zaden z tego tuning, ale sprawilem sobie duza radosc... na wakacje bedzie jak znalazl... lodoweczka jest calkiem sympatyczna, kolorowa, poreczna, miesci sie w niej pionowo dwulitrowa cola (chociaz nie sprawdzilem tego tak na bank), mozna ja sobie nosic i z radoscia uzywac rowniez w domku. schladza 20-25 stopni ponizej temperatury otoczenia, a funkcja podgrzewania pozwala na ogrzanie tego co w srodku do 65 stopni - na nartach bedzie mozna tam grzac skarpetki
tuning niejedno ma imie (z przymknieta powieka) ;)
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
tuning niejedno ma imie (z przymknieta powieka) ;)
no wiec dzis ze smutku, ze nie zostal moj bzyczek wyposazony w klimatyzacje
kupilem sobie w norauto lodowke samochodowa 
zaden z tego tuning, ale sprawilem sobie duza radosc... na wakacje bedzie jak znalazl... lodoweczka jest calkiem sympatyczna, kolorowa, poreczna, miesci sie w niej pionowo dwulitrowa cola (chociaz nie sprawdzilem tego tak na bank), mozna ja sobie nosic i z radoscia uzywac rowniez w domku. schladza 20-25 stopni ponizej temperatury otoczenia, a funkcja podgrzewania pozwala na ogrzanie tego co w srodku do 65 stopni - na nartach bedzie mozna tam grzac skarpetki
przy okazji kupna lodowki kupilem sobie jeszcze dodatkowy trojkat ostrzegawczy (wymog w chorwacji, by miec dwa) i wycieraczki championa
jeszcze tylko sobie zapasik zreperuje i prawie jestem gotow na wakacje 
c20rsa, czlowieku meeen!
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
jakiej wielkosci jest ta lodoweczka i gdzie sie ja umieszcza ? znaczy gdzie ja mozna postawic? do bagaznika? ile litrow pojemosci? i ile $$ ? 
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
lodoweczka jest wielkosci... hmmm... monitora 15'... pasuje za siedzenie do corsy
przynajmniej w mojej konfiguracji, gdzie siedze blisko kierownicy. ksztalty ma takie oplywowe - wyglada nice, nie jest to najmniejszy model... byly mniejsze, dla tych ktorzy odsunieci sa bardziej do tylu podczas jazdy
do bagaznika nie polecaja jej umieszczac, bo tam podobno jest cieplej niz w przedziale pasazerskim
i nie ma wentylacji dobrej. miesci w sobie 20 litrow, wiec ze cztery butelki 2 litrowe do tego jakies kefirki, pomidorek, co kto lubi
kosztowala promocyjnie 200 zl, co daje 10 zl za litr pojemnosci... zadowolony jestem 
c20rsa, czlowieku meeen!
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
wow: no to powodzonka na wakacjach
btw: w Chorwacji jest ZAJEBIŚCIE, bierz "ABC" do nurkowania bo sie przyda

btw: w Chorwacji jest ZAJEBIŚCIE, bierz "ABC" do nurkowania bo sie przyda
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją