I zlot CTM - 15-17 sierpnia 2003
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Stary fajnie że dziękujesz ale ten post jest odn. spraw organizacyjnych zlotu CTM a nie Modlina.
No i RENowi i Markos'owi też się nalezy ruga z wprowadzanie zamieszania.

No i RENowi i Markos'owi też się nalezy ruga z wprowadzanie zamieszania.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
Izunia
- Nowy
- Kontakt:
Hihi, juz nie piszemy, bo wsio dawno jasne:))) Ja bede na 99,9%Maila pisze:WITAM)
A najbardziej 'męczącym' mnie w tej chwili problemem jest to, że nie widze, żeby jakakolwiek inna dziewczyna sie wypowiadała... przede wszystkim na temat samego zlotu i swojej obecności na nim...
W każdym razie zrobie co mogę, żeby sie pojawić
A wlasnie panowie, które lay beda?
Wow, bedzie lady wkoncu:)?
Sierak, bedzie Mary?
Chlopaki:) Bo my kobitki musimy wideic ile browara wziac tylko na nas ;P
Ps. ibiza-men pewnie bedzie sam i wime czemu:** Buziaki dla ANI
CTM #102 błąd_yna
-
Izunia
- Nowy
- Kontakt:
Chlipsatan pisze:Bardzo dziękuje RENowi, WOWowi i !MARKOSowi za mile spędzony czas na Modlinie. Pozdrawiam
No coz:) Panowie zbieraja smietanke;)
ps. mam nadzieje ze wszyscy wezma cos na grilla:)??
Bo my bedziemy miec na 99% hehe, ale jakies wsady by sie przydaly...
A i namiot tez pewnie bedziemy miec (taki ogrodowy) -nie powiem - na Modlinie ratował nam zycie przed poparzeniem slonecznym
CTM #102 błąd_yna
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Zanim pojawia sie ostateczne i finalne ustalenia - kilka zdjec zrobionych specjalnie dla nas przesz szefostwo (bo nikt nie dal rady z klubu pojechac...
).
Widok z budynku na nasz plac wystawowy (kolo tych autobusow, w lewa strone jest brama na tor)

Tutaj widok w prawo - przez ta brame przejada TYLKO uczestnicy zlotu.

Kolejny widok na plac. W tle widac parking dla ew. gosci...

Ponizej jest zdjecie miejsca gdzie spedzimy czas PO szkoleniu

Tutaj mozemy robic ognisko czy grill'a

Ja zapewne wielu z was zauwarzylo, w dziale ClubZone, Marog rozbudowal baze uczestnikow gdzie bedziemy informowac was kto na 100% (wplaci zaliczke) bedzie uczestniczyl w zlocie.
Przypominam, iz zeby zlot odbyl sie musimy zebrac ustalona kwote, jezeli to sie uda to oczywiscie zapraszamy tych niezdecydowanych klubowiczow do przyjazdu - nawet w ostatniej chwili !!
Widok z budynku na nasz plac wystawowy (kolo tych autobusow, w lewa strone jest brama na tor)

Tutaj widok w prawo - przez ta brame przejada TYLKO uczestnicy zlotu.

Kolejny widok na plac. W tle widac parking dla ew. gosci...

Ponizej jest zdjecie miejsca gdzie spedzimy czas PO szkoleniu

Tutaj mozemy robic ognisko czy grill'a

Ja zapewne wielu z was zauwarzylo, w dziale ClubZone, Marog rozbudowal baze uczestnikow gdzie bedziemy informowac was kto na 100% (wplaci zaliczke) bedzie uczestniczyl w zlocie.
Przypominam, iz zeby zlot odbyl sie musimy zebrac ustalona kwote, jezeli to sie uda to oczywiscie zapraszamy tych niezdecydowanych klubowiczow do przyjazdu - nawet w ostatniej chwili !!
-
VIOLA
- Świeżak
- Kontakt:
- scotty
- Swój
- Imię: Sebastian
- Kontakt:
Witam !!
Chciałbym zadeklarować pomoc w organizacji, a dokładnie zasponsoruję nagrody w konkursach. Ale proszę Was bardzo o molestowanie mnie mailami, telefonami i sms'ami bo moge byc troche zarobiony a dzieki Waszej interwencji bede caly czas pamietal o zlocie.
Pozdrawiam
Scotty
PS. moj tel kom. 691 739 250
Chciałbym zadeklarować pomoc w organizacji, a dokładnie zasponsoruję nagrody w konkursach. Ale proszę Was bardzo o molestowanie mnie mailami, telefonami i sms'ami bo moge byc troche zarobiony a dzieki Waszej interwencji bede caly czas pamietal o zlocie.
Pozdrawiam
Scotty

