Corsasport.pl na polskajazda.pl

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Awatar użytkownika
Hakus
Świeżak
Imię: Paweł
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Corsasport.pl na polskajazda.pl

Post autor: Hakus »

Witam wszystkich,
Zapewne większość z nas kojarzy portal PJ ( www.polskajazda.pl ) jest to portal gdzie kierowcy prezentują swoje samochody. Istnieje możliwość również zarejestrować tam klubu samochodowego. I wpadłem na pomysł że można by zarejestrować tam nasz Corsasport. Jeżeli otrzymam takie pozwolenie od władz forum mogę się tym zająć osobiście. A jeżeli mieli by oni ochotę sami tym się zająć to gorąco polecam ponieważ może być to niezła reklama klubu.
Co o tym myślicie ?? ;) :-D
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

nie chcialbym byc nie mily, ale nalezysz do pewnej grupy osob, ktore od pewnego czasu dostaly szaleju i chyba troszke wam sie poprzestawialo w glowach od tej wielkiej milosci do corsasport. jest was kilku uzytkownikow i dostaliscie szalu, spotujecie sie, kupujecie naklejki, macie wlasne watki w mazowieckim, w ktorych klepiecie o dupie maryny itd itp. nie wiem jak jest, ale mi to wyglada na wielki zawod milosny z innej grupy/forum, a nastepnie popisowa manifestacja nowej wielkiej milosci - milosci do corsasport.

nie to, zebym kogokolwiek wyganial, ale momentami troche smiesznie to wyglada. nie mam tez nic przeciwko nowym uzytkownikom, ale momentami zachowujecie sie jakbyscie nazarli sie jakichs pigul z pradem :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
max1975
Nowy
Imię: Max :)
Kontakt:

Re: Corsasport.pl na polskajazda.pl

Post autor: max1975 »

Klub reklamować trzeba, bo jest tego warty.
Hakus pisze:Jeżeli otrzymam takie pozwolenie od władz forum mogę się tym zająć osobiście.
Dobry pomysł ale tak jak piszesz niech prezesostwo się wypowie.
A co do ciebie markos, to nawet nie skomentuje twojej wypowiedzi. Szkoda słów.
Spoty, no umiemy coś zorganizować a ty?
Moc i moment !!!!!!!!! To jest to, co chce mieć pod dostatkiem, lecz moje marzenie nigdy się nie spełni bo tego nigdy za wiele !!!
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

corsasport tu, corsasport tam, kochamy corsasport!

a ja wpadam na inne spoty i nie musialem sie szczegolnie starac, zeby cokolwiek organizowac, po prostu co tydzien o tej samej porze i w tym samym miejscu zbiera sie grupka ludzi, ktorych laczy wspolna pasja do psucia samochodow, a nie tylko to, ze przypadkiem wszyscy jezdza tym samym modelem samochodu. zbieramy sie, zeby postac i pogadac o tym i tamtym, potem np. cos wszamac, a na koniec - jesli jest sezon/pogoda - uderzyc na jakas miejscowke i dalej postac/pogadac, opcjonalnie sie poganiac. tam gdzie wpadam nie ma zadnej corsy, bo to takie cos, co zrzesza wylacznie japonczyki i w wiekszosci przypadkow malo seryjne. takie zboczenie.

natomiast jesli zobacze wasza zgraje nowych swiezo zakochanych w corsasport na jakims spocie, w waszych stjunowanych po zeby sprzetach (uwaga, to byla ironia, bo prawie wszystkie sa seryjne) oklejonych logo forum, to chyba udusze sie ze smiechu, a chwile potem bede plakal, ze ktos wam sprzedal naklejki. ja rozumiem, ze to klub i w ogole czujecie sie juz dozywotnio z nim zwiazani po ostatnim zawodzie milosnym, ale fakszit, niech te samochody cos soba reprezentuja :zakrecony:

moja opinia oczywiscie wcale nie musi pokrywac sie z opinia innych, czy tez admina, lub moderatorow i jest to moja i wylacznie moja opinia. troche smiesznie wygladacie jak tak z dnia na dzien kochacie wszystko co zwiazane z corsasport i tak strasznie mocno chcecie to wszedzie promowac.

