I zlot CTM - 15-17 sierpnia 2003

Znajdż podobnych maniaków corsy w swoim regionie.
Awatar użytkownika
satan
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: satan »

A tak Poza nawiasem...
Kto będzie w Twierdzy Modlin w tą sobote (28.06.2003) ???
powered by PTT & VTG
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

ja jade do Modlina, WoW tez jedzie, podobno Markos nas zaszczyci swoja obecnoscia :D
c20mboT
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

yeah! obecnosc wlasnie potwierdzona :grin:
tak na wkreta sie wczoraj zdecydowalem i w chwile pozniej o 3 w nocy w poltorej godziny wybebeszylem samochod :grin: :grin: :grin:
Obrazek
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

hehe ja bede wywalac w modlinie, duzo nie zostalo bo tylko mata na podlodze paki, blachy za fotelami i fotel pasazera
c20mboT
Awatar użytkownika
satan
Weteran
Kontakt:

Informacja:

Dziś w Toruniu na zlocie Tuning Show podczas palenia gumy sejczento się wywruciło i przygniotło chłopaczka siedzącego na jego drzwiach. Chłopak nie żyje :placz: i tak właśnie kończą się zabawy po alkocholu. :bardzozly:

Co za rasa... :-x
powered by PTT & VTG
Awatar użytkownika
satan
Weteran
Kontakt:

Bardzo dziękuje RENowi, WOWowi i !MARKOSowi za mile spędzony czas na Modlinie. Pozdrawiam
powered by PTT & VTG
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

Stary fajnie że dziękujesz ale ten post jest odn. spraw organizacyjnych zlotu CTM a nie Modlina.

No i RENowi i Markos'owi też się nalezy ruga z wprowadzanie zamieszania. :-P :-P
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
Awatar użytkownika
satan
Weteran
Kontakt:

sierak pisze:Stary fajnie że dziękujesz ale ten post jest odn. spraw organizacyjnych zlotu CTM a nie Modlina.

No i RENowi i Markos'owi też się nalezy ruga z wprowadzanie zamieszania. :-P :-P
Sorry ale nie wiem jak mam zrobić nowy temat to TU napisałem. :-?
powered by PTT & VTG
Izunia
Nowy
Kontakt:

Post autor: Izunia »

Maila pisze:WITAM :))
A najbardziej 'męczącym' mnie w tej chwili problemem jest to, że nie widze, żeby jakakolwiek inna dziewczyna sie wypowiadała... przede wszystkim na temat samego zlotu i swojej obecności na nim...
W każdym razie zrobie co mogę, żeby sie pojawić
Hihi, juz nie piszemy, bo wsio dawno jasne:))) Ja bede na 99,9%
A wlasnie panowie, które lay beda?
Wow, bedzie lady wkoncu:)?
Sierak, bedzie Mary?
Chlopaki:) Bo my kobitki musimy wideic ile browara wziac tylko na nas ;P
Ps. ibiza-men pewnie bedzie sam i wime czemu:** Buziaki dla ANI
CTM #102 błąd_yna
Izunia
Nowy
Kontakt:

satan pisze:Bardzo dziękuje RENowi, WOWowi i !MARKOSowi za mile spędzony czas na Modlinie. Pozdrawiam
Chlip :placz: A tak sie starałam integrować:(
No coz:) Panowie zbieraja smietanke;)

ps. mam nadzieje ze wszyscy wezma cos na grilla:)??
Bo my bedziemy miec na 99% hehe, ale jakies wsady by sie przydaly...
A i namiot tez pewnie bedziemy miec (taki ogrodowy) -nie powiem - na Modlinie ratował nam zycie przed poparzeniem slonecznym
CTM #102 błąd_yna
Izunia
Nowy
Kontakt:

satan pisze: Sorry ale nie wiem jak mam zrobić nowy temat to TU napisałem. :-?
Aaaaaaa..:))) Jak mozna nie wiedzic jak zrobic nowy temat;)) Tu nawet nie trzeba umiec czytac! Tu trzeba znac obrazki ;) Hihi
CTM #102 błąd_yna
Zaibel
Nowy
Kontakt:

Post autor: Zaibel »

... a moj wyjazd stanol wlasnie pod malym znakiem zapytnikiem.....

ale mam nadzieje, ze jakos sie wszystko wyprostuje i nie bede sie musial ciagac po sadach.... :-(
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Post autor: Flipper »

Zanim pojawia sie ostateczne i finalne ustalenia - kilka zdjec zrobionych specjalnie dla nas przesz szefostwo (bo nikt nie dal rady z klubu pojechac... :bardzozly: ).

