dorabiany kluczyk
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- _balt_
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
dorabiany kluczyk
ciekawe spostrzezenie ale moze nie wszyscy o tym wiedz tak dla przestrogi dla tych co maja LPG wiec do rzeczy moja dziwczyna trzyma w torebce taki dorabiany kluczyk (zrobilem go bo orginal mam tylko jedenen)jest to taki prosty kluczyk zrobiny za 10 zl. jak wimy w naszych kluczykach orginalnych jest cos na zasadzie immobilajsera wiec jak wszystkim wiadomo kluczyk inny nie powinien odpalic naszej furki. siedzimy sobie na hali u kumpla i robimy malucha a madzia sie nudzila bardzo i wykombinowala taki dowcip ze przezylem szok siedzi w corsiawce w pownym momencie slysze jak moja corsiawka odpalila i sobie stoi i cyka na wonych obrotach ,patrze w kieszen kluczyki mam przy sobie wiec jak to jest podchodze do auta a tam siedzi w stacyjce klucyk dorabiany i tylko ta kontrolka usterkowa sobie mryga .WNIOSKI :auto odpalilo bo bylo ustawione na rozruch z gazu a apliwo zostalo odciete hehehehehhe ale gaz nie prosta sprawa dla zlodzijaszkow czyli prosty sposob jak obejsc odciecie paliwa hiihihhihi co wy na to i moze macie jaki pomysl co z tym zrobic???
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
chyba ze ktos ma mozliwosc odpalenia tylko z benzyny 
ale ogolnie dorob sobie jakis dodadkowy wylacznik- immobilizer.
ale ogolnie dorob sobie jakis dodadkowy wylacznik- immobilizer.
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
U mnie jest tak zrobione że odpala sie tylko i wyłącznie na paliwie
Nawet po przestawieniu przełacznika na sam gaz autko nie odpala, a zawdzięczam to znajomemu gazownikowi który przy montażu gazowni to zrobiłe. Mogę jedynie odpalić na benzynce i później sama się automatycznie na gaz przełącza
Dorobię sobie taki kluczyk i zobaczymy jak będzie
Pozdrawiam