ps.
to co z tym zawodem milosnym? jaki to byl klub?

a tak w ogole to strasznie mi to ciazylo, jestem juz lzejszy i spadam, nie truje wam wiecej w tym watku :grin: :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
max1975
Nowy
Kontakt:

Odpowiem za siebie corsasport jest juz od dawna. A w między czsie było FKC i faktycznie nie pokochaliśmy sie ale to inna historia i nie ma nic wspulnego z tym klubem.

Tak sledząc twoje posty i wypowiedzi mam wrażenie że twoja choroba wynika z tego że;
tylko sie domyslam: masz problemy z erekcją? zbyt małym rozmiarem? za szybko dochodzisz? a co za tym idzie wywołujesz uśmiech na twazach kobiet - ironiczny, nie myl z uwielbianiem.

Wszystko w twojch wypowiedziach jest na nie!!! Inny olej niż twój, zły. Tańsza firma lub część nie ze stanów, szmelc. Kolor inny niż twój ulubiony, masakra. Markos daj spokuj, daj na luz.
Inni też są na tym świecie, ty mój ulubiony pempuszku świata, tak na koniec dodam że i ja kocham ciebie.
Koniec tematu.
Pozdrawiam Max.
Moc i moment !!!!!!!!! To jest to, co chce mieć pod dostatkiem, lecz moje marzenie nigdy się nie spełni bo tego nigdy za wiele !!!
Awatar użytkownika
Kotlin
Swój
Imię: Rafał
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Kontakt:

Post autor: Kotlin »

Max-!markos znacie sie bo widze ze duzo o sobie wiecie :-D
Co do naklejek ja na swojej nie nakleje narazie zadnych bo wlasnie moje auto jest seryjne i uważam ze sterta dokładek nie czyni z corsy auta przy którym mozna użyć dopisku "sport".
Wiec jestem za tym zeby naklejki sprzedawac wybranym :pig:

Ps.!markos wez no spe może bedziesz miał mniejsze cisnienie :-P
Obrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

mam problemy z erekcja, buuuu :(

max1975 pisze:Tak sledząc twoje posty i wypowiedzi mam wrażenie że twoja choroba wynika z tego że;
tylko sie domyslam: masz problemy z erekcją? zbyt małym rozmiarem? za szybko dochodzisz? a co za tym idzie wywołujesz uśmiech na twazach kobiet - ironiczny, nie myl z uwielbianiem.
zawsze mnie rozpie*dala jak ktos produkuje takie gowno i mysli, ze gdziekolwiek trafil, albo - co jeszcze smieszniejsze - ze jakos mnie to dotyka, no slowo daje, jestes zajebisty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nalezaloby zaczac od tego, ze nie mam zadnej choroby... reszty komentowac mi sie nie chce, bo nie watpie ani sekundy, ze masz wiekszego i ze jestes lepszym kochankiem :lol: :lol: :lol: ciesze sie razem z toba :lol:

aha - dodam tez, ze jestes strasznie ograniczonym malym czlowieczkiem jesli wlasnie tak odbierasz moje posty :pig:
Obrazek
Awatar użytkownika
mojo
Nowy
Imię: Artur

Post autor: mojo »

Kotlin pisze:Co do naklejek ja na swojej nie nakleje narazie zadnych bo wlasnie moje auto jest seryjne i uważam ze sterta dokładek nie czyni z corsy auta przy którym mozna użyć dopisku "sport".
Wiec jestem za tym zeby naklejki sprzedawac wybranym :pig:
Idąc tym tokiem rozumowania to szaliki czy czapeczki klubów piłkarskich powinni nosić tylko piłkarze danego klubu :D :)5

O promocji powinni wypowiedzieć się admini. Chcą aby klub istniał to muszą go promować i tyle.

OGÓLNIE:
Historia sportu samochodowego pokazuje że nie chodzi tylko o tuning a wręcz odwrotnie bo długo startowano na egzemplarzach praktycznie seryjnych nie licząc opon czy oświetlenia np Witold Rychter (czasy przedwojenne) czy Sobiesław Zasada, bardziej chodziło o fascynację. Auta tuningowane jakie możemy oglądać na tym forum jak również na innych także nie są autami czysto sportowym ponieważ w większości przypadków posiadają za dużo gadżetów na tor a za bardzo są robione "pod tor" aby mogły uczestniczyć w rajdach.

Z tego co się zorientowałem to chyba tylko Kerni próbuje Corsą startować w zawodach rzeczywiście sportowych.

Mnie nazwa corsasport kojarzy się z fascynacją sportem samochodowym oraz sympatią do Corsy.

Ważne aby wszystko odbywało się zgodnie z regulaminem klubu.
doszedł nowy wynalazek 3.0 160 PS 400Nm
kruszyn1
Swój
Imię: Mateusz

Post autor: kruszyn1 »

mojo pisze: O promocji powinni wypowiedzieć się admini. Chcą aby klub istniał to muszą go promować i tyle.

promować wśród kogo? sory ale PJ to nie jest zbyt ambitna strona, tylko patrzeć jak zleci się masa "dzieciaków" z nowymi lans alu 14 albo 1.0 które chcą dłubać...

uważam że kto będzie chciał to bez PJ też znajdzie nasz klub

poza tym żaden admin się nie wypowiedział :P
Kadett 2.0 8v aktualna zbawka
Opel Corsa B GSi++... c20xe on board... była...
nie polecam usług tuningowych z "NowyDwórMazowiecki/Jabłonna"...
Awatar użytkownika
przyciaga
Moderatorzy
Moderatorzy
Imię: Ania
Podziękował;: 3 razy
Kontakt:

Post autor: przyciaga »

Zgodzę się z kruszynem ze PJ to zadna rewelacja. Chodzi tylko o to by uzyskać więcej komentarzy (to jak z n-k - żeby miec więcej znajomych), a już mega przesadą jest ostatnie zdanie w takim komentarzu: Nie zapomnij skomentowac mojej fury :-P
Natomiast a propos wypowiedź kotlina - który uwaza że nie każdejcorsie lepka sie nalezy - sądzę że to niesłuszna opinia. Pomimo ze ja nie modze mojej corsy, nie zmieniam jej silnika na mocniejszy itd to jestem z nią uczuciowo zwiazana i staram sie miec o niej jak największa wiedzę i moim zdaniem to własnie o to w tym chodzi. Poza tym darze wielką sympatią wielu uczestników tego forum i jestem dumna ze mogę należeć do tego klubu choć tak jak napisłam wcześniej moja corsa jest seryjna i jedyne co ma wspólnego z corsą sport to napis "sport" na boczynych drzwiach :grin: Poza tym ja się grzecznie zapytałam czy zasłużyłam na naklejke i otrzymałam pozytywną odpowiedź :-P
Co do wypowiedzi markosa to tez mnie wkurza to ze ludzie "nabiją" sobie posty wypowiedziami o "dupie marynie" co mogli by zrobić np przez komunikator gadu gadu bo nikt tego nie czyta tylko wąskie grono forumowiczów. Fajnie że markos poruszył tą kwestię bo ja się troszkę obawiałam (taka dziwna baba ze mnie) że może kogoś uraże.
ech, ulżyło mi......
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...