Widok z budynku na nasz plac wystawowy (kolo tych autobusow, w lewa strone jest brama na tor)
Obrazek

Tutaj widok w prawo - przez ta brame przejada TYLKO uczestnicy zlotu.
Obrazek

Kolejny widok na plac. W tle widac parking dla ew. gosci...
Obrazek

Ponizej jest zdjecie miejsca gdzie spedzimy czas PO szkoleniu :)23
Obrazek

Tutaj mozemy robic ognisko czy grill'a :-D
Obrazek

Ja zapewne wielu z was zauwarzylo, w dziale ClubZone, Marog rozbudowal baze uczestnikow gdzie bedziemy informowac was kto na 100% (wplaci zaliczke) bedzie uczestniczyl w zlocie.

Przypominam, iz zeby zlot odbyl sie musimy zebrac ustalona kwote, jezeli to sie uda to oczywiscie zapraszamy tych niezdecydowanych klubowiczow do przyjazdu - nawet w ostatniej chwili !!
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
Basista
Swój
Kontakt:

Post autor: Basista »

No ja sie zapisalem . Ale jestem obecnie w wojsku narazie mam zalatwiona przepustke ale to sie moze zmienic i wtedy to juz nic nie poradze takze jak bym w ostatniej chwili nie przyjechał to prosze o wyrozumiałość.
Pozdrowienia
BASISTA
Obrazek
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Opel/Corsa/7258" onclick="window.open(this.href);return false;
VIOLA
Świeżak
Kontakt:

Post autor: VIOLA »

:-D ojoj z checia tez bym sie tam zjawila razem z adrianem, chciala bym spotkac tam wszyskich ktorych znam (Iza, Ren, Marog, Fifo, no i oczywiscie Flipera, pozdrawiam was wszyskiech.No i poznac tych ludzi ktorych jeszcze nie znam hihihihi :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Jejku - Viola - to ty :0 Ale fajniusio sie robi - "stara" ekipa znow bedzie sie bawic w rytmie CTM Saturday Night Fever :-D :-D :-D
Obrazek
VIOLA
Świeżak
Kontakt:

:-D :-D no jasne ze to ja, jak tylko zdaze to przyjade na ta balange, bardzo bym chciala. Wspomnienia z Rudnik, to dopiero byla imprezka, Ren i Iza bangiii hihihi, a my i nasz wyscig.Tych wrazen nie potrafie poprostu opisac.Mam nadzieje ze teraz znowu sie wszyscy spotkamy w tym samym, nawet wiekszym. :grin: :grin: :grin: :grin:

8) 8) 8) 8) pozdrowienia dla wszystkich tych ktorych znam i tych ktorych jeszcze nie znam. 8) 8) 8) 8) 8-) 8-) 8-) 8-)
VIOLA
Świeżak
Kontakt:

:) :) :) mam nadzije ze mnie jeszcze pamietaja ???? :grin:
Awatar użytkownika
scotty
Swój
Imię: Sebastian
Kontakt:

Post autor: scotty »

Witam !!
Chciałbym zadeklarować pomoc w organizacji, a dokładnie zasponsoruję nagrody w konkursach. Ale proszę Was bardzo o molestowanie mnie mailami, telefonami i sms'ami bo moge byc troche zarobiony a dzieki Waszej interwencji bede caly czas pamietal o zlocie.
Pozdrawiam
Scotty :D

PS. moj tel kom. 691 739 250
Obrazek
Awatar użytkownika
AdamXXL
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: AdamXXL »

scotty pisze:Witam !!
Chciałbym zadeklarować pomoc w organizacji, a dokładnie zasponsoruję nagrody w konkursach. Ale proszę Was bardzo o molestowanie mnie mailami, telefonami i sms'ami bo moge byc troche zarobiony a dzieki Waszej interwencji bede caly czas pamietal o zlocie.
Pozdrawiam
Scotty :D

PS. moj tel kom. 691 739 250
:)2 bardzo zdrowe podejście. Jakbyś zabrał jeszcze pare rzeczy to przyjazd napewno Ci się zwróci
Awatar użytkownika
scotty
Swój
Kontakt:

jezeli tylko Chcecie to moge przywiezc pare drobiazgow

scotty :)
Obrazek
Awatar użytkownika
scotty
Swój
Kontakt:

czy ten zlot sie odbedzie, bo musze planowac zakupy? prosze organizatorow o kontakt.

