Orientacyja cena???
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
Fillip
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Orientacyja cena???
Witam!!!
Byłem dzis u lakiernika, ktory mial mi lakierowac progi. Powiedzial mi, ze polakierowanie progow wraz z montarzem oraz lakierowanie czarnych elementow nadkoli i zderzakow bedzie kosztowac okolo 500,-. Nie mam kompletnie pojecia czy to jest cena przystepna. Co wy na to???
Byłem dzis u lakiernika, ktory mial mi lakierowac progi. Powiedzial mi, ze polakierowanie progow wraz z montarzem oraz lakierowanie czarnych elementow nadkoli i zderzakow bedzie kosztowac okolo 500,-. Nie mam kompletnie pojecia czy to jest cena przystepna. Co wy na to???
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
-
osman14
- Swój
- Kontakt:
racja najpierw dowiedz sie czy koles dobrze lakieruje ja juz szukam dobreo i taniego lakiernika jakis czas bo jak zrobic to raz a pozadnie
a nie zeby mi za jakis czas wszystko odpadlo
nie bylo mi spieszno do tej pory bo byla zima i tak dalej ale znalazlem ponoc dobrego lakiernika ktory pomaluje mi 2 zderzaki progi i tylno klape i nadkola za 750zl
narazie nie widzialem efektu jego pracy ale kolega oddal mu calibre do malowania i w poniedzialek odbiera to ma byc model flagowy bo ten malarz chce pozyskac klijentow .......... oby bylo wszystko w pozadeczku
)
podziele sie informacjami jak zobacze:)
nie bylo mi spieszno do tej pory bo byla zima i tak dalej ale znalazlem ponoc dobrego lakiernika ktory pomaluje mi 2 zderzaki progi i tylno klape i nadkola za 750zl
narazie nie widzialem efektu jego pracy ale kolega oddal mu calibre do malowania i w poniedzialek odbiera to ma byc model flagowy bo ten malarz chce pozyskac klijentow .......... oby bylo wszystko w pozadeczku
podziele sie informacjami jak zobacze:)
X14XE MANTZEL its not enough
gift od schricka 264° Nockenwellen
gift od schricka 264° Nockenwellen
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
Progi sa do Corsiawki.
Malowal juz kilka elementow mojemu kumlowi do Bravy. On ma taki nietypowy kolor metalic i wszystko zrobil naprawde niezle.
Dodatkowo ogladalem bawarke tego lakiernika i na jej przykladzie pokazywal mi jak montowal progi. Zrobil to zajeb... Po ich przykreceniu szpachla spasowal prog tak ze przechodzilo bardzo plynnie z drzwi tak ze wygladalo to jak orginalny element.
Malowal juz kilka elementow mojemu kumlowi do Bravy. On ma taki nietypowy kolor metalic i wszystko zrobil naprawde niezle.
Dodatkowo ogladalem bawarke tego lakiernika i na jej przykladzie pokazywal mi jak montowal progi. Zrobil to zajeb... Po ich przykreceniu szpachla spasowal prog tak ze przechodzilo bardzo plynnie z drzwi tak ze wygladalo to jak orginalny element.
Fillip---->C T M #157
-
REN
- Weteran
- Kontakt:
ja malowalem u goscia w Warszawie, plastiki zrobil mi zajebiscie, nic nie peka i nie odpada
niestety jednak nie polecam goscia bo jest troche niepowazny, prosilem go zeby pomalowal mi zaciski i zgadnijcie co zrobil - zdjal kolo i pomalowal zaciski, tarcze i wszystko na co udalo sie nawalic farby
wczoraj jak demontowalismy przednie zawieszenie mase czasu stracilismy na odkrecanie pomalowanych i zapieczonych srubek, wiele trzeba bylo rozwiercac 
c20mboT