czy ktos szykuje sie na wakacyjny serial sprintow na 400?

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

czy ktos szykuje sie na wakacyjny serial sprintow na 400?

Post autor: wow »

jak w temacie...

zastanawiam sie czy moze ktos oprocz mnie, rena i jedrusia na ktorego licze uwzglednia cos takiego w swoich planach wakacyjnych i czy czyni w zwiazku z tym jakies kroki... flip pewnie tez wystartuje, jesli tylko sie pojawi gdziekolwiek...
c20rsa, czlowieku meeen!
Awatar użytkownika
AdamXXL
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: AdamXXL »

Jak 1.2 jest w twojej klasie to chętnych chyba nie będzie :oko:
Obrazek.. Wybierz sobie cel, a potem idź... idź pod prąd
Jedrus
Swój
Kontakt:

Post autor: Jedrus »

JA ? i jakieś wyścigi ? Czy ja ywglądam na ściganta ?
Wow czy ja o czymś nie wiem ? :grin:
Masz na mysli SSS czy nasze prywatne spoty ?
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny) :)
CTM#119
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

adamxxl: wg sss 1,2 jest w mojej klasie... w rudnikach nie bedzie... ale sam nie wiem czy dla cors 1,2 to nie jest tez przeklenstwo... tam w koncu beda seicento 1,2 16v :( hehe, ale tak ogolnie rzecz biorac... czy ktos sie przymierza cos wystawic, przydzialac... dla zabawy... ja swoje szanse w mini marnie widze w towarzystwie wspomnianych sejow, czy swiftow gti...

jedrus: jakby to powiedziec??? Twoj samochod mowi za Ciebie... moze Ty nie wygladasz (jesli sie juz upierasz) ale samochod jest zadziorny ;) a pytalem w kontekscie tych zorganizowanych imprez... bo tak w swoim gronie to kazdy z kazdym w zasadzie jest chetny sie pobawic :)
c20rsa, czlowieku meeen!
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

Post autor: _balt_ »

wow ja z moja 1.2 to se moge ale gdzie byscie nie jechali to dajcie znac to ja lece tez bede wam kibicowal:) czekam na sygnaly
Jedrus
Swój
Kontakt:

wow pisze:ja swoje szanse w mini marnie widze w towarzystwie wspomnianych sejow, czy swiftow gti...

jedrus: jakby to powiedziec??? Twoj samochod mowi za Ciebie... moze Ty nie wygladasz (jesli sie juz upierasz) ale samochod jest zadziorny ;) a pytalem w kontekscie tych zorganizowanych imprez... bo tak w swoim gronie to kazdy z kazdym w zasadzie jest chetny sie pobawic :)
No własnie powiedziałeś w klasie to ja niebardzo widzę szansę dla siebie a obecnie mody moje stanęły w miejscu. Zresztą co tu mówić o konkurencji jak ty chcesz mieć 120 PS. To co na wstecznym będziesz jeździł żeby ,mi dać szansę? Ja z Renem nie wygram a co dopiero z Tobą.
Ale oczywiście jak najbardziej być, obejrzeć, pokibicować, może jakiś Żywczyk bez... to jak najbardziej 8-)
CTM#119
Fillip
Swój
Kontakt:

Post autor: Fillip »

No ja panowie z moja Corsiawka do zawodow tez raczej nie wystartuje, bo to troszke moze byc siara, 1.4 8V to za malo, ale jak niektorzy tez z checia pojade z wami i pokibicuje, to macie jak w banku.
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Jedrus pisze:No własnie powiedziałeś w klasie to ja niebardzo widzę szansę dla siebie a obecnie mody moje stanęły w miejscu. Zresztą co tu mówić o konkurencji jak ty chcesz mieć 120 PS. To co na wstecznym będziesz jeździł żeby ,mi dać szansę? Ja z Renem nie wygram a co dopiero z Tobą.
Ale oczywiście jak najbardziej być, obejrzeć, pokibicować, może jakiś Żywczyk bez... to jak najbardziej 8-)
no endrju... ja tam mysle, ze nie masz sie czego wstydzic... to co robi Twoje osiem wentyli na 3 biegu wprowadza mnie w lekkie oniemienie :0 twoja lexmaulli jezdzi bardzo fajnie. a chodzilo mi o zabawe... i o profi pomiar czasu na 400 - tak abysmy mieli dla porownania rozne czasy. tak czy inaczej - na imprezach nie odpuszcze Ci i w miare mozliwosci masz przyjezdzac! :) a musze pomyslec co wiecej moge zrobic nie psujac do konca silnika, zeby uzyskac cos wiecej... mantzel spec. powoli przestaje mi wystarczac... a nawet jeszcze nie pojedzilem samochodem w tej konfiguracji...
c20rsa, czlowieku meeen!
Jedrus
Swój
Kontakt:

