czy ktos szykuje sie na wakacyjny serial sprintow na 400?
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
czy ktos szykuje sie na wakacyjny serial sprintow na 400?
jak w temacie...
zastanawiam sie czy moze ktos oprocz mnie, rena i jedrusia na ktorego licze uwzglednia cos takiego w swoich planach wakacyjnych i czy czyni w zwiazku z tym jakies kroki... flip pewnie tez wystartuje, jesli tylko sie pojawi gdziekolwiek...
zastanawiam sie czy moze ktos oprocz mnie, rena i jedrusia na ktorego licze uwzglednia cos takiego w swoich planach wakacyjnych i czy czyni w zwiazku z tym jakies kroki... flip pewnie tez wystartuje, jesli tylko sie pojawi gdziekolwiek...
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
adamxxl: wg sss 1,2 jest w mojej klasie... w rudnikach nie bedzie... ale sam nie wiem czy dla cors 1,2 to nie jest tez przeklenstwo... tam w koncu beda seicento 1,2 16v
hehe, ale tak ogolnie rzecz biorac... czy ktos sie przymierza cos wystawic, przydzialac... dla zabawy... ja swoje szanse w mini marnie widze w towarzystwie wspomnianych sejow, czy swiftow gti...
jedrus: jakby to powiedziec??? Twoj samochod mowi za Ciebie... moze Ty nie wygladasz (jesli sie juz upierasz) ale samochod jest zadziorny
a pytalem w kontekscie tych zorganizowanych imprez... bo tak w swoim gronie to kazdy z kazdym w zasadzie jest chetny sie pobawic 
jedrus: jakby to powiedziec??? Twoj samochod mowi za Ciebie... moze Ty nie wygladasz (jesli sie juz upierasz) ale samochod jest zadziorny
c20rsa, czlowieku meeen!
-
Jedrus
- Swój
- Kontakt:
No własnie powiedziałeś w klasie to ja niebardzo widzę szansę dla siebie a obecnie mody moje stanęły w miejscu. Zresztą co tu mówić o konkurencji jak ty chcesz mieć 120 PS. To co na wstecznym będziesz jeździł żeby ,mi dać szansę? Ja z Renem nie wygram a co dopiero z Tobą.wow pisze:ja swoje szanse w mini marnie widze w towarzystwie wspomnianych sejow, czy swiftow gti...
jedrus: jakby to powiedziec??? Twoj samochod mowi za Ciebie... moze Ty nie wygladasz (jesli sie juz upierasz) ale samochod jest zadziornya pytalem w kontekscie tych zorganizowanych imprez... bo tak w swoim gronie to kazdy z kazdym w zasadzie jest chetny sie pobawic
Ale oczywiście jak najbardziej być, obejrzeć, pokibicować, może jakiś Żywczyk bez... to jak najbardziej
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny) 
CTM#119
CTM#119
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
No ja panowie z moja Corsiawka do zawodow tez raczej nie wystartuje, bo to troszke moze byc siara, 1.4 8V to za malo, ale jak niektorzy tez z checia pojade z wami i pokibicuje, to macie jak w banku.
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
no endrju... ja tam mysle, ze nie masz sie czego wstydzic... to co robi Twoje osiem wentyli na 3 biegu wprowadza mnie w lekkie oniemienie :0 twoja lexmaulli jezdzi bardzo fajnie. a chodzilo mi o zabawe... i o profi pomiar czasu na 400 - tak abysmy mieli dla porownania rozne czasy. tak czy inaczej - na imprezach nie odpuszcze Ci i w miare mozliwosci masz przyjezdzac!Jedrus pisze:No własnie powiedziałeś w klasie to ja niebardzo widzę szansę dla siebie a obecnie mody moje stanęły w miejscu. Zresztą co tu mówić o konkurencji jak ty chcesz mieć 120 PS. To co na wstecznym będziesz jeździł żeby ,mi dać szansę? Ja z Renem nie wygram a co dopiero z Tobą.
Ale oczywiście jak najbardziej być, obejrzeć, pokibicować, może jakiś Żywczyk bez... to jak najbardziej
c20rsa, czlowieku meeen!
