Orientacyja cena???

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
ODPOWIEDZ
Fillip
Swój
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Orientacyja cena???

Post autor: Fillip »

Witam!!!
Byłem dzis u lakiernika, ktory mial mi lakierowac progi. Powiedzial mi, ze polakierowanie progow wraz z montarzem oraz lakierowanie czarnych elementow nadkoli i zderzakow bedzie kosztowac okolo 500,-. Nie mam kompletnie pojecia czy to jest cena przystepna. Co wy na to???
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
kristo
Weteran
Kontakt:

Post autor: kristo »

Jak za malowanie wszystkich plastikowych elementów to chyba dobra cene. Ktoś z forum zrobił to za 700 zł. :D
Obrazek
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

Post autor: _balt_ »

mysle ze cena jest dobra a jeszcze jedno czy masz corsowskie progi czy jakies inne?
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

tylko jeszcze idzie o to jaki to lakiernik czy to parciaz czy koles ktory to robi dobrz popytaj najpierw innych jak maluje jak dobrze to warto za ta cene bo cena jest niska
osman14
Swój
Kontakt:

Post autor: osman14 »

racja najpierw dowiedz sie czy koles dobrze lakieruje ja juz szukam dobreo i taniego lakiernika jakis czas bo jak zrobic to raz a pozadnie :-D :-D :-D a nie zeby mi za jakis czas wszystko odpadlo :-? :-?
nie bylo mi spieszno do tej pory bo byla zima i tak dalej ale znalazlem ponoc dobrego lakiernika ktory pomaluje mi 2 zderzaki progi i tylno klape i nadkola za 750zl
narazie nie widzialem efektu jego pracy ale kolega oddal mu calibre do malowania i w poniedzialek odbiera to ma byc model flagowy bo ten malarz chce pozyskac klijentow .......... oby bylo wszystko w pozadeczku :)) :-D :-D :-D

podziele sie informacjami jak zobacze:)
X14XE MANTZEL its not enough

gift od schricka 264° Nockenwellen
Fillip
Swój
Kontakt:

Post autor: Fillip »

Progi sa do Corsiawki.
Malowal juz kilka elementow mojemu kumlowi do Bravy. On ma taki nietypowy kolor metalic i wszystko zrobil naprawde niezle.
Dodatkowo ogladalem bawarke tego lakiernika i na jej przykladzie pokazywal mi jak montowal progi. Zrobil to zajeb... Po ich przykreceniu szpachla spasowal prog tak ze przechodzilo bardzo plynnie z drzwi tak ze wygladalo to jak orginalny element.
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

jak uwazasz ze jest dobry to bierz kaske i elementy i smigaj do niego bo wiosenka nadeszla :grin: :lol: :grin:
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

ja malowalem u goscia w Warszawie, plastiki zrobil mi zajebiscie, nic nie peka i nie odpada :) niestety jednak nie polecam goscia bo jest troche niepowazny, prosilem go zeby pomalowal mi zaciski i zgadnijcie co zrobil - zdjal kolo i pomalowal zaciski, tarcze i wszystko na co udalo sie nawalic farby :( wczoraj jak demontowalismy przednie zawieszenie mase czasu stracilismy na odkrecanie pomalowanych i zapieczonych srubek, wiele trzeba bylo rozwiercac :(
c20mboT
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

ren powiedz mi czy po zimie od blota ci farby na nadkolach nie zdrapalo bp u mnie to kola za obrys wystaja troszku i troche farbe zdrapalo na krawedziach powiedz mi jak to u ciebie sie zachowalo bo jak masz wszystko oki to lece do goscia z reklamacja
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

u mnie sie trzyma, nic nie odpada
c20mboT
ymel
Świeżak
Kontakt:

Post autor: ymel »

Niedaleko mnie mieszka gość który zajebiście to lakieruje i bierze
200 zł. od elemętu. No to chyba ten u którego Ty chcesz pomalować progi jak robi to dobrze to wcale nie powiedzał Ci wygórowanej ceny.
Anal
Nowy
Kontakt:

Post autor: Anal »

Pamiętaj tylko że trzeba dać odpowiedni podkład, aby Ci z plastiku lakier nie odszedł, bo szkoda roboty i kasy!!
Corsa B c20se
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”