Cena paliwa po wybuchu wojny USA-IRAK???

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Cena paliwa po wybuchu wojny USA-IRAK???

Post autor: Szwagier »

Czy słyszeliście ile może kosztować paliwo po wybuchu wojny USA-Irak??
Nawet moze byc 6 zeta za litr.(nie musi)
Wtedy nie bedzie sie oplacalo jezdzic na paliwie??
Co robic?? Zakladac jak najszybciej instalacje gazową???
Co WY o tym sądzicie :x
osman14
Swój
Kontakt:

Post autor: osman14 »

troche to dziwne ze akurat polska ma podniesc ceny paliw jak by bierzemy rope od rosyjskich sasiadow :0 :0 mozliwe ze ktos chce tu wykozystac sytuacje miedzynarodowa ale jak do tego dojdzie (oby nieeeee :-( :-( )
to zeczywiscie chyba trzeba bzie sie zaopatrzyc w instalacje gazowa choc ja nie jestem jej zwolennikiem :-? :-? :-?
X14XE MANTZEL its not enough

gift od schricka 264° Nockenwellen
kristo
Weteran
Kontakt:

Post autor: kristo »

Jezeli cena bęzyny podniesie sie do tych 6 złotych to obawiam się że cena gazu też wzrośnie. w końcu też jest pochodny od ropy naftowej :bardzozly: :bardzozly: :bardzozly:
chyba będzie trzeba kupić parę litrów do kanistra i schować na czarną godzinę :oko: :oko: :oko: :oko: :oko:
Obrazek
Fillip
Swój
Kontakt:

Post autor: Fillip »

Cos mi sie w to nie chce wiezyc.
Ale jesli cos takiego nastapi to ja kupuje hulajnoge bo gazu napewno sobie nie zaloze :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
CRITERS
Nowy
Kontakt:

Post autor: CRITERS »

Chłopaki kupimy sobie po meleksie i będziemy je tuningować. Będziemy orginalni i napewno trafimy do księgi rekordów za największy klub "pojazdów" ekonomicznych. Wyobrażcie sobie klub MTM (melex tuning master) i będziemy sobie urządzać wyscigi na 400m. A corsiawki będą stały w garażach i biorąc przykład z ameryki i innych bardziej zaawansowanych państw będziemy je dowozić na zloty na lawetach podpiętych do meleksów. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D (oczywiście żartuje i nawet jak benzyna będzie po 10 pln za litr to moja corsiawa będzie się poruszała o własnych siłach. Jeszcze jeden zaświtał mi do głowy pomysł że jeżeli podrożeje benzynka to może będą to ceny porównywalne z paliwem rakietowym i wtedy będą corsiawki śmigały jak F16 for egzample....l :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Pozdrowienia przesyła Criters
kristo
Weteran
Kontakt:

Post autor: kristo »

CRITERS pisze:zaświtał mi do głowy pomysł że jeżeli podrożeje benzynka to może będą to ceny porównywalne z paliwem rakietowym i wtedy będą corsiawki śmigały jak F16 for egzample....l :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Rewelacyjny pomysł. tylko dodać małe lotki z boku, dachowy spojlerek i będziemy tak fruwali że ino hey :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

CRITERS pisze:Chłopaki kupimy sobie po meleksie i będziemy je tuningować. Będziemy orginalni i napewno trafimy do księgi rekordów za największy klub "pojazdów" ekonomicznych. Wyobrażcie sobie klub MTM (melex tuning master) i będziemy sobie urządzać wyscigi na 400m. A corsiawki będą stały w garażach i biorąc przykład z ameryki i innych bardziej zaawansowanych państw będziemy je dowozić na zloty na lawetach podpiętych do meleksów. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D (oczywiście żartuje i nawet jak benzyna będzie po 10 pln za litr to moja corsiawa będzie się poruszała o własnych siłach. Jeszcze jeden zaświtał mi do głowy pomysł że jeżeli podrożeje benzynka to może będą to ceny porównywalne z paliwem rakietowym i wtedy będą corsiawki śmigały jak F16 for egzample....l :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Melex Tuning Masters :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Taaa jaaaasne a świstak siedzi,bo go bola nogi.
CRITERS
Nowy
Kontakt:

Post autor: CRITERS »

Świstak siedzi, bo sreberka były kradzione :grin: :grin: :grin: :grin: :-D :-D :-D :-D :-D a MELEX TUNING MASTER jak tak dalej pójdzie to i tak będzie hihihihihhihihiihihihihihih................... :grin: :grin: :grin:
Pozdrowienia przesyła Criters
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

"Jestem ZA a nawet PRZECIW" :-D
MadMac
Nowy
Kontakt:

Post autor: MadMac »

No co wy, przeciez wtedy po prostu zastapimy bezyne biopaliwem :grin: w odwrotnych proporcjach.. 4%benz a reszta zielenina :grin: :grin: I wszyscy beda sobie mogli wychodowac w ogrodku pod oknem troche paliwka na zlocik :)
...::Corsa A from Bydgoszcz ::...
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Jasne chyba na zlot Melexów :-D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”