MuSiC in Your Corsa :D
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
lubie jak ludzie, ktorzy nie wiedza czym tak naprawde jest techno uzywaja tego slowa. to tak na marginesie
u mnie najczesciej spokojne, pieszczace ucho rytmy ocierajace sie czesto o jazz. elektronika, akustyka - generalnie wszystko co mile dla ucha. spokojne i plynace z zasady. dub, nu jazz, easy listening, breaks. wyjatkiem sa tutaj plyty np. aril brikha, ozy, albo m.r.i.
dobry oldskoolowy hip hop tez mile widziany: people under the stairs, albo fajna plytka forgotten classics
u mnie najczesciej spokojne, pieszczace ucho rytmy ocierajace sie czesto o jazz. elektronika, akustyka - generalnie wszystko co mile dla ucha. spokojne i plynace z zasady. dub, nu jazz, easy listening, breaks. wyjatkiem sa tutaj plyty np. aril brikha, ozy, albo m.r.i.
dobry oldskoolowy hip hop tez mile widziany: people under the stairs, albo fajna plytka forgotten classics

-
kristo
- Weteran
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Słuszna uwaga. Chodz nie chciałbym zostać zaszufladkowany..... bo słucham techno, rapu czy czegoś innego. generalnie jak jedzie samochód z czarnymi szybkami i słychać bass nie zawsze jest to techno......
Dla nie których ludzi wszystko co wiąże się z basem to techno. jak można nazwać hause technem, albo jakieć(komercyjne ) dansowe kawałki,
ostatnio słuchałem Underworld i czy jest to techno bo ma ostry bass???
Dla nie których ludzi wszystko co wiąże się z basem to techno. jak można nazwać hause technem, albo jakieć(komercyjne ) dansowe kawałki,
ostatnio słuchałem Underworld i czy jest to techno bo ma ostry bass???

- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
a wedlug mnie najlepsze do jazdy na trasy, zwlaszcza na mniej uczeszczane waskie drogi
jest RAMSTEIN ! 
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
-
Retox
- Nowy
Oh ja, rammstein ist sehr gut
Też słucham i mam wszystkie ich albumy. Jenak uważam, że dwa pierwsze są lepsze niż ten ostatni. Szczególnie podoba mi się cover - Das Model.
Z ostrzejszych kawałków bardzo dobra do auta jest też płyta Papa Roach ze świetnym utworkiem Last Resort.
Oczywiście standardowo lecą też u mnie kawałki klubowe , hausik, dicho oraz polski i niemiecki hip hop. I też mnie śmieszy jak ktoś mówi, że słucha techno, a na pytanie jakich zespołów odpowiada że Brooklyn Bounce albo Scootera
.
Wstyd się przyznać, ale lubię też słuchać (nie wiem dlaczego tylko w samochodzie) polskiego dance`u w stylu d-bomb - takie dresiarskie klimaty
Z ostrzejszych kawałków bardzo dobra do auta jest też płyta Papa Roach ze świetnym utworkiem Last Resort.
Oczywiście standardowo lecą też u mnie kawałki klubowe , hausik, dicho oraz polski i niemiecki hip hop. I też mnie śmieszy jak ktoś mówi, że słucha techno, a na pytanie jakich zespołów odpowiada że Brooklyn Bounce albo Scootera
Wstyd się przyznać, ale lubię też słuchać (nie wiem dlaczego tylko w samochodzie) polskiego dance`u w stylu d-bomb - takie dresiarskie klimaty
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
No ja moge powiedziec tylko tyle, ze Rammsteim jest ok oprocz jednego. Niemiecki jest najpbardziej kilowym jezykiem do spiewania i jakby to robili po angielsku to byl by duzo lepszy efekt. I z tego powodu nie slucham tego zespolu 
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
osobiscie tez nie lubie niemieckiego, jakos mnie drazni kiedy slysze jak ktos szprecha, ale slyszalem ramstein w wersji angielskiej i to jest porazka,
ramstein tylko po niemiecku !
ramstein tylko po niemiecku !
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
Wiesz, o gustach się nie dyskutuje, wiec nie bede sie z Toba wdawal w polemikę, bo to chyba najmniejszego sensu nie ma. Tobie sie podoba, a mi srednio i niech tak zostanie.Retox pisze:Hmm, myślę, że nie masz racji Filipie (choć był jeden ich singiel po angielsku), bo jakby śpiewali po angielsku to straciliby swój charakter i ulegliby unifikacji. A tak ich muzyka jest "twarda", niemiecki jest też językiem "twardym" i wszystko się miodzio komponuje
Ja osobiscie wole muzyczke polska lub angielskojezyczna i w bardziej lekkim dla ucha wykonaniu.
Fillip---->C T M #157
-
Retox
- Nowy
Alles ist ok, nie czepiam się do tego czego słuchasz tylko tego, że piszesz rammstein po ang. , a rammstein po ang. = żenadaFillip pisze:No ja moge powiedziec tylko tyle, ze Rammsteim jest ok oprocz jednego. Niemiecki jest najpbardziej kilowym jezykiem do spiewania i jakby to robili po angielsku to byl by duzo lepszy efekt. I z tego powodu nie slucham tego zespolu
-
Izunia
- Nowy
- Kontakt:
Ehehe, sluchasz mocniejszych odmian niz ja:D (ale moja kumpela siedzi w blacku juz od 6 lat wiec przesiaklam niezle, taka mroczna baba:]Lizard pisze:Osobiscie - slucham metalu, i to raczej agresywniejszych jego odmian od blacku, po death
Wiec crobimy jeszcze z Gumisiem "ciezka alternatywe" dla tych umc-maniakow
Ich gitarzysta jest moj kolega:D
A ja tam lubie niemiecki, a zlaszcza w wykonaniu Die toten hosen czy ZWLASZCZA rammstein - nie wyobrazam sobie
Jak patrze na R. to w myslach mam jezuuuuuu jakie gestapo. Przy klipie do kawałka "Ich WILL" < tan co wysadzaja w powietrze jakis bank, jak ten koles ma szklane oko i laske z trupia czacha na koncu to wymiekam(ciarki mnie przechodza). Ale teledyski maja nawet lepsze od TOOla!!! Kojarzycie kawałek "Du Riechst so gut"? Po prostu ...gotycki!!
CTM #102 błąd_yna
-
Retox
- Nowy
"... pachniesz tak dobrze, że chciałbym Cię zjeść..." to jest po prostu klasyka. Szczególnie fajne są te "skrzypeczki" w tle z syntetyzatora
.
Teledyski mają fajne, ale i show też robią niezły. Kiedyś w katowickim spodku wokalista śpiewał w płonącym płaszczu, a potem nad głowami ludzi puszczał ogień z miotacza.
Nie wiem czy wiecie, ale teraz mają tak dopracowaną technikę, że koleś śpiewa nago i się pali - nie chcą zdradzić jak to robią
Teledyski mają fajne, ale i show też robią niezły. Kiedyś w katowickim spodku wokalista śpiewał w płonącym płaszczu, a potem nad głowami ludzi puszczał ogień z miotacza.
Nie wiem czy wiecie, ale teraz mają tak dopracowaną technikę, że koleś śpiewa nago i się pali - nie chcą zdradzić jak to robią