wow pisze:no endrju... ja tam mysle, ze nie masz sie czego wstydzic... to co robi Twoje osiem wentyli na 3 biegu wprowadza mnie w lekkie oniemienie :0 twoja lexmaulli jezdzi bardzo fajnie. a chodzilo mi o zabawe... i o profi pomiar czasu na 400 - tak abysmy mieli dla porownania rozne czasy. tak czy inaczej - na imprezach nie odpuszcze Ci i w miare mozliwosci masz przyjezdzac! :) a musze pomyslec co wiecej moge zrobic nie psujac do konca silnika, zeby uzyskac cos wiecej... mantzel spec. powoli przestaje mi wystarczac... a nawet jeszcze nie pojedzilem samochodem w tej konfiguracji...
hmhm wiem. Zastanawiam się co jest z nami nie tak ? Wczoraj wracaliśmy z małym od lekarza no i na wjeździe na most Siekierkowski pogoniłem Puga 106 Rally. Facet grzecznie zszedł a potem siadł na ogon. No przecież wstydu rodzinie Corsi przynieść nie moge. No a pod koniec mostu było ".. przecież z małym miałeś jeździć wolniej, jeżeli 170 to jest wolno to co jest szybko ?.." :grin:
CTM#119
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Jedrus pisze:hmhm wiem. Zastanawiam się co jest z nami nie tak ? Wczoraj wracaliśmy z małym od lekarza no i na wjeździe na most Siekierkowski pogoniłem Puga 106 Rally. Facet grzecznie zszedł a potem siadł na ogon. No przecież wstydu rodzinie Corsi przynieść nie moge. No a pod koniec mostu było ".. przecież z małym miałeś jeździć wolniej, jeżeli 170 to jest wolno to co jest szybko ?.." :grin:
hehehehe :grin: no ale szacuneczek za tego pug'a! oj, ale sie usmialem... no cos jest z nami nie tak :lol:
c20rsa, czlowieku meeen!
Jedrus
Swój
Kontakt:

No dobra ale tak na poważnie to co robimy? Bo na wszystkie imprezy to nie dam rady.
1 maja Modlin, 3 maja Rudniki ? I co w Rudnikach duuuuużą grupą ?
Chciałbym poznać kolegów z forum i CTM.
CTM#119
- beny -
Nowy
Kontakt:

Post autor: - beny - »

Coz wowik... tak sie nieszczesliwie sklada, ze nasze 8-zaworowe silniczniczki bez kosztownych modow niewiele poradza zarowno w klasie sss, jak i tuning.pl (tu byc moze pokazemy pazurki), tak wiec ciezko bedzie kogos nakusic na starty profi. Niektorzy pewnie sie skusza, chociazby dla samego pomiaru czasu cwiartki.
Natomiast pewien jestem, ze gdy tylko tor opustoszeje, pojawia sie na nim corsiarze chetni sprawdzic swoje wozki miedzy soba... i na to liczyc mozesz. Inna sprawa, ze stanac w szranki z niewiadoma wygranej mozesz jedynie z jedrusiem, czy poohowatym 16V.
Za to licze, ze w klasie corsi 1.2 bedzie sporo zabawy :-D :-D :-D

Coz wow... odjechales od stawki, nikt Ci tera dupci nie da :oko:
Beny CTM #081
Jedrus
Swój
Kontakt:

- beny - pisze: Coz wow... odjechales od stawki, nikt Ci tera dupci nie da :oko:
:grin: :grin: Beny jak zwykle bezpośredni.....aż do bólu szcery. No cóż na pewno stanę z Wowem do WR (jak to wyścig równoległy określi na SSS). Dam ciała to dam :-D ale walczyć trza do końca.
Staram się tylko ustalić konkretniej kiedy.
CTM#119
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

