Witam....
Mam w mojej corsiarzycy zderzaki lakierowane w kolorze nadwozia, ale w okolicach nadkoli są takie plastykowe nakłądki - wiecie o co chodzi...problem w tym ,że one dosyć mocno wyblakły i nie wygląda to za rewelacyjnie...jak sobie z tym radzicie???
Po ile można nabyć takie elementy na gieldach (w gre wczodzą wyłącznie czarne) a czy orientuje sie ktoś czy można do corsiary założyć takie chromowane wykończenie??jak to wygląda??? ile moze kosztowac???
Pozdrawiam
Rozzobike
nadkola ;-(((
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
rozzobike
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
;-)
Ok- dzieki za info.... raczej zrezygnuje z chromowanych- w sumie to nie widziałem zadnej corsy z ...tym czymś (ale zapewne są ...)
co do czernidła? to jakieś specjalne - ?czy zwykłe takie ze sklepu motoryzacyjnego ??? kto mi poleci w miare trwałe (aby przy pierwszym dzeszczy nie znikło.....
A ile moze kosztować malowanie takich nadkoli na metalic???? i co do tego trzeba?????
Pozdrawiam
Rozzobike
co do czernidła? to jakieś specjalne - ?czy zwykłe takie ze sklepu motoryzacyjnego ??? kto mi poleci w miare trwałe (aby przy pierwszym dzeszczy nie znikło.....
A ile moze kosztować malowanie takich nadkoli na metalic???? i co do tego trzeba?????
Pozdrawiam
Rozzobike
-
swatch
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Lakierowanie tych nadkoli , licząc jeszcze , że zderzak trzeba od połowy pomalować , nie wiem , ale troche to będzie ! Tak myślę , że od 300 -400 zł. może więcej !
A czernidło jest w miare trwałe ! Na początku trzeba malować częściej , ale potem jak już przestanie blaknąć po deszczu , albo myciu , to tak raz na 2 mieszki odnowisz i będzie idealnie czarne !
Ja używałem takiego z gąbką na końcu (jak pasta do butów) !
A czernidło jest w miare trwałe ! Na początku trzeba malować częściej , ale potem jak już przestanie blaknąć po deszczu , albo myciu , to tak raz na 2 mieszki odnowisz i będzie idealnie czarne !
Ja używałem takiego z gąbką na końcu (jak pasta do butów) !