i to nawet te najwieksze... :bardzozly:

Przekaz Pokle (shit - jak on sie odmienia? :0 ) zyczenia szybkiego powrotu do zdrowia, a co do calej sprawy powiem (z autopsji niejako) - KASA !! Rob tak, zeby byla kasa, a sprawiedliwosci nie szukaj w sadzie bo tam jej nie ma!
Jezeli tylko Pokle nie bedzie mial z tego powodu powiklan zdrowotnych to wal dym ostro tak, zeby najwiecej kasy wyciagnac - na cholere ci satysfakcja jak leczenie kosztuje, lezenie w domu/szpitalu tez...
Takie jest moje zdanie. Wsadzisz kogos do sadu - znajda 1 winnego i beknie za calosc....m.in. za to, ze to SZEF imprezy odpowiada za ludzi jakich zatrudnia....i za miesiac znow komus sie to przydazy.... kasa go bardziej zaboli !
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
Awatar użytkownika
cyberpooh
Weteran
Kontakt:

Post autor: cyberpooh »

wspolczucie
byle wyzdrowial, to najwazniejsze !
Post powered by E46 150KM 330Nm :D Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe

STOP Ciotom Drogowym
MadMac
Nowy
Kontakt:

.... kasa go bardziej zaboli !
Jak sie sprawe rozdmucha to na pewno na tym koles straci wiecej kasy, a tak odpali costam (co to dla niego skoro ma klub) i bedzie czul sie bezkarny..
Budzio
Swój
Kontakt:

Post autor: Budzio »

Flipper pisze:Przykre, przykre, przykre...ale tak wygladaja u nas "blyskoteki" niestety - i to nawet te najwieksze... :bardzozly:

Przekaz Pokle (shit - jak on sie odmienia? :0 ) zyczenia szybkiego powrotu do zdrowia, a co do calej sprawy powiem (z autopsji niejako) - KASA !! Rob tak, zeby byla kasa, a sprawiedliwosci nie szukaj w sadzie bo tam jej nie ma!
Jezeli tylko Pokle nie bedzie mial z tego powodu powiklan zdrowotnych to wal dym ostro tak, zeby najwiecej kasy wyciagnac - na cholere ci satysfakcja jak leczenie kosztuje, lezenie w domu/szpitalu tez...
Takie jest moje zdanie. Wsadzisz kogos do sadu - znajda 1 winnego i beknie za calosc....m.in. za to, ze to SZEF imprezy odpowiada za ludzi jakich zatrudnia....i za miesiac znow komus sie to przydazy.... kasa go bardziej zaboli !

Swieta racja ja jestem z bydgoszczy po sasiedzku i powiem ze zdarza sie to dosc czest a za zwyczaj ci ochroniaze to tacy pseldo skoksowani ganksterzy(nazwani przezamnie storzkoglowymi :P ) i jak przyjada do ciebi we dwie wyladowane ekipa bejce to zaden wujek komendant nie pomorze. Na uklady nie da rady szkoda tylko czasu i ew. nerwow pozdrawiam
..::CTM#117::..
MadMac
Nowy
Kontakt:

A tak na marginesie, co do "brania kasy za milczenie" to raczej odradzam, bo jak by to wygladalo "Syn komendanta gl. policji przyjmuje lapowke za milczenie" ...... nie ma sie nad czym zastanawiac w tym wypadku. Jednak takie plecy maja swoje minusy.
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

i juz sie z wujka zrobil ojciec :lol:
c20mboT
MadMac
Nowy
Kontakt:

:grin: ee tam kazdemu sie moze zdarzyc :oops: a zreszta tez rodzina
Budzio
Swój
Kontakt:

Post autor: Budzio »

lapowka ???zalatwili to polubownie i tyle lapowka to chyba troszke inne pojecie :grin: :grin:
..::CTM#117::..
sir_Dave
Nowy
Kontakt:

Post autor: sir_Dave »

hmm, mozesz upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. Sprawa o pobicie bedzie scigana niejako z urzedu - te macie wygrana (zwlaszcza ze wzgledu na wujka ;) ), kolesie dostana zawiasy itroszeczke sie wsciekna ale potem usiada na dupach. Potem mozna wytoczyc cywilna sprawe o odszkodowanie wlascicielowi klubu ( wytoczenie jej ochroniarzom sie nie oplaci :D ) lub pojsc z nim na ugode. W kazdym razie skoro zglosiliscie to na policje to wyboru nie macie - sprawa jest juz w toku i nie mozecie jej wycofac.
Życze powodzenia i powrotu do zdrowia. Acha - no i doooozej kasy :grin:
corsa b 3d x10xe
Basista
Swój
Kontakt:

Post autor: Basista »

JUHOL jest takie powiedzenie "Albo my ich albo oni nas " jak nie wy ich to oni sie napewno zemszczą za podanie na policje. ja bym był za DO LASU Z NIMI(przeszczelić kolana) nie wiem zapłacić ruskim niech zrobia porządek. OT takie moje zdanie.
Obrazek
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Opel/Corsa/7258" onclick="window.open(this.href);return false;
osman14
Swój
Kontakt:

Post autor: osman14 »

Basista pisze:JUHOL jest takie powiedzenie "Albo my ich albo oni nas " jak nie wy ich to oni sie napewno zemszczą za podanie na policje. ja bym był za DO LASU Z NIMI(przeszczelić kolana) nie wiem zapłacić ruskim niech zrobia porządek. OT takie moje zdanie.
moje zdanie jest podobne oko za oko :bardzozly:
X14XE MANTZEL its not enough

gift od schricka 264° Nockenwellen
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”