nadkola ;-(((

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
ODPOWIEDZ
rozzobike
Świeżak
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

nadkola ;-(((

Post autor: rozzobike »

Witam....

Mam w mojej corsiarzycy zderzaki lakierowane w kolorze nadwozia, ale w okolicach nadkoli są takie plastykowe nakłądki - wiecie o co chodzi...problem w tym ,że one dosyć mocno wyblakły i nie wygląda to za rewelacyjnie...jak sobie z tym radzicie???
Po ile można nabyć takie elementy na gieldach (w gre wczodzą wyłącznie czarne) a czy orientuje sie ktoś czy można do corsiary założyć takie chromowane wykończenie??jak to wygląda??? ile moze kosztowac???

Pozdrawiam
Rozzobike
swatch
Nowy
Kontakt:

Post autor: swatch »

To typowa wada ! Też tak miałem w Corsie !
Kup sobie takie coś co się czernidło nazywa i smaruj !

A co do chromowanych wykończeń to daj se luz , będzie to jak w matizie wyglądało!
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

Post autor: _balt_ »

male auto a zarzwyczaj chrom to w limuzynach i to dorzych kiepsko to wyglada na malym autku odradzam te nakladki dla mnie te nakladki to obciach bez urazy dla tych co maja taki bajer:)
Awatar użytkownika
marog
Nowy
Kontakt:

Post autor: marog »

najlepiej to by je bylo w kolorze zrobic ale to niestety troche bedzie kosztowac
Obrazek
--------
Pozdrawiam
Marog
rozzobike
Świeżak
Kontakt:

;-)

Post autor: rozzobike »

Ok- dzieki za info.... raczej zrezygnuje z chromowanych- w sumie to nie widziałem zadnej corsy z ...tym czymś (ale zapewne są ...)

co do czernidła? to jakieś specjalne - ?czy zwykłe takie ze sklepu motoryzacyjnego ??? kto mi poleci w miare trwałe (aby przy pierwszym dzeszczy nie znikło.....

A ile moze kosztować malowanie takich nadkoli na metalic???? i co do tego trzeba?????

Pozdrawiam
Rozzobike
Awatar użytkownika
AdamXXL
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: AdamXXL »

Ja wszystkie plastiki pomalowałem na czarno i teraz wystarczy przetrzeć na mokro i wszystko lśni :D
swatch
Nowy
Kontakt:

Post autor: swatch »

Lakierowanie tych nadkoli , licząc jeszcze , że zderzak trzeba od połowy pomalować , nie wiem , ale troche to będzie ! Tak myślę , że od 300 -400 zł. może więcej !
A czernidło jest w miare trwałe ! Na początku trzeba malować częściej , ale potem jak już przestanie blaknąć po deszczu , albo myciu , to tak raz na 2 mieszki odnowisz i będzie idealnie czarne !
Ja używałem takiego z gąbką na końcu (jak pasta do butów) !
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”