Tuningowisko

Znajdż podobnych maniaków corsy w swoim regionie.
Retox
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Tuningowisko

Post autor: Retox »

Widzę REN , że stałeś w doborowym towarzystwie :-D :

Obrazek

A tu są fotki:

http://spox.org/~wojtas/tuning.htm
"...Wenn wir durch die City düsen,
süßen Ladies uns mit Küsschen grüßen..."
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

miedzy nami byla jedna subtelna roznica: ja podwoilem wartosc samochodu kupujac "wodotryski" za 10tys. a ten koles podwaja wartosc samochodu tankujac do pelna! buahahaha :D
c20mboT
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: wow »

oj ren! ale powiedziales... zawsze beda lepsi i gorsi od Ciebie :-P ten kant nie jest finezja, ale retox napisal to w formie zartu. tak mi sie skojarzylo z oburzona mina polskiej britney jakiejs tam zdziry glupiej blondynki, obok ktorej usiadl zbyszek - chlopaczyna ze silowni w ostatnim idolu (a smiejcie sie - ogladalem to z moja Girl :) ) - jesli to widzieliscie to wiecie o co chodzi. my wiemy, ze Twoje combo jest bardziej kul!!! :)
c20rsa, czlowieku meeen!
REN
Weteran
Kontakt:

moja odpowiedz tez byla w formie zartu :D buehehehe
c20mboT
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

sorry - mam dziwnie wyczulone poczucie humoru, gdy ktos zartuje sobie z kasa w temacie - jakos alergicznie reaguje.
c20rsa, czlowieku meeen!
REN
Weteran
Kontakt:

urwalem sie z tuningowiska w niedziele o 10:30 a tu mi dzis Adi mowi ze wlasnie w niedziele przyjechalo 3razy wiecej samochodow i bylo 3xwiecej ludzi, co za pech ze mnie tam juz nie bylo :( ehhhhh co za pech ...
c20mboT
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

Wow widziałem ten odcinek "IDOL'a" i tego koleszke "z siłowni" też i jakoś bardzo mi się go szkoda zrobiło. Taki biedny był, chciał wypaść dobrze a te palanty sobie z niego jaja robili.To powinno być karalne.Kurcze nie każdy przecież ubiera sie w firmowe ciuszki i jest przy kasie i nie każdy umie się zachować przed kamerami jak te niby Idole. A ta panna "blondi" to jak ją zobaczyłem to prawie z krzesła spadłem, ta to mnie wyluzowała. Co za głupia kobieta...bosh.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

to po prostu byla zenada - o ile caly pomysl z ydolem podoba mi sie, bo jest tam kilka dobrze spiewajacych osob, to to "szol" na czworce bylo dnem^2!!! zenada - zrobili taki zjeb, ze -> tu rzygajacy ludzik <-!!!

tez mi bylo szkoda kolesia, doskonale bylo slychac jawny smiech z niego tej calej ynteligentnej publiki... eeech... mania telewizji i owczy ped... tyle... smieszy mnie to jak wstaja na komende, taka inteligencja - pewnie wielkie lampy pokazuja im: dupy w gore, aplauz!!! fuck 'em right in the ear! a ta cala bitch ktora opracowuje sobie uklady taneczne ogladajac teledyski - polewke mialem straszna... zwlaszcza kiedy nie wylaczyli jej mike'a na tym calym playback'u, zblaznila sie gorzej niz ten chlopaczyna. ale jaka byla zgorszona, jak obok niej usiadl... przeciez ona jest laska, a to jest wsiur, a fe!!! zenada... zenada...

sorry, za taki hyde park na naszym forum ale bardzo mnie denerwuje otaczajaca mnie rzeczywistosc (gospodarcza, spoleczna, polityczna) i choc uwazam, ze zycie jest piekne to im starszy jestem tym wiecej rzeczy nie moge juz tolerowac i mam ochote mowic to glosno. czasem jakis glupi fakt mnie sprowokuje i o... jest wlasnie taki off-topic'owy post. wybaczcie... merytorycznie tez sie staram wypowiadac tutaj.
c20rsa, czlowieku meeen!
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Wow normalnie czytasz mi w myślach. Jak tak popatrzeć to powoli się już dokonuje degradacja naszego i tak popsutego społeczeństwa i aż strach pomyśleć co będzie dalej. Niedługo dla kasy i rozgłosu to zrobią już wszystko...czyt. "wyszukają" gdzieś w Polsce takiego "koleszkę z siłowni" i zrobią z tego wielkie szoł aby nasza idiotyczna publika miała się z czego śmiać i żeby było "fajnie"

btw: mi się też podoba tez program

sorry za gadanie ale tak jak powiedział wow, dobija mnie to już
REN
Weteran
Kontakt:

wiecie co Wam powiem ... nie ogladam telewizji!!! nie wiem co sie dzieje, moje zycie biegnie swoim torem, nic mnie nie denerwuje ... jest spox i luzik ... polecam :) :P
c20mboT
Awatar użytkownika
cyberpooh
Weteran
Kontakt:

