MuSiC in Your Corsa :D
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
GUMIS2000
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
zalezy od humoru ale ja głuwnie słuchem ROCK
Czasem w korku PUNK
Czasem jak sestem zly to jakiegos Metalu
Ale zdarza sie jakis Pop
Ale jak szybko jezdze a tak jest przewaznie to radio jest OFF
Lubie wtedy te dzienki z przedziału 4000 do 6000
Ale najbardzie lubie jak wchodze w jakis zakret na "żęsach" i ten odgłos opon ktore muwią przerzgiołeś

Czasem w korku PUNK
Czasem jak sestem zly to jakiegos Metalu
Ale zdarza sie jakis Pop
Ale jak szybko jezdze a tak jest przewaznie to radio jest OFF
Lubie wtedy te dzienki z przedziału 4000 do 6000
Ale najbardzie lubie jak wchodze w jakis zakret na "żęsach" i ten odgłos opon ktore muwią przerzgiołeś
-
Feliks
- Nowy
Heh ja radia wogole nie slucham dla mnie jest do d... moze przez to ze nie ma w nim muzy takiej jakiej slucham .Przewaznie slucham czegos takiego w rodzaju jak Slipknot ale przy tym mam zawsze za duzo adrenaliny wiec ostatnio wrzucilem kilkanascie plytek D&B i czego bym nigdy nie podejzewal nawet mnie wciagnelo chociaz nie tak jak poprzednik 
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
A ja ostatnio przegralem sobie plytke Pudelsow i jest zajebista. Nie mam wyklarowanych gustow muzycznych, slucham co mi sie podoba. Do furki super jest sciezka z filmu 60 Second, lub cos w tym stylu.
Musze przyznac ze rodzaj muzyczki u mnie mocno wplywa na styl jazdy.
Ale napewno nie jajajajajajajazzzdaaaaaaaaa.

Musze przyznac ze rodzaj muzyczki u mnie mocno wplywa na styl jazdy.
Ale napewno nie jajajajajajajazzzdaaaaaaaaa.
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
-
Speeddemon
- Świeżak
- Kontakt:
-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
Czasami lubie posłuchac silniczka (stożka gdy przy około 4000- 5500 zaczyna świszczeć jak turbo ) a jak już słucham muzyki to ostatnio przerzuciłem się na made in usa hip hop. Nie jestem jakimś tam skatem (przepraszam jeżeli kogoś obraziłem - nie miałem najmniejszego zamiaru tego robić) ale zaczęla mi sie podobać taka muzyczka i ostro szukam na necie takich kawałków szprytych do których należa min. :2pac , Snoop dog, cam'ron, Dr. Dre, DMX itd coś w tych klimatach..........

Pozdrowienia przesyła Criters
-
Corstek
- Nowy
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Wiele kaset woze ze soba: polski hip hopik, nie polski hip hopik, czesto wkrety czyli techno(takie dobre kawaly z http://www.clubbing.pl np. stare kawaly gigi to poezja dla uszek) no i co chwila sprawdzam czy na radiostacji cos leci, bo tam ta takie kawaly czasami daja... btw od nowego roku jakby czesciej-b.dobre radyjko)
Ogolnie bez muzy jest tragicznie
Smieszne jest to ze ci co jezdza w ciszy i tak czesto nie widza i NIE SLYSZA jakies karetki czy strazy smigajacej z boku.
Ogolnie bez muzy jest tragicznie
Smieszne jest to ze ci co jezdza w ciszy i tak czesto nie widza i NIE SLYSZA jakies karetki czy strazy smigajacej z boku.
-
Feliks
- Nowy
TS i co lubisz taką muze
? Ja jak jade z kims z rodziny to juz wole zeby on sobie poprowadzil przynajmniej nie slysze tego nazekania(zwolnij...,po co tyle obrotow) po godzinie jazdy z takim nazekajacym jestem zazwyczaj tak wkurzony ze najchetniej bym mu kazal isc piechota, jakby chociaz szlo go muza zagluszyc to by dalo rade:D
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
Feliks pisze:TS i co lubisz taką muze? Ja jak jade z kims z rodziny to juz wole zeby on sobie poprowadzil przynajmniej nie slysze tego nazekania(zwolnij...,po co tyle obrotow) po godzinie jazdy z takim nazekajacym jestem zazwyczaj tak wkurzony ze najchetniej bym mu kazal isc piechota, jakby chociaz szlo go muza zagluszyc to by dalo rade:D
c20rsa, czlowieku meeen!
- =JUHol=
- Weteran
- Kontakt:
A ja natomiast bardzo lubie techno/trance....
Dla tych co lubia takie klimaty polecam plyte Kai Tracid (trance & Acid)
z wyszczegolnieniem Life is too short (naprawde szok :0 to jest mix piosenki z Neverending story), no i oczywiscie najnowszy singiel 4 just 1 day rowniez zajeb.... Az wlosy deba staja jak tego slucham... Z nowosci polecam Groove coverage - the end, Mario Lopez - always and forever, fragma - man in the moon, dj quicksilver - new life.... i moglbym tak wymieniac 2 dni
Oczywiscie odbiegajac od takiej muzyki nie pogardze rowniez Mike`iem Oldfield`em, czy np. hammerfall`em, ostatnio podobaja mi sie te nowe piosenki eminema (sing 4 the moment)...
Dla tych co lubia takie klimaty polecam plyte Kai Tracid (trance & Acid)
z wyszczegolnieniem Life is too short (naprawde szok :0 to jest mix piosenki z Neverending story), no i oczywiscie najnowszy singiel 4 just 1 day rowniez zajeb.... Az wlosy deba staja jak tego slucham... Z nowosci polecam Groove coverage - the end, Mario Lopez - always and forever, fragma - man in the moon, dj quicksilver - new life.... i moglbym tak wymieniac 2 dni