Beny masz to umnie ze w klasie 1.2 hahaha bedzie kupa zabawy "zesra.... sie a niedam sie hihiheeheheee
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

Wow ja bym się chętnie z Toba sprawdził ale w wakacje to ja raczej będę out off order choc to jeszcze nie przesadzone ale jak chce mysleć o "zmianach w Czarnulce" to muszę gdzieś wyjechać. Poza tym to kierowca wyścigowy to ze mnie lichy więc ...
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- beny -
Nowy
Kontakt:

Jedrus pisze:No cóż na pewno stanę z Wowem do WR. Dam ciała to dam :-D ale walczyć trza do końca.
Spoxik Jerdus... nie ma co odpuszczac, chociazby dla samego faktu przekonania sie ile wow przez zime osiagnal.
BTW RESPECT WOW 8-)

A co do terminow to chyba sie sporo juz wyklarowalo - na Torun chetnych jest niewielu (post Juhola), Wawka pewnie sie spotka w Modlinie, a jak ci co tam bywali zacheca reszte to bedzie wiecej klubowiczow (sprobujcie mnie przekonac do pokonania 350km to i ja bede). Pewne wydaja sie Rudniki - te pierwsze w maju sciagna pewnie niemalo narodu z powodu duzej potrzeby spotkania sie po tak dlugiej przerwie. Reszta sezonu do obgadania w niedlugiej przyszlosci.

See you on May for sure :-D :-D :-D
Beny CTM #081
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

ja modlin i rudniki obowiazkowo :D trzeba dokopac tym dwulitrowcom :D
c20mboT
Jedrus
Swój
Kontakt:

sierak pisze:Wow ja bym się chętnie z Toba sprawdził
I tu przyznaję się bez bicia że zapomniałem. Del Sierako przecież teraz to Ty na spox nasz objechać możesz razem z Wowem. Toż to 1,6 więc ....
-beny pisze:Spoxik Jerdus... nie ma co odpuszczac, chociazby dla samego faktu przekonania sie ile wow przez zime osiagnal.
No pewnie że nie ma co odpuszzcać - tak wujek Ubaw uczył i pokazywał że można 1,0 jednak kogoś objechać :-D
CTM#119
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

kurde jakos kojarzy mi sie tylko jedna sytuacja kiedy ubaw jezdzil 1.0 i kogos objechal :grin: ale za drugim razem mu sie nie udalo :P
c20mboT
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Jedrus pisze:
Sierak pisze:
Wow ja bym się chętnie z Toba sprawdził

I tu przyznaję się bez bicia że zapomniałem. Del Sierako przecież teraz to Ty na spox nasz objechać możesz razem z Wowem. Toż to 1,6 więc ....
No niby tak ... ale wow ma 1.4 a ja 1.6 więc to nie ta klasa ale spróbować się można. Myśle ze z tych niby 130 kucy to u mnie trochę ubyło ale się okaże (no i jeszcze trzeba brać poprawkę na umiejętności wow'a i moje)
Jedrus
Swój
Kontakt:

REN pisze:kurde jakos kojarzy mi sie tylko jedna sytuacja kiedy ubaw jezdzil 1.0 i kogos objechal :grin: ale za drugim razem mu sie nie udalo :P
Hehehe uderz w stół a nożyce się odezwą. Ale Ubi teraz jeździ w innej klasie :(
CTM#119
Awatar użytkownika
cyberpooh
Weteran
Kontakt:

Post autor: cyberpooh »

bendem :grin: :)17
chociazby po to zeby zobaczyc jakie mam czasy :grin:
Post powered by E46 150KM 330Nm :D Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe

STOP Ciotom Drogowym
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Jedrus pisze:1 maja Modlin, 3 maja Rudniki ? I co w Rudnikach duuuuużą grupą ?
ja bede sie staral jak najczesciej i jak najwiecej... w wakacje na pewno duzo... moja Girl bedzie w stanach wiec na brak czasu nie bede narzekal. majowy dlugoweekend mam nadzieje zalicze i tu i tam...
- beny - pisze:Coz wow... odjechales od stawki, nikt Ci tera dupci nie da
hehehe :oops: zawstydzasz mnie... jeszcze nie wiem czy odjechalem, na razie killuja mnie na miescie od czasu do czasu rozne lamy - ostatnio stary cif :( ale ciesze sie, ze z pewnoscia ludzie sie przejada zeby sie ot zmierzyc...
Jedrus pisze:No cóż na pewno stanę z Wowem do WR (jak to wyścig równoległy określi na SSS). Dam ciała to dam ale walczyć trza do końca.
no to modlin i rudniki bede sie staral, a potem modliny kolejne to z pewnoscia wszystkie... Jedrus... jaka tam walka... sportowa rywalizacja ;) walczyc to my bedziemy z ta francuska techonolgia ktora nam psuje humory :-D
sierak pisze:Wow ja bym się chętnie z Toba sprawdził ale w wakacje to ja raczej będę out off order choc to jeszcze nie przesadzone ale jak chce mysleć o "zmianach w Czarnulce" to muszę gdzieś wyjechać. Poza tym to kierowca wyścigowy to ze mnie lichy więc ...
no to sie sprawdzimy... zawsze jestem chetny :) normalnie na fr czy gdzies... nic to, ze klasa nie ta ale tak normalnie ulicznie sobie pojedziem :)
c20rsa, czlowieku meeen!
Izunia
Nowy
Kontakt:

Post autor: Izunia »

REN pisze:ja modlin i rudniki obowiazkowo :D trzeba dokopac tym dwulitrowcom :D
Ehehe, a ja ci bede machać białą husteczką :grin: :-D
A wogole, to z Toba WOWik ZAWSZE :-P
A wogóle, to bede madrzejsza i na zloty wezmę kurtkę i polar chociaż:)
CTM #102 błąd_yna
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

a dokladniej kiedy jes pierwszy zlot
- beny -
Nowy
Kontakt:

_balt_ pisze:a dokladniej kiedy jes pierwszy zlot
Oj balt.... stoi przecie napisane powyzej.... 1 i 3 May, Modlin, Rudniki
Beny CTM #081
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Izunia pisze:A wogole, to z Toba WOWik ZAWSZE :-P
A wogóle, to bede madrzejsza i na zloty wezmę kurtkę i polar chociaż:)
no prosze... milo mi :) hehe, ja w tym roku postaram sie nie zapomniec o parasolu i czyms cieplym na wszelki wypadek - jakos nie mialem farta w zeszlym.

a Wy bankowo bierzecie grill'a!!!
c20rsa, czlowieku meeen!
Izunia
Nowy
Kontakt:

Post autor: Izunia »

wow pisze:no prosze... milo mi :) hehe, ja w tym roku postaram sie nie zapomniec o parasolu i czyms cieplym na wszelki wypadek - jakos nie mialem farta w zeszlym. a Wy bankowo bierzecie grill'a!!!
Lol:)) Marcin mi opowiadał jak byliscie na pierwszym zlocie w Rudnikach:) Podobno miałeś na sobie tylko kamizelke a było tylko kilka stopni pozyżej 0 :lol: A ja sie zalatwilam w Toruniu:) Cały tydzien swieciło slonce, a ja madra wzielam i sukieneczke i t-shirta. Hm...skonczylo sie na szczekaniu zebami, bo bylo tylko kilkanascie stoni cieple w SRODKU LATA! Wr.....zalozylam wszuyko co mialam na siebie:) A i tak nie pomoglo :zakrecony: :-P

A grilla to juz kupimy nowego:) Wez swoja Lady, tos ie obiecuja nia zajac -pierwszy raz najgorszy zawsze, potem sama sie bedzie prosic, zobaczsz -popatrz na mnie , hihi -tera to ja RENA mecze kiedy spot/zloty :-D :grin: :-D :grin: :]
CTM #102 błąd_yna
Awatar użytkownika
Hayabusa
Swój
Imię: Maciek
Kontakt:

Post autor: Hayabusa »

ja z Basista moze sie wybiore (jes.i dostanie przepustke)
no i jasna sparwa że ja ze swoim 1.0 12v tez sie poscigam :-P (z maluchem)lol
Obrazek
Obrazek
Obrazek
corsa C 1.3 CDTI & Seat Leon 1M
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Iza a czy to nie były przypadkiem Borki :)23

Tu jest dowód - wow w kamizelce:

Obrazek[/url]
Ostatnio zmieniony 20 lut 2003, o 12:42 przez sierak, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”