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
scotty pisze:Witam !!
Pozdrawiam
Scotty![]()
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Postaram sie nie rozpisywac. Smutno mi bardzo to pisac, ale niestety - czekalem, czekalem i sie nie doczekalem.
Zlot ma sie odbyc za 10 dni, a po za KILKOMA (!!!) osobami caly CTM spi i OLEWA TEMAT. Nie mowcie, ze tak nie jest. Prosilem o 1 BARDZO WAZNA SPRAWE - o deklaracje kto jedzie kto nie..... zapisanych jest 26 osob z czego zaplacili......teraz uwaga: JEDNA OSOBA. Od kilku kolejnych osoba dostalem zapytanie - a prosze panstwa - reszty NIE MA......
Duzo mowicie, duzo deklarujecie, ale jak przyjdzie co do czego to sie okazuje, ze idee tworzenia i rozwijania klubu w naszych warunkach jest bledem.....
Zlot nie odbedzie sie - i to nie dlatego, ze nie udalo sie wszystkiego zapiac.... wrecz przeciwnie - udalo sie nawet 3 propozycje zrobic:
- najdrozsza: zlot ze szkoleniem + piknik
- srednia: wynajecie toru na kilka godzin + piknik
- najtansza: sam piknik - czyli zabawa w gronie CTM
Niestety wszystkie te 3 opcje wymagaly ode mnie deklaracji 100% rezerwacji czego zrobic niestety na dzien dzisiejszy nie moge. Nie moge bo juz sam nie wiem dla kogo to robie. Moze wam sie wydaje, ze wszystko mozna zalatwic bez kasy, ale tak nie jest. Nie bede wyliczal ile telefonow wykonalem w tej sprawie, ile osob sie zdeklarowalo z pomoca i jej nie udzielilo, ile czasu zajelo mi wymyslanie innych rozwiazan.... fakt faktem, ze 10 dni przez impreza nie bardzo was interesuje "co sie dzieje"...
Szczerze wstyd mi teraz rozmawiac z osobami, ktore nam chcialy pomoc, ktore nam zaoferowaly naprawde dobre warunki, postaci ktore znam osobiscie........
Nie pozostaje mi nic innego jak tylko podziekowac Wam za ten prezent, tym ktorzy tak duzo pisali.....a nic nie zrobili.
Nie chce nawet myslec o czyms nowym - np. o naszywkach, na ktore bylo tylu chetnych, a wplacilo pieniazki tylko 2 (DWIE!!!) osoby, a na liscie jest ich 6.
Generalnie (mozecie sie obrazic) to mam DOSYC tych, ktorzy duzo mowia, a nie sa w stanie NIC pomoc. Klub to wspolnota - albo razem cos robimy, albo wogole nie robimy bo mnie nie stac, ani czasowo ani finansowo, zeby wszystko samemu zalatwiac.....
Na dzien dzisiejszy jestem sklonny zrealizowac to o czym kilka postow wczesniej napisalem czyli zakonczyc dzialalnosc CTMu. Nie widze potrzeby rozwijania klubu - nie ma dla kogo.....
Jeszcze jedna uwaga na koniec. Jest grono osob z CTMu, ktorych nie dotyczy to co napisalem powyzej. Grono dla ktorego naprawde mozna sobie flaki wypruc i miec swiadomosc, ze warto i to docenia!
Zlot ma sie odbyc za 10 dni, a po za KILKOMA (!!!) osobami caly CTM spi i OLEWA TEMAT. Nie mowcie, ze tak nie jest. Prosilem o 1 BARDZO WAZNA SPRAWE - o deklaracje kto jedzie kto nie..... zapisanych jest 26 osob z czego zaplacili......teraz uwaga: JEDNA OSOBA. Od kilku kolejnych osoba dostalem zapytanie - a prosze panstwa - reszty NIE MA......
Duzo mowicie, duzo deklarujecie, ale jak przyjdzie co do czego to sie okazuje, ze idee tworzenia i rozwijania klubu w naszych warunkach jest bledem.....
Zlot nie odbedzie sie - i to nie dlatego, ze nie udalo sie wszystkiego zapiac.... wrecz przeciwnie - udalo sie nawet 3 propozycje zrobic:
- najdrozsza: zlot ze szkoleniem + piknik
- srednia: wynajecie toru na kilka godzin + piknik
- najtansza: sam piknik - czyli zabawa w gronie CTM
Niestety wszystkie te 3 opcje wymagaly ode mnie deklaracji 100% rezerwacji czego zrobic niestety na dzien dzisiejszy nie moge. Nie moge bo juz sam nie wiem dla kogo to robie. Moze wam sie wydaje, ze wszystko mozna zalatwic bez kasy, ale tak nie jest. Nie bede wyliczal ile telefonow wykonalem w tej sprawie, ile osob sie zdeklarowalo z pomoca i jej nie udzielilo, ile czasu zajelo mi wymyslanie innych rozwiazan.... fakt faktem, ze 10 dni przez impreza nie bardzo was interesuje "co sie dzieje"...