Scotty :(
Obrazek
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Postaram sie nie rozpisywac. Smutno mi bardzo to pisac, ale niestety - czekalem, czekalem i sie nie doczekalem.

Zlot ma sie odbyc za 10 dni, a po za KILKOMA (!!!) osobami caly CTM spi i OLEWA TEMAT. Nie mowcie, ze tak nie jest. Prosilem o 1 BARDZO WAZNA SPRAWE - o deklaracje kto jedzie kto nie..... zapisanych jest 26 osob z czego zaplacili......teraz uwaga: JEDNA OSOBA. Od kilku kolejnych osoba dostalem zapytanie - a prosze panstwa - reszty NIE MA......
Duzo mowicie, duzo deklarujecie, ale jak przyjdzie co do czego to sie okazuje, ze idee tworzenia i rozwijania klubu w naszych warunkach jest bledem.....

Zlot nie odbedzie sie - i to nie dlatego, ze nie udalo sie wszystkiego zapiac.... wrecz przeciwnie - udalo sie nawet 3 propozycje zrobic:
- najdrozsza: zlot ze szkoleniem + piknik
- srednia: wynajecie toru na kilka godzin + piknik
- najtansza: sam piknik - czyli zabawa w gronie CTM
Niestety wszystkie te 3 opcje wymagaly ode mnie deklaracji 100% rezerwacji czego zrobic niestety na dzien dzisiejszy nie moge. Nie moge bo juz sam nie wiem dla kogo to robie. Moze wam sie wydaje, ze wszystko mozna zalatwic bez kasy, ale tak nie jest. Nie bede wyliczal ile telefonow wykonalem w tej sprawie, ile osob sie zdeklarowalo z pomoca i jej nie udzielilo, ile czasu zajelo mi wymyslanie innych rozwiazan.... fakt faktem, ze 10 dni przez impreza nie bardzo was interesuje "co sie dzieje"...

Szczerze wstyd mi teraz rozmawiac z osobami, ktore nam chcialy pomoc, ktore nam zaoferowaly naprawde dobre warunki, postaci ktore znam osobiscie........

Nie pozostaje mi nic innego jak tylko podziekowac Wam za ten prezent, tym ktorzy tak duzo pisali.....a nic nie zrobili.

Nie chce nawet myslec o czyms nowym - np. o naszywkach, na ktore bylo tylu chetnych, a wplacilo pieniazki tylko 2 (DWIE!!!) osoby, a na liscie jest ich 6.

Generalnie (mozecie sie obrazic) to mam DOSYC tych, ktorzy duzo mowia, a nie sa w stanie NIC pomoc. Klub to wspolnota - albo razem cos robimy, albo wogole nie robimy bo mnie nie stac, ani czasowo ani finansowo, zeby wszystko samemu zalatwiac.....

Na dzien dzisiejszy jestem sklonny zrealizowac to o czym kilka postow wczesniej napisalem czyli zakonczyc dzialalnosc CTMu. Nie widze potrzeby rozwijania klubu - nie ma dla kogo.....

Jeszcze jedna uwaga na koniec. Jest grono osob z CTMu, ktorych nie dotyczy to co napisalem powyzej. Grono dla ktorego naprawde mozna sobie flaki wypruc i miec swiadomosc, ze warto i to docenia!
Obrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

coz pozostaje.. moge tylko powiedziec, ze jest mi bardzo przykro, ze zlot sie nie odbedzie, w miare mozliwosci dolozylem swoje 3 grosze (zaplacilem zaliczke na zlot i naszywki..), pomoc w organizacji niestety nie moglem, bo nie znam odpowiednich osob i ostatnio sporo pracuje..
naszywki klubowe to oddzielny temat, ale rowniez szkoda pomyslu i probnego wykonania (bez watpienia sa to dla flippera koszty), jesli nikt sie na to nie pisze.

nie moge pomoc w organizacji pewnych spraw (choc moze pora zaczac..) ale tyle moglem zrobic dla klubu - zaplacic pieniasze, ktore mialy pomoc w organizacji zlotu i zrobieniu naszywek. zadeklarowalem sie i zgodnie z deklaracja zaplacilem. i nic. a szkoda. bo pomysly byly bardzo fajne i strasznie sie nagrzalem na pojezdzenie w torowych warunkach..

