brak mi slow...........................
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- =JUHol=
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
brak mi slow...........................
Troche OT ale jestem wsciekly!!!! Otoz wczoraj z poklem poszlismy na impreze andrzejkowa do duzej imprezy w toruniu!!! zabawa spoko... do czasu! wyszlismy razem na zewnatrz zaczerpnac swiezego powietrza i przy wyjsciu mowimy ochroniarza ze zaraz wracamy - ok spoko nie ma sprawy....... no dobra poszlismy! wracamy, a oni do nas ze mamy bilety kupic jak chcemy wejsc! no to sie wkurwilismy niesamowicie bo przed chwila cos innego gadali.... no ale chuj! udalo mi sie wejsc i poszedlem do laski zeby pogadala z ochroniarzem no i dala mu te 10zl za wejscie! poszlismy a przed wejsciem pokla juz nie ma! pytamy ochroniarzy gdzie on jest? - a co ja kurwa jego niania? - no chuj ja mowie ze wychodze go szukac..... a on do mnie ze juz nie wejde! ok poszedlem do szefa mowie co i jak - no i juz zaczely sie slodkie oczy bo z szefem wpadlem! poszedlem go poszukac i chuj nie ma go nigdzie... no nic sobie mysle ze pewnie sie wkurzyl i poszedl do domu..... Zwinalem sie tez bo juz impreza do dupy! Co sie okazalo na nastepny dzien.... POKLA wyciagneli z imprezy do lasu obok i go pobili do nieprzytomnosci....... Szok!!! Zrobilismy obdukcje i mamy wszystkie papiery do sadu itd.... Pojechalismy tez na impreze no i wlasciciel oczywiscie ze chce sie dogadac!!!
Ej..... co my mamy zrobic? Czy robic dym i zamykac najwieksza impreze w toruniu a kolesia do pudla.... czy isc na jakis uklad????
Prosze o opinie..... sprawa jest przykra bo ochroniarz nie ma prawa uderzyc. A i jeszcze jedno z naszej strony nie bylo zadnego buntu!!!
Ej..... co my mamy zrobic? Czy robic dym i zamykac najwieksza impreze w toruniu a kolesia do pudla.... czy isc na jakis uklad????
Prosze o opinie..... sprawa jest przykra bo ochroniarz nie ma prawa uderzyc. A i jeszcze jedno z naszej strony nie bylo zadnego buntu!!!
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Skad ja to znam ... przykro to mówić ale imprezy to wy moim zdaniem nie zamkniecie chyba, że macie dobre plecy. Dym to możesz robić jak masz z kim ale to i tak nic nie da oprócz satysfakcji. Wszystko zalezy od tego co to za koleś był ten ochroniaż .. bo jak jakaś dupa to go walić i już tylko co z tego wam przyjdzie .. a tak może jak jakoś nagłośnicie sprawe to może jakieś odszkodowanie dostanie za to pobicie. Ja bym tak zrobił .. a przypierdolić im możecie po sprawie tylko tak żeby dowodów nie było.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
Ja tam bym na uklady zadne nie szedl. Nie nawidze takiego czegos, wiec uwazam, ze sprawa powinna trafic do sadu. Wlasciciel dyskoteki wam zaplaci odszkodowanie a pojeba ochroniarza pozwac i niech dostaje wyrok plus odszkodowanie do zaplacenia. Moim zdaniem pojscie na uklad ich nic nie nauczy
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
-
kubelt
- Swój
- Kontakt:
Wyrazy wspolczucia, niech szybko do zdrowia wraca. A jak sie slyszy o takich sytuacjach to sie noz w kieszeni otwiera. M.in. dlatego przestalem juz chodzic na imprezy bo za stary jestem juz na pilnowanie wlasnych plecow. A co do rozwiazania sprawy to ja tez bym nie szedl na zadne uklady, powieksza sie tylko poczucie bezkarnosci takich cwaniaczkow - "zawsze sie jakos zalatwi, zatuszuje". Na jakies odszkodowanie bym nie liczyl, sprawa sie potrafi ciagnac latami, byc moze nawet wlasciciel lokalu nie poniesie konsekwencji bo zaraz okaze sie ze umowa o prace z ochroniarzem zostala rozwiazana juz przed incydentem. Jedyne co, to mozna nasraz w zyciorys ochroniarzowi i mysle, ze warto. Niech ma swiadomosc, ze trzeba odpowiadac za swoje czyny.
-
MadMac
- Nowy
- Kontakt:
Uu wspolczucie i pozdro dla Poolka zeby do zdrowia szybko wracal. Co do sprawy: zadnych ustepstw! Zwlaszcza ze macie plecy, jak kolesie zobacza ze nie moga podskoczyc to od razu zmieknie im rura, fama sie rozejdzie i moze dzieki temu bedzie mniej takich przypadkow. Zedrzec przy okazji za odszkodowanie tez sie da na pewno.
...::Corsa A from Bydgoszcz ::...
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Cześć !!!