Szczerze wstyd mi teraz rozmawiac z osobami, ktore nam chcialy pomoc, ktore nam zaoferowaly naprawde dobre warunki, postaci ktore znam osobiscie........
Nie pozostaje mi nic innego jak tylko podziekowac Wam za ten prezent, tym ktorzy tak duzo pisali.....a nic nie zrobili.
Nie chce nawet myslec o czyms nowym - np. o naszywkach, na ktore bylo tylu chetnych, a wplacilo pieniazki tylko 2 (DWIE!!!) osoby, a na liscie jest ich 6.
Generalnie (mozecie sie obrazic) to mam DOSYC tych, ktorzy duzo mowia, a nie sa w stanie NIC pomoc. Klub to wspolnota - albo razem cos robimy, albo wogole nie robimy bo mnie nie stac, ani czasowo ani finansowo, zeby wszystko samemu zalatwiac.....
Na dzien dzisiejszy jestem sklonny zrealizowac to o czym kilka postow wczesniej napisalem czyli zakonczyc dzialalnosc CTMu. Nie widze potrzeby rozwijania klubu - nie ma dla kogo.....
Jeszcze jedna uwaga na koniec. Jest grono osob z CTMu, ktorych nie dotyczy to co napisalem powyzej. Grono dla ktorego naprawde mozna sobie flaki wypruc i miec swiadomosc, ze warto i to docenia!
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
coz pozostaje.. moge tylko powiedziec, ze jest mi bardzo przykro, ze zlot sie nie odbedzie, w miare mozliwosci dolozylem swoje 3 grosze (zaplacilem zaliczke na zlot i naszywki..), pomoc w organizacji niestety nie moglem, bo nie znam odpowiednich osob i ostatnio sporo pracuje..
naszywki klubowe to oddzielny temat, ale rowniez szkoda pomyslu i probnego wykonania (bez watpienia sa to dla flippera koszty), jesli nikt sie na to nie pisze.
nie moge pomoc w organizacji pewnych spraw (choc moze pora zaczac..) ale tyle moglem zrobic dla klubu - zaplacic pieniasze, ktore mialy pomoc w organizacji zlotu i zrobieniu naszywek. zadeklarowalem sie i zgodnie z deklaracja zaplacilem. i nic. a szkoda. bo pomysly byly bardzo fajne i strasznie sie nagrzalem na pojezdzenie w torowych warunkach..
flipper, jestem w stanie zrozumiec twoje mysli o klubie.. nie warto robic czegos dla ludzi, ktorzy nie sa w stanie podtrzymac ciekawej idei klubu, ktory jak widac powoli upada.. naleze do was bardzo krotko, ale staralem sie jakos lekko zaznaczyc swoja obecnosc.. chyba mi sie udalo, ale nie jest to wklad pozwalajacy na utrzymanie klubu i calego pomyslu. potrzeba nas wszystkich, a osob aktywnych jest ile? 2? 5? 10? a ile zapisanych do klubu tylko po to, zeby w podpisie miec numer? zbyt wielu..
generalnie: HAMSTFO I DROBNOMJESZCANSTFO! nie musicie sie "drodzy klubowicze" do tego ustosunkowywac, kto cos robi, wiadomo. kto nie robi nic, tez wiadomo. sprawa jasna. dziekuje za uwage
naszywki klubowe to oddzielny temat, ale rowniez szkoda pomyslu i probnego wykonania (bez watpienia sa to dla flippera koszty), jesli nikt sie na to nie pisze.
nie moge pomoc w organizacji pewnych spraw (choc moze pora zaczac..) ale tyle moglem zrobic dla klubu - zaplacic pieniasze, ktore mialy pomoc w organizacji zlotu i zrobieniu naszywek. zadeklarowalem sie i zgodnie z deklaracja zaplacilem. i nic. a szkoda. bo pomysly byly bardzo fajne i strasznie sie nagrzalem na pojezdzenie w torowych warunkach..
flipper, jestem w stanie zrozumiec twoje mysli o klubie.. nie warto robic czegos dla ludzi, ktorzy nie sa w stanie podtrzymac ciekawej idei klubu, ktory jak widac powoli upada.. naleze do was bardzo krotko, ale staralem sie jakos lekko zaznaczyc swoja obecnosc.. chyba mi sie udalo, ale nie jest to wklad pozwalajacy na utrzymanie klubu i calego pomyslu. potrzeba nas wszystkich, a osob aktywnych jest ile? 2? 5? 10? a ile zapisanych do klubu tylko po to, zeby w podpisie miec numer? zbyt wielu..
generalnie: HAMSTFO I DROBNOMJESZCANSTFO! nie musicie sie "drodzy klubowicze" do tego ustosunkowywac, kto cos robi, wiadomo. kto nie robi nic, tez wiadomo. sprawa jasna. dziekuje za uwage