flipper, jestem w stanie zrozumiec twoje mysli o klubie.. nie warto robic czegos dla ludzi, ktorzy nie sa w stanie podtrzymac ciekawej idei klubu, ktory jak widac powoli upada.. naleze do was bardzo krotko, ale staralem sie jakos lekko zaznaczyc swoja obecnosc.. chyba mi sie udalo, ale nie jest to wklad pozwalajacy na utrzymanie klubu i calego pomyslu. potrzeba nas wszystkich, a osob aktywnych jest ile? 2? 5? 10? a ile zapisanych do klubu tylko po to, zeby w podpisie miec numer? zbyt wielu..

generalnie: HAMSTFO I DROBNOMJESZCANSTFO! nie musicie sie "drodzy klubowicze" do tego ustosunkowywac, kto cos robi, wiadomo. kto nie robi nic, tez wiadomo. sprawa jasna. dziekuje za uwage :oko:
Obrazek
Awatar użytkownika
scotty
Swój
Kontakt:

jezeli nie wychodzi organizacja duzej imprezy to moze zorganizujmy jakies spotkanie przy piwku w mniejszym ale bardziej konkretnym gronie. Nie musimy miec toru zeby sie dobrze bawic, chociaz szkoda bo tor to bardzo ciekawa sprawa.
Chetnie spotkalbym sie z Wami np u mnie na poczatku wrzesnia
mam duzo pokoików a to juz po wakacjach to beda puste staly to moze sie zbierzemy i podskoczycie nad morze na weekend. Woda w morzu bedzie ciepla to mozna sie pokapac i poopalac i pojezdzic samochodami tez jest gdzie pare kilometrow dalej jest pas startowy (awaryjny)
A w Darłówku naprawde jest ładnie a do morza mam 300 metrow
i swoimi corsami mozecie wjechac na sama plaze
Pozdrawiam
Scotty :)
Obrazek
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

Mi się ten pomysł bardzo podoba tylko nie wiem co na to koledzy z południowej częsci Polski ... będą mieli do Ciebie jakieś 800 km ... no ale
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
Awatar użytkownika
scotty
Swój
Kontakt:

dO KIELC TEZ MIALEM KAWALEK ale nawet o tym nie pomyslalem ze to tak daleko, dla mnie liczy sie cel a nie koszty
scotty
Obrazek
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: wow »

nie wiem co powiedziec... ale wiem co moze czuc Flipper... bo nawet tu na forum ktore wydawalo sie byc ostatnim miejscem gdzie czuc ctm ostatnimi czasy sporo animozji bylo... szkoda tego wszystkiego, bu... tej calej roboty... naprawde nie wiem, ech... nie wiem...
c20rsa, czlowieku meeen!
Awatar użytkownika
=JUHol=
Weteran
Kontakt:

Post autor: =JUHol= »

Smutno sie czyta takie rzeczy... Tak jak ktos powiedzial w modlinie: "CTM to klub internetowy [...]"
Obrazek
Izunia
Nowy
Kontakt:

:( Kurcze....szkoda strasznie... Powiem Ci, ze aktualnie tez robie spot/zlot w Wawie (z forum WGK lludziskow)..w sumie niewielki - jakies dwadziesiapare osob, ale widze ze organizacja musi miec osobe przewodnia. I kazdemu wysylac priv message, bo inaczej odpowiedzialnosc rozklada sie na wiele osob (czyli na nikogo) - pomagaja Ci osoby, ktore masz w GG i z nimi czesto rozmawiasz...skad mamy wiedziec ze czegos potrzebujesz jeszcze?

Co do kasy, to nie rozumiem, czy nie chca placic, czy
Ja rozwiazalam to wysylac kazdemu priv massege - po prostu ludzi nie przycisniesz inaczej - ja juz sie z tym godze. Wszyscy wiedza ze to nasz klub, ale ty Flip jestes przewodnikiem stada ( baranow?niee...:) i tak zrobiles juz kupe...Przyznam takze, ze ten post byl "schowany" mimo iz na gorze) - az sobie wzielam "powiadamiaj o nowych odpwoiedziach" bo ciezko sie go przegladalo..

No coz..winic mozna tylko siebie. Zaczelam chodzic na prawko
:) Wiec moze niedlugo dolacze do Was kierowcow, heheh...
CTM #102 błąd_yna
ODPOWIEDZ

Wróć do „Regionalne spotkania oraz Zloty”