-
Jedrus
- Swój
- Kontakt:
hmhm wiem. Zastanawiam się co jest z nami nie tak ? Wczoraj wracaliśmy z małym od lekarza no i na wjeździe na most Siekierkowski pogoniłem Puga 106 Rally. Facet grzecznie zszedł a potem siadł na ogon. No przecież wstydu rodzinie Corsi przynieść nie moge. No a pod koniec mostu było ".. przecież z małym miałeś jeździć wolniej, jeżeli 170 to jest wolno to co jest szybko ?.."wow pisze:no endrju... ja tam mysle, ze nie masz sie czego wstydzic... to co robi Twoje osiem wentyli na 3 biegu wprowadza mnie w lekkie oniemienie :0 twoja lexmaulli jezdzi bardzo fajnie. a chodzilo mi o zabawe... i o profi pomiar czasu na 400 - tak abysmy mieli dla porownania rozne czasy. tak czy inaczej - na imprezach nie odpuszcze Ci i w miare mozliwosci masz przyjezdzac!a musze pomyslec co wiecej moge zrobic nie psujac do konca silnika, zeby uzyskac cos wiecej... mantzel spec. powoli przestaje mi wystarczac... a nawet jeszcze nie pojedzilem samochodem w tej konfiguracji...
CTM#119
CTM#119
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
heheheheJedrus pisze:hmhm wiem. Zastanawiam się co jest z nami nie tak ? Wczoraj wracaliśmy z małym od lekarza no i na wjeździe na most Siekierkowski pogoniłem Puga 106 Rally. Facet grzecznie zszedł a potem siadł na ogon. No przecież wstydu rodzinie Corsi przynieść nie moge. No a pod koniec mostu było ".. przecież z małym miałeś jeździć wolniej, jeżeli 170 to jest wolno to co jest szybko ?.."
c20rsa, czlowieku meeen!
-
- beny -
- Nowy
- Kontakt:
Coz wowik... tak sie nieszczesliwie sklada, ze nasze 8-zaworowe silniczniczki bez kosztownych modow niewiele poradza zarowno w klasie sss, jak i tuning.pl (tu byc moze pokazemy pazurki), tak wiec ciezko bedzie kogos nakusic na starty profi. Niektorzy pewnie sie skusza, chociazby dla samego pomiaru czasu cwiartki.
Natomiast pewien jestem, ze gdy tylko tor opustoszeje, pojawia sie na nim corsiarze chetni sprawdzic swoje wozki miedzy soba... i na to liczyc mozesz. Inna sprawa, ze stanac w szranki z niewiadoma wygranej mozesz jedynie z jedrusiem, czy poohowatym 16V.
Za to licze, ze w klasie corsi 1.2 bedzie sporo zabawy
Coz wow... odjechales od stawki, nikt Ci tera dupci nie da
Natomiast pewien jestem, ze gdy tylko tor opustoszeje, pojawia sie na nim corsiarze chetni sprawdzic swoje wozki miedzy soba... i na to liczyc mozesz. Inna sprawa, ze stanac w szranki z niewiadoma wygranej mozesz jedynie z jedrusiem, czy poohowatym 16V.
Za to licze, ze w klasie corsi 1.2 bedzie sporo zabawy
Coz wow... odjechales od stawki, nikt Ci tera dupci nie da
Beny CTM #081
-
Jedrus
- Swój
- Kontakt:
- beny - pisze: Coz wow... odjechales od stawki, nikt Ci tera dupci nie da
Staram się tylko ustalić konkretniej kiedy.
CTM#119
CTM#119
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Wow ja bym się chętnie z Toba sprawdził ale w wakacje to ja raczej będę out off order choc to jeszcze nie przesadzone ale jak chce mysleć o "zmianach w Czarnulce" to muszę gdzieś wyjechać. Poza tym to kierowca wyścigowy to ze mnie lichy więc ...
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
- beny -
- Nowy
- Kontakt:
Spoxik Jerdus... nie ma co odpuszczac, chociazby dla samego faktu przekonania sie ile wow przez zime osiagnal.Jedrus pisze:No cóż na pewno stanę z Wowem do WR. Dam ciała to damale walczyć trza do końca.