Pamiętaj, wymień świece.
Awatar użytkownika
max1975
Nowy
Kontakt:

!markos pisze:ze jestes strasznie ograniczonym malym czlowieczkiem
Nie ja pierwszy i pewnie nie ostatni, dla ciebie. :-D
max1975 pisze:Koniec tematu.

i tak jak napisałem.
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

mojo pisze:OGÓLNIE:
ogolnie to napisales straszne bzdury. zasadniczo nie ma to kompletnie nic wspolnego z trescia tego watku. NIC.
mojo pisze:Mnie nazwa corsasport kojarzy się z fascynacją sportem samochodowym oraz sympatią do Corsy.
nam z kolei od zawsze kojarzylo sie z modyfikowanymi corsami. bylo tak zanim jeszcze uslyszales, ze istnieje cos takiego jak corsasport i zanim wiedziales, ze wczesniej nazywalo sie to ctm, czyli corsa tuning masters. to tak, zebys mial swiadomosc skad w ogole wzielo sie corsasport. to nie jest fanklub opla corsy i ludzi, ktorzy pierdziela jakies farmazony o zasadzie i sciganiu sie seryjnymi samochodami. to klub zjarow, ktorzy lubia te samochody modyfikowac. od zawsze tak bylo i - mimo, ze juz nic poza sentymentem mnie tu nie trzyma - fajnie by bylo, zeby tak zostalo.

przypomne tylko, ze to moja i wylacznie moja opinia. mozna sie z nia nie zgadzac, ale nie trzeba od razu pisac, ze mam malego :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
corsarz
Swój
Imię: Grzesiek
Kontakt:

Post autor: corsarz »

markos ma racje, PJ to jest szit
a co do klasyfikacji forów to:
corsasport (dawny CTM) - tunning (głównie mechaniczny) corsy
corsaclub - seryjne corsy i trochę tuningu
fkc - seryjne corsy i "megastjunowane" :lol: (osobiście mi się strasznie to forum nie podoba)
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

fkc to od fak korsa club?
Obrazek
Awatar użytkownika
mojo
Nowy
Imię: Artur

Post autor: mojo »

corsarz pisze:a co do klasyfikacji forów to:
fkc - seryjne corsy i "megastjunowane" :lol: (osobiście mi się strasznie to forum nie podoba)
No to CS powinno być forum z ograniczonym dostępem i selekcją kandydatów tylko dla tych którzy rzeczywiście zrobili coś ze swoim autem. Dla tych którzy wrzucili silniki ewidentnie inne niż występowały w danej serii lub np dołożyli turbo i do tego większość prac wykonali sami.
Mało takich zostanie ale tak to powinno wg mnie wyglądać przyjmując powyższe kryteria.
doszedł nowy wynalazek 3.0 160 PS 400Nm
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

nigdy nie bylo tu zadnych kryteriow, wszyscy wiedzieli o co tu chodzi i do organizowania spotow w jakichs podgrupach wyrzutkow z innego forum nikt sie nie pchal. mnie zasadniczo wali to czym jezdzicie, ale smiac mi sie chce jak widze ta hiperaktywnosc w chwile po zarejestrowaniu. taki sam smiech ogarnia mnie jak czytam bzdurne wyjasnienia z sobieslawem zasada i cale te brednie, ze kochamy corsy i sporty samochodowe, ale przeciez tak wlasciwie to nikt tu nie ma stjunowanej tak na serio corsy, wiec o co tu w ogole chodzi :lol: zrozum jeden z drugim, ze tu chodzi o dlubanie tych samochodow!!!!! od tego zaczelismy i tak zawsze bylo. potem niektorzy poprzesiadali sie w jakies dupowozy i to niewatpliwie jest kwestia czasu, kazdy z nas predzej czy pozniej to robi. ja tez w nieskonczonosc nie bede sie bawil w 300 konnego civica, ktory nie nadaje sie do jezdzenia na codzien, w zimie, ani w deszczu. jedni zostawiaja sobie auto do dlubania, a na codzien jezdza innym, inni sprzedaja i maja tylko jeden uniwersalny dupowoz. bywa roznie.

sorry, ale na moje oko to cala ta akcja z mazowszem jest na zasadzie "poszlismy sobie z fak korsa club, bo costam, a teraz nad zycie kochamy corsasposrt i zrobimy tez fanklub na smierdzacej polskiej jezdzie". brakuje jeszcze tylko kilkumetrowego banneru z napisem corsasport wywieszonego na samochodach na spocie w zlotych tarasach. pasowaloby tak na koniec, to bylaby kropka nad i w slowie "milosc" w wyrazeniu "milosc do corsasport".

dobra. tym razem to juz na serio skonczylem i pewnie paru osobom sie to nie spodoba. trudno.

gudnajt.
Obrazek
Awatar użytkownika
max1975
Nowy
Kontakt:

i znowu markos

viewtopic.php?f=45&t=65420&hilit=%21markos&start=30

Nie chce mi się szukać bo pewnie twoich bezczelności jest więcej.

Co tu pisać.
ptaku
Nowy
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: ptaku »

"Poloć mu bo dobrze godo chocioż to Gorol z warszawy" :grin: :grin: :grin:
Tłumacze "Nalać mu wódki bo dobrze mówi chociaż to gość z Warszawy"
Ja jak zacząłem zabawę z Corsom to trafiłem na to forum bez problemu i myślę że każdy który będzie sie interesował poważniejszymi modami to trafi tutaj bez żadnej reklamy
Obrazek
Awatar użytkownika
STELMI
Moderatorzy
Moderatorzy
Imię: Piotr
Otrzymał podziękowań: 3 razy
Kontakt:

Re:

Post autor: STELMI »

!markos pisze:brakuje jeszcze tylko kilkumetrowego banneru z napisem corsasport wywieszonego na samochodach na spocie w zlotych tarasach
albo flag na samochodach ;)
tak na serio co to za fck ? Nie byłem, nie wiem, nie znam?

!markos opisał wszystko tak jak zawsze było odnośnie zjarów corsomaniaków, którzy dłubali te auta a część nadal to robi. Można !markosa wypowiedzi lubić lub nie, ale jego opis corsasportu w 100% równa się z moim, tak zawsze odbierałem corsasport a wcześniej Ctm. To dzięki CTM zacząłem wogóle się interesować poważniej corsami, bo zanim trafiłem na to forum to nie sądziłem wogóle, że można z tego niepozornego auta zrobić coś ciekawego co ciekawie jeździ

Odnośnie naklejek - od dłuższego czasu są sprzedawane na lewo i prawo i to jest jeden z powodów dla których nie ma i nigdy nie było ich na żadnej z moich cors. Druga sprawa to że nie będę robił z auta choinki z masą naklejek z każdego forum na którym jestem, bo trochę by się tego zebrało i jedyne jakie na moich autach są (oczywiśnie nieseryjnych autach, bo w tym sensu również nie widzę) to z lokalnego teamu wariatów z którymi znamy się od lat i od lat się razem ścigamy
Awatar użytkownika
Kotlin
Swój
Imię: Rafał
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Kontakt:

Post autor: Kotlin »

Nie wiem co ma do tego watku temat do ktorego dałeś max link ale jak mas cisnienie to wez lopatke i pokop troche w sniegu :zakrecony:

Markos napisał cała prawde i ja się pod tym w 100% podpisuje.

Jesli chodzi o reklame forum to nigdy nie zabiegalismy o nią , na innych forach nasza wizytówka są mocno zmodyfikowane corsy kamilo,klari,stelmi,chester itd!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

max1975 pisze:Co tu pisać.
to jak do tej pory jedyny twoj post w tym watku, ktory ma sens. odpowiedz na ta watpliwosc brzmi NIC.
Obrazek
Awatar użytkownika
gawron73
Świeżak

Post autor: gawron73 »

przekonaliscie mnie chłopaki,jutro zrywam lepki bo na nie nie zalsuzylem :P
Korzystaj Z Życia,Puki Ono Cie Nie Wykorzysta .
artbi2
Świeżak

Post autor: artbi2 »