-
Izunia
- Nowy
- Kontakt:
Lol, a my sie dobralismy z Renem ze nie wiem:] On zarzuca techno i murzynska muzyk generalnie a ja tecnno nie lubie ale za to rock-metal-numetal:DDD
Ale jak usłyszeliśmy kawale RAMMSTEIN - feuer frei!!! to uznalismy ze jest stworzony do krecenia bączków:D I na filmik ze zlotu:]
A generalnie mam taka ostra skladanke i misio zawsze ja wylacza:D
A teraz mam ogromna faze na SOAD:] Czy wszyscy oprocz Gumisia sluchaja techno
Ale jak usłyszeliśmy kawale RAMMSTEIN - feuer frei!!! to uznalismy ze jest stworzony do krecenia bączków:D I na filmik ze zlotu:]
A generalnie mam taka ostra skladanke i misio zawsze ja wylacza:D
A teraz mam ogromna faze na SOAD:] Czy wszyscy oprocz Gumisia sluchaja techno
CTM #102 błąd_yna
-
Migdal
- Świeżak
- Kontakt:
U MNIE DOSC ROZNIE ALE JESLI Z PLYTEK TO METALLICA
A JAK RADYJKO I TO RACZEJ ZWYKLE JEGO SLUCHAM TO STACJA O NAZWIE RADIOSTACJA JEST TAM MASE EXTRA KAWALKOW A NIE TO COS CO LECI Z KOMERCYJNYCH STACJI TYPU RMF CZY ZETKA
POLECAM - RADIOSTACJE - ZLAPIECIE JA NAPEWNO W KAZDYM WIEKSZYM MIESCIE POZDROWIONKA CTM KLUBOWICZOW
A JAK RADYJKO I TO RACZEJ ZWYKLE JEGO SLUCHAM TO STACJA O NAZWIE RADIOSTACJA JEST TAM MASE EXTRA KAWALKOW A NIE TO COS CO LECI Z KOMERCYJNYCH STACJI TYPU RMF CZY ZETKA
POLECAM - RADIOSTACJE - ZLAPIECIE JA NAPEWNO W KAZDYM WIEKSZYM MIESCIE POZDROWIONKA CTM KLUBOWICZOW
Migdal #025
-
_KWAS_
- Świeżak
- Kontakt:
a ja lubie hip-hop polski jak i zagraniczny, ale nie niemiecki 
a jak jest humorek to fajna techniawa tez mnie kręci
niestety przy predkościach powyżej 80 km/h w moim bolidzie słychac tylko szum silnika i cietego wiatru 
a przy 120 km/h to już nic nie słychać bo aż uszy zatyka heheh
a jak jest humorek to fajna techniawa tez mnie kręci
a przy 120 km/h to już nic nie słychać bo aż uszy zatyka heheh
...::: http://WWW.MAXIMUM.PROAXER.COM :::...
-
osman14
- Swój
- Kontakt:
co racja to racja chyba nie tylko dla mnie jazda z rodzinka sprawia malitki problem
nie czesto sei to dzieje bo przewaznie podrozuje sam ale jak juz taka sytuacja sie pojawia to otwieram szybke i wypuszczam fale dzwiekowe .......hehehe
P.S bez obrazy MAMO

nie czesto sei to dzieje bo przewaznie podrozuje sam ale jak juz taka sytuacja sie pojawia to otwieram szybke i wypuszczam fale dzwiekowe .......hehehe
P.S bez obrazy MAMO
X14XE MANTZEL its not enough
gift od schricka 264° Nockenwellen
gift od schricka 264° Nockenwellen
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
Ja tam ma na to sposob. Kupilem dobre radio; wzmacniacz; dobre, mocne glosniki i jak ktos marudzi to daje czadu i mam wszystko w dupieFeliks pisze:TS i co lubisz taką muze? Ja jak jade z kims z rodziny to juz wole zeby on sobie poprowadzil przynajmniej nie slysze tego nazekania(zwolnij...,po co tyle obrotow) po godzinie jazdy z takim nazekajacym jestem zazwyczaj tak wkurzony ze najchetniej bym mu kazal isc piechota, jakby chociaz szlo go muza zagluszyc to by dalo rade:D
Fillip---->C T M #157