BTW RESPECT WOW
A co do terminow to chyba sie sporo juz wyklarowalo - na Torun chetnych jest niewielu (post Juhola), Wawka pewnie sie spotka w Modlinie, a jak ci co tam bywali zacheca reszte to bedzie wiecej klubowiczow (sprobujcie mnie przekonac do pokonania 350km to i ja bede). Pewne wydaja sie Rudniki - te pierwsze w maju sciagna pewnie niemalo narodu z powodu duzej potrzeby spotkania sie po tak dlugiej przerwie. Reszta sezonu do obgadania w niedlugiej przyszlosci.
See you on May for sure
Beny CTM #081
-
Jedrus
- Swój
- Kontakt:
I tu przyznaję się bez bicia że zapomniałem. Del Sierako przecież teraz to Ty na spox nasz objechać możesz razem z Wowem. Toż to 1,6 więc ....sierak pisze:Wow ja bym się chętnie z Toba sprawdził
No pewnie że nie ma co odpuszzcać - tak wujek Ubaw uczył i pokazywał że można 1,0 jednak kogoś objechać-beny pisze:Spoxik Jerdus... nie ma co odpuszczac, chociazby dla samego faktu przekonania sie ile wow przez zime osiagnal.
CTM#119
CTM#119
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
No niby tak ... ale wow ma 1.4 a ja 1.6 więc to nie ta klasa ale spróbować się można. Myśle ze z tych niby 130 kucy to u mnie trochę ubyło ale się okaże (no i jeszcze trzeba brać poprawkę na umiejętności wow'a i moje)Jedrus pisze:Sierak pisze:
Wow ja bym się chętnie z Toba sprawdził
I tu przyznaję się bez bicia że zapomniałem. Del Sierako przecież teraz to Ty na spox nasz objechać możesz razem z Wowem. Toż to 1,6 więc ....
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
bendem
:)17
chociazby po to zeby zobaczyc jakie mam czasy
chociazby po to zeby zobaczyc jakie mam czasy
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
ja bede sie staral jak najczesciej i jak najwiecej... w wakacje na pewno duzo... moja Girl bedzie w stanach wiec na brak czasu nie bede narzekal. majowy dlugoweekend mam nadzieje zalicze i tu i tam...Jedrus pisze:1 maja Modlin, 3 maja Rudniki ? I co w Rudnikach duuuuużą grupą ?
hehehe- beny - pisze:Coz wow... odjechales od stawki, nikt Ci tera dupci nie da
no to modlin i rudniki bede sie staral, a potem modliny kolejne to z pewnoscia wszystkie... Jedrus... jaka tam walka... sportowa rywalizacjaJedrus pisze:No cóż na pewno stanę z Wowem do WR (jak to wyścig równoległy określi na SSS). Dam ciała to dam ale walczyć trza do końca.
no to sie sprawdzimy... zawsze jestem chetnysierak pisze:Wow ja bym się chętnie z Toba sprawdził ale w wakacje to ja raczej będę out off order choc to jeszcze nie przesadzone ale jak chce mysleć o "zmianach w Czarnulce" to muszę gdzieś wyjechać. Poza tym to kierowca wyścigowy to ze mnie lichy więc ...
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
no prosze... milo miIzunia pisze:A wogole, to z Toba WOWik ZAWSZE![]()
A wogóle, to bede madrzejsza i na zloty wezmę kurtkę i polar chociaż:)
a Wy bankowo bierzecie grill'a!!!
c20rsa, czlowieku meeen!
-
Izunia
- Nowy
- Kontakt:
Lol:)) Marcin mi opowiadał jak byliscie na pierwszym zlocie w Rudnikach:) Podobno miałeś na sobie tylko kamizelke a było tylko kilka stopni pozyżej 0wow pisze:no prosze... milo mihehe, ja w tym roku postaram sie nie zapomniec o parasolu i czyms cieplym na wszelki wypadek - jakos nie mialem farta w zeszlym. a Wy bankowo bierzecie grill'a!!!
A grilla to juz kupimy nowego:) Wez swoja Lady, tos ie obiecuja nia zajac -pierwszy raz najgorszy zawsze, potem sama sie bedzie prosic, zobaczsz -popatrz na mnie , hihi -tera to ja RENA mecze kiedy spot/zloty
CTM #102 błąd_yna

[/url]