- scotty
- Swój
- Imię: Sebastian
- Kontakt:
jezeli nie wychodzi organizacja duzej imprezy to moze zorganizujmy jakies spotkanie przy piwku w mniejszym ale bardziej konkretnym gronie. Nie musimy miec toru zeby sie dobrze bawic, chociaz szkoda bo tor to bardzo ciekawa sprawa.
Chetnie spotkalbym sie z Wami np u mnie na poczatku wrzesnia
mam duzo pokoików a to juz po wakacjach to beda puste staly to moze sie zbierzemy i podskoczycie nad morze na weekend. Woda w morzu bedzie ciepla to mozna sie pokapac i poopalac i pojezdzic samochodami tez jest gdzie pare kilometrow dalej jest pas startowy (awaryjny)
A w Darłówku naprawde jest ładnie a do morza mam 300 metrow
i swoimi corsami mozecie wjechac na sama plaze
Pozdrawiam
Scotty
Chetnie spotkalbym sie z Wami np u mnie na poczatku wrzesnia
mam duzo pokoików a to juz po wakacjach to beda puste staly to moze sie zbierzemy i podskoczycie nad morze na weekend. Woda w morzu bedzie ciepla to mozna sie pokapac i poopalac i pojezdzic samochodami tez jest gdzie pare kilometrow dalej jest pas startowy (awaryjny)
A w Darłówku naprawde jest ładnie a do morza mam 300 metrow
i swoimi corsami mozecie wjechac na sama plaze
Pozdrawiam
Scotty

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Mi się ten pomysł bardzo podoba tylko nie wiem co na to koledzy z południowej częsci Polski ... będą mieli do Ciebie jakieś 800 km ... no ale
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
-
Izunia
- Nowy
- Kontakt:
Co do kasy, to nie rozumiem, czy nie chca placic, czy
Ja rozwiazalam to wysylac kazdemu priv massege - po prostu ludzi nie przycisniesz inaczej - ja juz sie z tym godze. Wszyscy wiedza ze to nasz klub, ale ty Flip jestes przewodnikiem stada ( baranow?niee...
No coz..winic mozna tylko siebie. Zaczelam chodzic na prawko
CTM #102 błąd_yna