Ehh jak oni jada :D
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Lukiso
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ehh jak oni jada :D
Dzis wybralem sie na cmentarz
Jechalem trasa torunska i nastepnie wyjechalem na wislostrade
Wiec w miare pusta droga to sie rozpedzam do 150km/h a tu nagle jakas lysa pala tyjezdza na lewy pas i jedzie 60km/h
trabie nic mrygam nic, wiec probuje na prawy pas i go minac on przedemna tak samo wiec wrzucilem 3 i gaz do dechy i na sam prawy pas po ciaglej go minalem i zajechalem mu drogr i po hamulcach a ten jakis palant zamast przychamowac patrze nic coraz bardziej sie zbliza:D wiec musialem przyspieszyc:) wkoncu na cmentarz skrecam w lewo i mam czerwone. Tamte gosciu takze mial czerwone ale jechal prosto i nawet chyba nie spojrzyl na swiatla i z cala predkoscia pojechal na czerowym 
CTM -->187<--
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Re: Ehh jak oni jada :D
brawo. jesli ktos podczas wykonywania tego manewru byl palantem, to tylko ty. rozjebales juz jakis samochod? to napewno jeszcze ci sie uda. powodzenia w rozsadnych manewrach. i w podrozowaniu z rozsadnymi predkosciami wislostrada w dzien, w ktory wiadomo, ze ludzie jezdza jak cioty. powinszowac geniuszuLukiso pisze:na sam prawy pas po ciaglej go minalem i zajechalem mu drogr i po hamulcach a ten jakis palant zamast przychamowac patrze nic coraz bardziej sie zbliza

-
Jedrus
- Swój
- Kontakt:
HM Markos troche luzu. Czasem trzeba gościa pouczyć, ja oduczyłem się hamowania bo rzeczywiście można mieć kogoś w d...ie ale po od razu dosłownie ?
Zazwyczaj objeżdżam gościa prawą poczym strzał z fajery tak że wchodzę na włos przed niego, zawyczaj pomaga i facet zaczyna dochodzić do wniosku że jest coś nie tak.
Najlepszy numer miałem rok temu po drodze do Gdańska.
Za rondem w Glinojecku dopadłem kolumnę za wywrotką, jedziemy kilometr, dwa , wszyscy oczywiście przy lewej krawędzi pasa i czekają tylko nie wiem na co. Więc prawo poboczem, podjechałem do gościa który był pierwszy za tą wywrotką, zatrąbiłem i pokazałem że może wyprzedzać.
Słuchajcie reakcja przeszła moje najśmielsze wyobrażanie :0 facet po prostu stanął, bo tak się wystraszył. Od tamtej pory już tak nie robię, po co ktoś niewinny ma ucierpieć.
Zazwyczaj objeżdżam gościa prawą poczym strzał z fajery tak że wchodzę na włos przed niego, zawyczaj pomaga i facet zaczyna dochodzić do wniosku że jest coś nie tak.
Najlepszy numer miałem rok temu po drodze do Gdańska.
Za rondem w Glinojecku dopadłem kolumnę za wywrotką, jedziemy kilometr, dwa , wszyscy oczywiście przy lewej krawędzi pasa i czekają tylko nie wiem na co. Więc prawo poboczem, podjechałem do gościa który był pierwszy za tą wywrotką, zatrąbiłem i pokazałem że może wyprzedzać.
Słuchajcie reakcja przeszła moje najśmielsze wyobrażanie :0 facet po prostu stanął, bo tak się wystraszył. Od tamtej pory już tak nie robię, po co ktoś niewinny ma ucierpieć.
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny) 
CTM#119
CTM#119
-
Lukiso
- Nowy
- Kontakt:
Jeszcze nie rozjebalem ale lekko uszkodzilem raz to jak jeszcze mialem tico ktos mi w dupe wjechal a 2 raz jak jechalem w zime do reala wpadlem w poslisk i w barierke walnalem!markos pisze: rozjebales juz jakis samochod
CTM -->187<--
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
no prosze ale wydaje mi sie ze nie ma czym sie chwalicLukiso pisze:raz jak jechalem w zime do reala wpadlem w poslisk i w barierke walnalem!markos pisze: rozjebales juz jakis samochod
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Ja jestem bardzo nadpobudliwy.I jabym takich kierowcow chyba za...
Mialem jakies 2 tygodnie temu mile zdarzenie.Jechalem wiaduktem srodkowym pasem,fakt z 80km/h i przyspieszalem,a na prawym jechala nowa Thalia,doslownie z 15m przede mna.No i zaczynalo sie zwezenie prawego pasa z nakazaniem zjechania na srodkowy.Koles nawet w lusterko nie popatrzyl i zjechal przede mnie.Ja po hamulcach,w klakson i na lewy pas.Zrownalem sie z gosciem i pukam sie w czolo.Ten tez zaczal pokazywac ze jestem walniety.Zajechal mi droge i sie zatrzymal.Z samochodu wyskoczyl 40paroletni koles,ktory jechal z zona i do mnie z morda:Jak jezdzisz gowniarzu.A ja do niego ze on jest pieprzonym nietoperzemi ze zajechal mi droge a koles ze byl na prawym pasie i ze on mial prawo tak zrobic bo ja go mialem po prawej stronie.Wysmialem chlopa i powiedzialem mu ze jest je...A koles z lapami do mnie wyskoczyl i zaczelismy sie szamotac.Chlopa odepchnalem i wyjalem z bagaznika kij bassballowy (podpurka pod maske
)i do kolesia czy chce sie prac ze mna.Koles powyzywal mnie od debilow,wsiadl w samochod i odjechal.
Wiem ze jestem pojeba.. ale na niektorych debili nie ma rady.Bo to jest smieszne nie majac racji skakac z lapami cholera wie za co.Koles mial chyba zly dzien.
Mialem jakies 2 tygodnie temu mile zdarzenie.Jechalem wiaduktem srodkowym pasem,fakt z 80km/h i przyspieszalem,a na prawym jechala nowa Thalia,doslownie z 15m przede mna.No i zaczynalo sie zwezenie prawego pasa z nakazaniem zjechania na srodkowy.Koles nawet w lusterko nie popatrzyl i zjechal przede mnie.Ja po hamulcach,w klakson i na lewy pas.Zrownalem sie z gosciem i pukam sie w czolo.Ten tez zaczal pokazywac ze jestem walniety.Zajechal mi droge i sie zatrzymal.Z samochodu wyskoczyl 40paroletni koles,ktory jechal z zona i do mnie z morda:Jak jezdzisz gowniarzu.A ja do niego ze on jest pieprzonym nietoperzemi ze zajechal mi droge a koles ze byl na prawym pasie i ze on mial prawo tak zrobic bo ja go mialem po prawej stronie.Wysmialem chlopa i powiedzialem mu ze jest je...A koles z lapami do mnie wyskoczyl i zaczelismy sie szamotac.Chlopa odepchnalem i wyjalem z bagaznika kij bassballowy (podpurka pod maske
Wiem ze jestem pojeba.. ale na niektorych debili nie ma rady.Bo to jest smieszne nie majac racji skakac z lapami cholera wie za co.Koles mial chyba zly dzien.

Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
Szwagier to na pewno byłeś TY? Ty takie miłe wrażenie grzecznego sprawiasz, predzej to ja bym mu luta w buziulkę zasadził (aż wstyd się przyznać ale dość często mnie ponosi) ale TY???? :0 :0 Nie uwierzę, jak zobaczę to może ale TY?? taki grzeczny, miły nawet grzecznie się wyrażasz
A ja tam na nikogo nie trąbię, bo raz widziałem jakieś 5 lat temu jak jechałem z ojcem, on zartąbił na kolesia z przodu który nam sie wcioł, a kolo tak się przestraszył że do rowu wjechał, aż przykro było patrzeć. Nigdy nie wiadomo jak zareaguje ten, na którego właśnie się wściekamy!]
Lukiso: nie żebym był ścibski i chamski(jeśli to tak zabrzmi z góry przepraszam) ale niedawno pisałeś że masz 16 lat, nie masz zatem prawka, więc dlaczego piszesz w 1 osobie o jeździe samochodem? Coś mi tu nie gra....
A ja tam na nikogo nie trąbię, bo raz widziałem jakieś 5 lat temu jak jechałem z ojcem, on zartąbił na kolesia z przodu który nam sie wcioł, a kolo tak się przestraszył że do rowu wjechał, aż przykro było patrzeć. Nigdy nie wiadomo jak zareaguje ten, na którego właśnie się wściekamy!]
Lukiso: nie żebym był ścibski i chamski(jeśli to tak zabrzmi z góry przepraszam) ale niedawno pisałeś że masz 16 lat, nie masz zatem prawka, więc dlaczego piszesz w 1 osobie o jeździe samochodem? Coś mi tu nie gra....
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
Lukiso: Ja bym pisał następująco: Jechałem sobie z moim tatą pewnego słonecznego dnia wisłostradą.... A nie że sam ganiałeś, sam kolesia wyyprzedzałeś z prawej, sam dałeś w rurę
Z resztą nie chce mi się wierzyć aby Twój Ojciec w wieku iluś tam lat, wyprzedzał z prawej strony, dawał w rurę itp. Mój też wyprzedza ale z lewej strony tak jak należy
Więc następnym razem "zadaj sobie trochę trudu" i napisz że ojczulek prowadził a nie Ty. Toż to ewidentne naciąganie prawdy!!! (buuuuuuuuuuuuu)
Z resztą nie chce mi się wierzyć aby Twój Ojciec w wieku iluś tam lat, wyprzedzał z prawej strony, dawał w rurę itp. Mój też wyprzedza ale z lewej strony tak jak należy
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Moj Staruszek ma 45 lat i niezle katuje wszystkie fury jakimi jezdziUcHO pisze:
Z resztą nie chce mi się wierzyć aby Twój Ojciec w wieku iluś tam lat, wyprzedzał z prawej strony, dawał w rurę itp. Mój też wyprzedza ale z lewej strony tak jak należyWięc następnym razem "zadaj sobie trochę trudu" i napisz że ojczulek prowadził a nie Ty. Toż to ewidentne naciąganie prawdy!!! (buuuuuuuuuuuuu)

- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
LUDZIE!!!!!!!!!Sa swieta a wy na chlopaka siadacie.Przeciez nic sie nie stalo jak opowiedzial sytuacje ze swojego punktu widzenia.Poprostu bardzo pragnie miec prawko i smigac Corsiawka.Odklejcie sie od niego bo jak nie to postaram sie przyjechac na zlot z moja ukochana palka
To jest forum ludzi kochakacych Corsi a nie forum krytykow.Czyzby przesilenie wiosenne jeszcze w leb dawalo.
PEACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam wszystkich.Miłujta sie!!!!!!!!!!!
To jest forum ludzi kochakacych Corsi a nie forum krytykow.Czyzby przesilenie wiosenne jeszcze w leb dawalo.
PEACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam wszystkich.Miłujta sie!!!!!!!!!!!

- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Kurfa ja pierdole Markos ja CI nie karze wierzyc ,Twoja sprawa,szkoda ze w Bialmstoku nie mieszkasz to pokazalbym CI.Ja na wakacje malo wpierdol nie dostalem i od tamtej pory woze w bagazniku kij bassballowy.A zdarzenie to ktore napisalem mialem rzeczywiscie.Kto chce niech wierzy kto nie to nie mam to w dupie.
pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!

-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
Cos panowie ostatnio na forum jakas dziwna atmorfera nastala. Chlopak chcial opowiedziec o sytuacji jaka go spotkala a wyszlo z tego ogolne najezdzanie na siebie. Cos mi tu nie gra. Moim zdaniem forma w jakiej to napisal jest malo wazna, chcial nam cos powiedziec i tyle, wiec po co jechac mu od razu i pokazywac swoja wyzszosc
PAX & ORDO
Troszke moim zdaniem zapominamy o celu tego forum i zatracamy jego prawdziwy cel i powod w jakis wymieniamy tu zdania.
Ktos cos napisal, to moim zdaniem, wyrazmy swoje zdanie na temat a nie skupiajmy sie na osobie piszacego. Czy to wazne ze to jest wyimaginowana rzeczywistosc, czy moze najswietsza prawda??
Moim zdaniem nie. A noz widelec chlopak kiedys bedzie pisal ksiazki przygodowe a na nas trenuje swoja wyobraznie
Wiec PANOWIE TROSZKE WIECEJ LUZU I WYROZUMIALOSCI. Do wszystkiego kazdy kiedys dorosnie.
Pozdrawiam!!!!!!
PAX & ORDO
Troszke moim zdaniem zapominamy o celu tego forum i zatracamy jego prawdziwy cel i powod w jakis wymieniamy tu zdania.
Ktos cos napisal, to moim zdaniem, wyrazmy swoje zdanie na temat a nie skupiajmy sie na osobie piszacego. Czy to wazne ze to jest wyimaginowana rzeczywistosc, czy moze najswietsza prawda??
Moim zdaniem nie. A noz widelec chlopak kiedys bedzie pisal ksiazki przygodowe a na nas trenuje swoja wyobraznie
Wiec PANOWIE TROSZKE WIECEJ LUZU I WYROZUMIALOSCI. Do wszystkiego kazdy kiedys dorosnie.
Pozdrawiam!!!!!!
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI