Ehh jak oni jada :D

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Lukiso
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Ehh jak oni jada :D

Post autor: Lukiso »

Dzis wybralem sie na cmentarz :) Jechalem trasa torunska i nastepnie wyjechalem na wislostrade :) Wiec w miare pusta droga to sie rozpedzam do 150km/h a tu nagle jakas lysa pala tyjezdza na lewy pas i jedzie 60km/h :[ trabie nic mrygam nic, wiec probuje na prawy pas i go minac on przedemna tak samo wiec wrzucilem 3 i gaz do dechy i na sam prawy pas po ciaglej go minalem i zajechalem mu drogr i po hamulcach a ten jakis palant zamast przychamowac patrze nic coraz bardziej sie zbliza:D wiec musialem przyspieszyc:) wkoncu na cmentarz skrecam w lewo i mam czerwone. Tamte gosciu takze mial czerwone ale jechal prosto i nawet chyba nie spojrzyl na swiatla i z cala predkoscia pojechal na czerowym :D
CTM -->187<--
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Re: Ehh jak oni jada :D

Post autor: !markos »

Lukiso pisze:na sam prawy pas po ciaglej go minalem i zajechalem mu drogr i po hamulcach a ten jakis palant zamast przychamowac patrze nic coraz bardziej sie zbliza
brawo. jesli ktos podczas wykonywania tego manewru byl palantem, to tylko ty. rozjebales juz jakis samochod? to napewno jeszcze ci sie uda. powodzenia w rozsadnych manewrach. i w podrozowaniu z rozsadnymi predkosciami wislostrada w dzien, w ktory wiadomo, ze ludzie jezdza jak cioty. powinszowac geniuszu :-?
Obrazek
Jedrus
Swój
Kontakt:

Post autor: Jedrus »

HM Markos troche luzu. Czasem trzeba gościa pouczyć, ja oduczyłem się hamowania bo rzeczywiście można mieć kogoś w d...ie ale po od razu dosłownie ? 8-)
Zazwyczaj objeżdżam gościa prawą poczym strzał z fajery tak że wchodzę na włos przed niego, zawyczaj pomaga i facet zaczyna dochodzić do wniosku że jest coś nie tak.
Najlepszy numer miałem rok temu po drodze do Gdańska.
Za rondem w Glinojecku dopadłem kolumnę za wywrotką, jedziemy kilometr, dwa , wszyscy oczywiście przy lewej krawędzi pasa i czekają tylko nie wiem na co. Więc prawo poboczem, podjechałem do gościa który był pierwszy za tą wywrotką, zatrąbiłem i pokazałem że może wyprzedzać.
Słuchajcie reakcja przeszła moje najśmielsze wyobrażanie :0 facet po prostu stanął, bo tak się wystraszył. Od tamtej pory już tak nie robię, po co ktoś niewinny ma ucierpieć.
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny) :)
CTM#119
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

masz na mnie zbawienne dzialanie, sorki :oko:
ja robie tak jak ty czasem, ale nigdy nie hamuje...
Obrazek
Lukiso
Nowy
Kontakt:

!markos pisze: rozjebales juz jakis samochod
Jeszcze nie rozjebalem ale lekko uszkodzilem raz to jak jeszcze mialem tico ktos mi w dupe wjechal a 2 raz jak jechalem w zime do reala wpadlem w poslisk i w barierke walnalem :D
CTM -->187<--
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

Post autor: _balt_ »

Lukiso pisze:
!markos pisze: rozjebales juz jakis samochod
raz jak jechalem w zime do reala wpadlem w poslisk i w barierke walnalem :D
no prosze ale wydaje mi sie ze nie ma czym sie chwalic
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Post autor: Szwagier »

Ja jestem bardzo nadpobudliwy.I jabym takich kierowcow chyba za...
Mialem jakies 2 tygodnie temu mile zdarzenie.Jechalem wiaduktem srodkowym pasem,fakt z 80km/h i przyspieszalem,a na prawym jechala nowa Thalia,doslownie z 15m przede mna.No i zaczynalo sie zwezenie prawego pasa z nakazaniem zjechania na srodkowy.Koles nawet w lusterko nie popatrzyl i zjechal przede mnie.Ja po hamulcach,w klakson i na lewy pas.Zrownalem sie z gosciem i pukam sie w czolo.Ten tez zaczal pokazywac ze jestem walniety.Zajechal mi droge i sie zatrzymal.Z samochodu wyskoczyl 40paroletni koles,ktory jechal z zona i do mnie z morda:Jak jezdzisz gowniarzu.A ja do niego ze on jest pieprzonym nietoperzemi ze zajechal mi droge a koles ze byl na prawym pasie i ze on mial prawo tak zrobic bo ja go mialem po prawej stronie.Wysmialem chlopa i powiedzialem mu ze jest je...A koles z lapami do mnie wyskoczyl i zaczelismy sie szamotac.Chlopa odepchnalem i wyjalem z bagaznika kij bassballowy (podpurka pod maske :-P )i do kolesia czy chce sie prac ze mna.Koles powyzywal mnie od debilow,wsiadl w samochod i odjechal.
Wiem ze jestem pojeba.. ale na niektorych debili nie ma rady.Bo to jest smieszne nie majac racji skakac z lapami cholera wie za co.Koles mial chyba zly dzien.
Obrazek
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
UcHO
Weteran
Kontakt:

Post autor: UcHO »

Szwagier to na pewno byłeś TY? Ty takie miłe wrażenie grzecznego sprawiasz, predzej to ja bym mu luta w buziulkę zasadził (aż wstyd się przyznać ale dość często mnie ponosi) ale TY???? :0 :0 Nie uwierzę, jak zobaczę to może ale TY?? taki grzeczny, miły nawet grzecznie się wyrażasz :-P :-P :-P

A ja tam na nikogo nie trąbię, bo raz widziałem jakieś 5 lat temu jak jechałem z ojcem, on zartąbił na kolesia z przodu który nam sie wcioł, a kolo tak się przestraszył że do rowu wjechał, aż przykro było patrzeć. Nigdy nie wiadomo jak zareaguje ten, na którego właśnie się wściekamy!]

Lukiso: nie żebym był ścibski i chamski(jeśli to tak zabrzmi z góry przepraszam) ale niedawno pisałeś że masz 16 lat, nie masz zatem prawka, więc dlaczego piszesz w 1 osobie o jeździe samochodem? Coś mi tu nie gra....
Lukiso
Nowy
Kontakt:

no bo ja mam 16 lat ale moj ojciec nie :) a czemu pisze w 1 osobie?? Bo ciagle z nim jezdze i tak jest latwiej :D
CTM -->187<--
norm4n
Nowy
Kontakt:

Post autor: norm4n »

ahhhh ta dziecieca fantazja :grin:
"We who ruled the waters, the earth and sky
Are now to be destroyed (disappear without a sign)
Why important no more is our will to be
Isn't it our own ingenuity to create our destiny ... "
Lukiso
Nowy
Kontakt:

norm4n pisze:ahhhh ta dziecieca fantazja :grin:
sugerujesz ze to zmyslilem?? Przykro mi ale tak bylo naprawde :)
CTM -->187<--
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Ucho jak sie stykniemy to Ci pokaze moj zestaw drogowy w bagazniku-ta 50cm zapalke.
Albo zdenerwuj mnie na drodze to Ci pokaze :-P
Zreszta pamietaj cicha woda brzego rwie.Jeszcze mnie nie poznales do konca. :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Hayabusa
Swój
Imię: Maciek
Kontakt:

Post autor: Hayabusa »

Lukiso pisze:no bo ja mam 16 lat ale moj ojciec nie :) a czemu pisze w 1 osobie?? Bo ciagle z nim jezdze i tak jest latwiej :D
Jak Ty masz 16 lat to jakim cudem masz prawo jazdy ?? :-?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
corsa C 1.3 CDTI & Seat Leon 1M
azyl
Nowy
Kontakt:

Post autor: azyl »

Jak moj stary jechał autostrada to jakiś lepek chcial go wyprzedzic poldkiem ( bez obrazy )
no to stary skreca na lewy pas i patrzy jak poldzio soe zbliza i wtedy przyspieszyl.
Gość wycisnal wszystko z wozu i nie wyprzedzil nas :)
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

ehhh... widze, ze wszyscy maja wspaniale, bezpieczne odruchy...
pozdrawiam cieplutko i slonecznie :oko:
Obrazek
Lukiso
Nowy
Kontakt:

hayabusa 5 pisze:
Lukiso pisze:no bo ja mam 16 lat ale moj ojciec nie :) a czemu pisze w 1 osobie?? Bo ciagle z nim jezdze i tak jest latwiej :D
Jak Ty masz 16 lat to jakim cudem masz prawo jazdy ?? :-?
Napisalem ze ja nie mam ale moj ojciec ma prawko :)
CTM -->187<--
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

Szwagier pisze:Koles mial chyba zly dzien.
zrozum pana. zona mu mogla nie dac skoro swit a akurat w ten piekny dzien mial poranna erekcje, co bycmoze czesto mu sie juz nie zdarza :grin: :grin: :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

ale to ty prowadzisz czy ojciec albo ja tu czegos nie rozumiem albo prosze pisz troszke jasniej takie moje odczycie nie wiem jak kolegow :-D
UcHO
Weteran
Kontakt:

Post autor: UcHO »

Lukiso: Ja bym pisał następująco: Jechałem sobie z moim tatą pewnego słonecznego dnia wisłostradą.... A nie że sam ganiałeś, sam kolesia wyyprzedzałeś z prawej, sam dałeś w rurę :-P :-P

Z resztą nie chce mi się wierzyć aby Twój Ojciec w wieku iluś tam lat, wyprzedzał z prawej strony, dawał w rurę itp. Mój też wyprzedza ale z lewej strony tak jak należy :-P Więc następnym razem "zadaj sobie trochę trudu" i napisz że ojczulek prowadził a nie Ty. Toż to ewidentne naciąganie prawdy!!! (buuuuuuuuuuuuu)
Awatar użytkownika
Hayabusa
Swój
Kontakt:

hahahah lekcja polskiego :-D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

UcHO pisze:
Z resztą nie chce mi się wierzyć aby Twój Ojciec w wieku iluś tam lat, wyprzedzał z prawej strony, dawał w rurę itp. Mój też wyprzedza ale z lewej strony tak jak należy :-P Więc następnym razem "zadaj sobie trochę trudu" i napisz że ojczulek prowadził a nie Ty. Toż to ewidentne naciąganie prawdy!!! (buuuuuuuuuuuuu)
Moj Staruszek ma 45 lat i niezle katuje wszystkie fury jakimi jezdzi :-P.To od niego nauczylem sie jezdzic
Obrazek
Awatar użytkownika
Hayabusa
Swój
Kontakt:

Musimy dać chłopakowi jakis przykład jak ma śmigac w przyszłości :oko:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

bez urazy luksio wez ty sobie zrob prawo do jazdy bedziemy wtedy gadac a wogule to mi sie wydaje chlopie ze jesli nic sie nie dzieje na forum (swieta ) to nie swiadczy o tym zeby zebe jakies takie (zmyslone) zeczy opowiadac nie gniewaj sie gosciu ale ja zupelnie nie rozumiem tego twojego posta
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

LUDZIE!!!!!!!!!Sa swieta a wy na chlopaka siadacie.Przeciez nic sie nie stalo jak opowiedzial sytuacje ze swojego punktu widzenia.Poprostu bardzo pragnie miec prawko i smigac Corsiawka.Odklejcie sie od niego bo jak nie to postaram sie przyjechac na zlot z moja ukochana palka :-P
To jest forum ludzi kochakacych Corsi a nie forum krytykow.Czyzby przesilenie wiosenne jeszcze w leb dawalo.
PEACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam wszystkich.Miłujta sie!!!!!!!!!!! :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

o fuck.. zarty z palka sa tak samo finezyjne jak opowiadanie o wyimaginowanym jezdzeniu samochodem...
to chyba jednak nie jest przesilenie wiosenne. moje juz sie skonczylo.
Obrazek
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Kurfa ja pierdole Markos ja CI nie karze wierzyc ,Twoja sprawa,szkoda ze w Bialmstoku nie mieszkasz to pokazalbym CI.Ja na wakacje malo wpierdol nie dostalem i od tamtej pory woze w bagazniku kij bassballowy.A zdarzenie to ktore napisalem mialem rzeczywiscie.Kto chce niech wierzy kto nie to nie mam to w dupie.
pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

nie mowie o tym, ze ci nie wierze. mowie tylko o tym, ze to nie jest fajne...
Obrazek
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Wiesz co, jest bardzo duzo pojebanych ludzi.Nasze spoleczenstwo jest chore.A wez zaczep jakiegos mlodego kierowce,powyzywaj go,to jak Cie gdzies dorwie to albo ryja obije albo w nocy cos z fura zrobi
Obrazek
Fillip
Swój
Kontakt:

Post autor: Fillip »

Cos panowie ostatnio na forum jakas dziwna atmorfera nastala. Chlopak chcial opowiedziec o sytuacji jaka go spotkala a wyszlo z tego ogolne najezdzanie na siebie. Cos mi tu nie gra. Moim zdaniem forma w jakiej to napisal jest malo wazna, chcial nam cos powiedziec i tyle, wiec po co jechac mu od razu i pokazywac swoja wyzszosc
PAX & ORDO
Troszke moim zdaniem zapominamy o celu tego forum i zatracamy jego prawdziwy cel i powod w jakis wymieniamy tu zdania.
Ktos cos napisal, to moim zdaniem, wyrazmy swoje zdanie na temat a nie skupiajmy sie na osobie piszacego. Czy to wazne ze to jest wyimaginowana rzeczywistosc, czy moze najswietsza prawda??
Moim zdaniem nie. A noz widelec chlopak kiedys bedzie pisal ksiazki przygodowe a na nas trenuje swoja wyobraznie :grin:
Wiec PANOWIE TROSZKE WIECEJ LUZU I WYROZUMIALOSCI. Do wszystkiego kazdy kiedys dorosnie.
Pozdrawiam!!!!!!
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

blah blah blah :-D