No rzeczywiscie przejebane
Moje zdanie jest proste - sprawa trafia do sadu i trzeba goscia wypieprzyc z tego interesu. Nie ma co liczyc na ugode, bo rownie dobrze to Ty mogles zostac wyciagniety do lasu. Nie moze byc tak, ze idziesz na impreze potanczyc, a dostajesz wpierdol od buraka po podstawowce.
Skoro tam jest niebezpiecznie, to taki klub nie ma racji bytu. A o konsekwencjach nie mysl. Chyba jest w tym kraju jeszcze sprawiedliwosc?
pozdrawiam
No rzeczywiscie przejebane
Moje zdanie jest proste - sprawa trafia do sadu i trzeba goscia wypieprzyc z tego interesu. Nie ma co liczyc na ugode, bo rownie dobrze to Ty mogles zostac wyciagniety do lasu. Nie moze byc tak, ze idziesz na impreze potanczyc, a dostajesz wpierdol od buraka po podstawowce.
Skoro tam jest niebezpiecznie, to taki klub nie ma racji bytu. A o konsekwencjach nie mysl. Chyba jest w tym kraju jeszcze sprawiedliwosc?
pozdrawiam
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Przykre, przykre, przykre...ale tak wygladaja u nas "blyskoteki" niestety - i to nawet te najwieksze...
Przekaz Pokle (shit - jak on sie odmienia? :0 ) zyczenia szybkiego powrotu do zdrowia, a co do calej sprawy powiem (z autopsji niejako) - KASA !! Rob tak, zeby byla kasa, a sprawiedliwosci nie szukaj w sadzie bo tam jej nie ma!
Jezeli tylko Pokle nie bedzie mial z tego powodu powiklan zdrowotnych to wal dym ostro tak, zeby najwiecej kasy wyciagnac - na cholere ci satysfakcja jak leczenie kosztuje, lezenie w domu/szpitalu tez...
Takie jest moje zdanie. Wsadzisz kogos do sadu - znajda 1 winnego i beknie za calosc....m.in. za to, ze to SZEF imprezy odpowiada za ludzi jakich zatrudnia....i za miesiac znow komus sie to przydazy.... kasa go bardziej zaboli !
Przekaz Pokle (shit - jak on sie odmienia? :0 ) zyczenia szybkiego powrotu do zdrowia, a co do calej sprawy powiem (z autopsji niejako) - KASA !! Rob tak, zeby byla kasa, a sprawiedliwosci nie szukaj w sadzie bo tam jej nie ma!
Jezeli tylko Pokle nie bedzie mial z tego powodu powiklan zdrowotnych to wal dym ostro tak, zeby najwiecej kasy wyciagnac - na cholere ci satysfakcja jak leczenie kosztuje, lezenie w domu/szpitalu tez...
Takie jest moje zdanie. Wsadzisz kogos do sadu - znajda 1 winnego i beknie za calosc....m.in. za to, ze to SZEF imprezy odpowiada za ludzi jakich zatrudnia....i za miesiac znow komus sie to przydazy.... kasa go bardziej zaboli !
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
wspolczucie
byle wyzdrowial, to najwazniejsze !
byle wyzdrowial, to najwazniejsze !
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
-
Budzio
- Swój
- Kontakt:
Flipper pisze:Przykre, przykre, przykre...ale tak wygladaja u nas "blyskoteki" niestety - i to nawet te najwieksze...![]()
Swieta racja ja jestem z bydgoszczy po sasiedzku i powiem ze zdarza sie to dosc czest a za zwyczaj ci ochroniaze to tacy pseldo skoksowani ganksterzy(nazwani przezamnie storzkoglowymi
..::CTM#117::..
-
sir_Dave
- Nowy
- Kontakt:
hmm, mozesz upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. Sprawa o pobicie bedzie scigana niejako z urzedu - te macie wygrana (zwlaszcza ze wzgledu na wujka
), kolesie dostana zawiasy itroszeczke sie wsciekna ale potem usiada na dupach. Potem mozna wytoczyc cywilna sprawe o odszkodowanie wlascicielowi klubu ( wytoczenie jej ochroniarzom sie nie oplaci
) lub pojsc z nim na ugode. W kazdym razie skoro zglosiliscie to na policje to wyboru nie macie - sprawa jest juz w toku i nie mozecie jej wycofac.
Życze powodzenia i powrotu do zdrowia. Acha - no i doooozej kasy
Życze powodzenia i powrotu do zdrowia. Acha - no i doooozej kasy
corsa b 3d x10xe
-
osman14
- Swój
- Kontakt:
moje zdanie jest podobne oko za okoBasista pisze:JUHOL jest takie powiedzenie "Albo my ich albo oni nas " jak nie wy ich to oni sie napewno zemszczą za podanie na policje. ja bym był za DO LASU Z NIMI(przeszczelić kolana) nie wiem zapłacić ruskim niech zrobia porządek. OT takie moje zdanie.
X14XE MANTZEL its not enough
gift od schricka 264° Nockenwellen
gift od schricka 264° Nockenwellen