Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Czy słyszeliście ile może kosztować paliwo po wybuchu wojny USA-Irak??
Nawet moze byc 6 zeta za litr.(nie musi)
Wtedy nie bedzie sie oplacalo jezdzic na paliwie??
Co robic?? Zakladac jak najszybciej instalacje gazową???
Co WY o tym sądzicie
troche to dziwne ze akurat polska ma podniesc ceny paliw jak by bierzemy rope od rosyjskich sasiadow :0 :0 mozliwe ze ktos chce tu wykozystac sytuacje miedzynarodowa ale jak do tego dojdzie (oby nieeeee )
to zeczywiscie chyba trzeba bzie sie zaopatrzyc w instalacje gazowa choc ja nie jestem jej zwolennikiem
Jezeli cena bęzyny podniesie sie do tych 6 złotych to obawiam się że cena gazu też wzrośnie. w końcu też jest pochodny od ropy naftowej
chyba będzie trzeba kupić parę litrów do kanistra i schować na czarną godzinę
Chłopaki kupimy sobie po meleksie i będziemy je tuningować. Będziemy orginalni i napewno trafimy do księgi rekordów za największy klub "pojazdów" ekonomicznych. Wyobrażcie sobie klub MTM (melex tuning master) i będziemy sobie urządzać wyscigi na 400m. A corsiawki będą stały w garażach i biorąc przykład z ameryki i innych bardziej zaawansowanych państw będziemy je dowozić na zloty na lawetach podpiętych do meleksów. (oczywiście żartuje i nawet jak benzyna będzie po 10 pln za litr to moja corsiawa będzie się poruszała o własnych siłach. Jeszcze jeden zaświtał mi do głowy pomysł że jeżeli podrożeje benzynka to może będą to ceny porównywalne z paliwem rakietowym i wtedy będą corsiawki śmigały jak F16 for egzample....l
CRITERS pisze:zaświtał mi do głowy pomysł że jeżeli podrożeje benzynka to może będą to ceny porównywalne z paliwem rakietowym i wtedy będą corsiawki śmigały jak F16 for egzample....l
Rewelacyjny pomysł. tylko dodać małe lotki z boku, dachowy spojlerek i będziemy tak fruwali że ino hey
CRITERS pisze:Chłopaki kupimy sobie po meleksie i będziemy je tuningować. Będziemy orginalni i napewno trafimy do księgi rekordów za największy klub "pojazdów" ekonomicznych. Wyobrażcie sobie klub MTM (melex tuning master) i będziemy sobie urządzać wyscigi na 400m. A corsiawki będą stały w garażach i biorąc przykład z ameryki i innych bardziej zaawansowanych państw będziemy je dowozić na zloty na lawetach podpiętych do meleksów. (oczywiście żartuje i nawet jak benzyna będzie po 10 pln za litr to moja corsiawa będzie się poruszała o własnych siłach. Jeszcze jeden zaświtał mi do głowy pomysł że jeżeli podrożeje benzynka to może będą to ceny porównywalne z paliwem rakietowym i wtedy będą corsiawki śmigały jak F16 for egzample....l
No co wy, przeciez wtedy po prostu zastapimy bezyne biopaliwem w odwrotnych proporcjach.. 4%benz a reszta zielenina I wszyscy beda sobie mogli wychodowac w ogrodku pod oknem troche paliwka na zlocik