Wracając do tematu wątku - jeszcze niedawno byłem za promowaniem tego forum bo wydawało mi się, że "gaśnie", ale po jakimś czasie zauważyłem, że ono po prostu tak funkcjonuje i tak jest dobrze - nie warto robić z niego molocha typu vwgolf, bo tam nawet dział ogłoszenia trudno jest ogarnąć.
Na tą chwilę jestem przeciw akcjom promocyjnym .
Naklejki na szybę - wpada "nowy użytkownik" ze świeżo kupioną Corsą o której nic nie wie i "na siłę" pisze 30 bezsensownych postów tylko po to żeby je zdobyć...często powtarzający się scenariusz - szkoda komentować, nie wiem jak rozwiązać ten problem.
P.S. Nie jestem "maniakiem corsasport" - odwiedzam to forum i traktuję głównie jako źródło informacji, a jeśli czasem można komuś przy okazji pomóc (oczywiście w miarę możliwości)...to fajnie.
Awatar użytkownika
corsarz
Swój
Imię: Grzesiek
Kontakt:

Post autor: corsarz »

co do fkc to adres strony to chyba klubcorsa.pl
wejdźcie sami i obczajcie, dla mnie masakra, nie dość że beznadziejny interfejs forum, wszystko tak nasrane, to jeszcze w projektach same corsy z toną szpachli na sobie. Nie zaprzecze że jestem tam zarejstrowany, ale chyba tylko dla działu giełda :twisted:

A co do naklejek, to gawron nikt nie karze Ci ich zrywać, raczej trzeba się zastanowić nad ich dystrybucją. Kiedyś sam uważałem że te 30 postów jakoś ograniczy ilość przypadkowych osób dostających naklejki, ale w czasach dzieci Neo gdzie nie jakość a ilość się liczy, jednak nie jest to dobre rozwiązanie. Musimy chyba znowu się zastanowić nad jakimś rozwiązaniem.

Zauważyłem że dział projektów jest bardziej strzeżony od wydawania(sprzedawania) naklejek, można by prowadzić zasadę że tylko dla użytkowników mających swój własny wątek w projektach należałyby się naklejki. Albo zrezygnujmy wogóle z liczenia postów oprócz działu technicznego i wtedy od 30 postów sprzedawajmy naklejki. Ewentualnie wprowadźmy większą opłatę za naklejki, powiedzmy o 10zł i te 10zł szłoby na opłate serwera dla forum.

Co Wy na to? Majk głównie na Twoją wypowiedź czekam.

P.S. Możliwe że mój post powinien być w propozycjach, ale piszę tam gdzie zaczęła sie ta dyskusja, najwyżej przeniesiecie.
Awatar użytkownika
savila
Świeżak

Re:

Post autor: savila »

!markos pisze:nie chcialbym byc nie mily, ale nalezysz do pewnej grupy osob, ktore od pewnego czasu dostaly szaleju i chyba troszke wam sie poprzestawialo w glowach od tej wielkiej milosci do corsasport. jest was kilku uzytkownikow i dostaliscie szalu, spotujecie sie, kupujecie naklejki, macie wlasne watki w mazowieckim, w ktorych klepiecie o dupie maryny itd itp. nie wiem jak jest, ale mi to wyglada na wielki zawod milosny z innej grupy/forum, a nastepnie popisowa manifestacja nowej wielkiej milosci - milosci do corsasport.

nie to, zebym kogokolwiek wyganial, ale momentami troche smiesznie to wyglada. nie mam tez nic przeciwko nowym uzytkownikom, ale momentami zachowujecie sie jakbyscie nazarli sie jakichs pigul z pradem :lol:
klepiemy o dupie maryny tak samo jak ty, wszystko ci sie tylko z "dupą" kojarzy nie znasz innych słów?
nikt nie mówił o wielkiej miłości do corsasport naucz się czytać ze zrozumieniem, a to co napisał Hakus to był tylko pomysł a robisz z tego nie wiadomo co.... a ty może nie działasz w swoim klubie? zdjecia z wystaw... pokazywanie się gdzie tylko się da, siedzisz na tylu innych forach i piszesz wszedzie to samo (krytyka, krytyka i jeszcze raz krytyka), dopiero jak ktos posłodzi twoją honde i twoje pomysly jesteś cacy... a po za tym robisz to samo co my tylko w inny sposób,na co to wszystko? wielka miłość do hondy? do pokazania swojej zabawki? my mamy corsy ty masz honde i daj na luz człowieku bo jak nie napiszesz złego słowa o czyims pomysle to chyba chory jestes ... robisz to samo co my tylko pod nazwą honda a nie corsa, ty masz swoje hondowe spoty (czy jak to sobie nazywasz) a my corsowe, to dla nas zabawa, oderwanie sie od codziennosci, spotkanie ze znajomymi... a jak cie cos nie dotyczy to nie pisz a nie zawsze musisz wstawic swoje mądrości... taki jestes mądry? tak sie znasz na wszystkim to pomóż innym a nie tylko jedziesz po wszystkim i po wszystkich, nabijasz sobie posty tylko krytykowaniem innych a mógłbyć swoją "wielką" wiedzą poprostu pomóc innym, doradzić... czy naprawde jest to nie wykonalne dla ciebie? ja nie mówie że masz słodzić wszystkim, ale naprawde, swoje zdanie i swoje madrości można przekazać w inny sposób i napewno odniesie to wiekszy skutek niż zje** każdego pomysłu na początku jego powstania

=m&m= napisał w jednym z postów: Forum corsasport.pl zostało założone abyśmy wspólnie mogli dzielić się swoją pasją motoryzacyjną.
Awatar użytkownika
STELMI
Moderatorzy
Moderatorzy
Imię: Piotr
Otrzymał podziękowań: 3 razy
Kontakt:

Post autor: STELMI »

corsarz pisze:co do fkc to adres strony to chyba klubcorsa.pl
wejdźcie sami i obczajcie, dla mnie masakra, nie dość że beznadziejny interfejs forum, wszystko tak nasrane, to jeszcze w projektach same corsy z toną szpachli na sobie.
aaa, to byłem tam. Po 5 min czytania stwierdziłem, że moderator/moderatorzy powinni odstawić amfetaminę, bo są lekko nadpobudliwi ;) Dodatkowo znaleźć tam cokolwiek interesującego jest niewykonalne w tej ilości działów.

Podsumowując powyższe wypowiedzi: Chcecie iść na ilość czy na jakość ? (postów, ludzi na forum, tematów itp)
Awatar użytkownika
przyciaga
Moderatorzy
Moderatorzy
Imię: Ania
Podziękował;: 3 razy
Kontakt:

Post autor: przyciaga »

corsarz pisze:a co do klasyfikacji forów to:
Czyli z tego co tu corsarz napisałeś powinnam się przepisac do FKC :)5 :)6 bo mam seryjna corsę.
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...

Pamiętaj, wymień świece.
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

Re: Re:

savila pisze:blahblahblah
eee.. a masz moze do napisania cos NA TEMAT?

bo jak nie.. to zaloz blogaska jak-ja-nie-cierpie-markosa.blogasek.pl i tam pisz te pierdoly. nikogo to tutaj nie obchodzi. serio.

ps.
co do mojego wkladu w techniczna zawartosc forum.. to jest znacznie wiekszy niz zmiesci ci sie to w glowie. nie komentuj wiec czegos, o czym masz gowniane pojecie, ok? dzieki. no to pa.
Obrazek
Awatar użytkownika
gawron73
Świeżak

Post autor: gawron73 »

hmm ciężka sprawa Corsy mają być po modyfikacji,to ja mam takie pytanko moja corsa będzie praktycznie seryjna dojdą jeszcze tylko alumy,a resztę będe robił pod nowy silnik bo ma być trochę wyróżniająca od innych Cors(czyli szybsza :D),i co nigdy nie dostanę lepki bo nie zasługuje na nią moja fura,bo nie wyróżnia się na ulicy ??
wydawało mi się że lepki są oto aby troszkę rozpromować forum no ale się myliłem ;p
Korzystaj Z Życia,Puki Ono Cie Nie Wykorzysta .
Awatar użytkownika
czester 1
Weteran
Kontakt:

Post autor: czester 1 »

ale o co wam chodzi, przeciez strona z polskiejzazdy i tak nie dziala :lol:
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Luźne rozmowy”