Post autor: cyberpooh »

wow czyzbys mial ostatnio albo niedlguo urodziny ? ciagle mowisz ze juz stary jestes... czlowieku nie doluj mnie, jestesmy w tym samym wieku, nie rob znas zgryzliwych starych dziadkow :-D
idol? no coz, zeby program mial ogladalnosc musi to wlasnie tak wygladac bo ludzie beda siadac przed tv jesli nie po to zeby posluchac fajnie spiewajacych mlodych talentow to po to zeby uslyszec totalnie hamskie uwagi jury. cos musi sie dziac, taki jest show biznes :bardzozly:
Post powered by E46 150KM 330Nm :D Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe

STOP Ciotom Drogowym
Awatar użytkownika
AdamXXL
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: AdamXXL »

Widzę, że inne tematy są bardziej popularne ja jednak "w temacie" gdyby ktoś chciał zobaczyć zdjęcia z Tuningowiska to są na stronie (katalog wroc) adamxxl.republika.pl/wroc .Polecam jest tam Ren w akcji

Flipper nie będę wysyłał tego na maila co chcesz to ściągnij. Za dwa dni to wywale ze strony.
Ostatnio zmieniony 18 cze 2002, o 10:10 przez AdamXXL, łącznie zmieniany 1 raz.
REN
Weteran
Kontakt:

na zdjeciu wroc008.jpg jest corsa Soni :)
a na zdjeciach wroc42 & wroc43 widac strzyzenie trawnika w moim wykonaniu :D
c20mboT
Awatar użytkownika
cyberpooh
Weteran
Kontakt:

nice :-D
fajny czerwony ford ka :grin:

a tu ren tak pali gumy ? :-D
Obrazek

STOP Ciotom Drogowym
Awatar użytkownika
cyberpooh
Weteran
Kontakt:

ren ty kosiarko :-D

STOP Ciotom Drogowym
REN
Weteran
Kontakt:

tutaj reniq kosi trawe, niestety jak palil gumiaka to nikogo nie bylo w poblizu z aparatem ...
c20mboT
Retox
Nowy

Post autor: Retox »

A możecie mi wyjaśnić o co chodziło z tą blondi i tym kolesiem, bo tego odcinka nie oglądałem.
"...Wenn wir durch die City düsen,
süßen Ladies uns mit Küsschen grüßen..."
Awatar użytkownika
AdamXXL
Post Mistrz
Kontakt:

Jedno mnie gryzie. Jest pare osób z Wrocławia (ja mam 120km) w naszym klubie. Jednak z tego co zdążyłem zauważyć nie spotkałem żadnej corsy (klubowej) na tuningowisku oczywiście z chlubnym wyjątkiem Basisty i Rena. Co widziałem robiłem fotki może się ktoś przyzna? Karnet na plac, na dwa dni to 30zł, do woli można było wyjeżdżać i wracać. Miałem w tych dniach trzy egzaminy a i tak wjechałem na plac, choć nie mogłem tam być ile bym chciał :-( . Moja corsiawka to obiekt do robienia, żadne cudo ale ustawić się razem przecież można. Wiem że część była na nogach, ale co to ca wysiłek?!

musiałem to wygarnąć bo leży mi to na wątrobie.
Awatar użytkownika
Fifo
Swój
Imię: Marcin
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Kontakt:

Post autor: Fifo »

Extra foty, aż żałuje że mnie tam nie było... ale nie mogłem :( I do Torunia tez nie dam rady... życie jest niesprawiedliwe :placz:
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com

Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
Awatar użytkownika
AdamXXL
Post Mistrz
Kontakt:

Biję się w pierś. Wiem Soniu, że byłaś bo z dumą chłopaki wskazali tą piękną czerwoną Corsę, która stała naprzeciwko. Sam też zdjęcia robiłem :-D . Może jak GDS zrobi w Krzywej spocik to się poznamy :D
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

sierak: ufff... spadl mi kamien z serca, ze nie tylko ja sie przejmuje... ze sa ludzie, ktorych tez wkurza to co sie dzieje wokol... dzieki za odzew :) konczymy ten temat, zeby nie bylo ze uprawiamy tu jakas nagonke...
c20rsa, czlowieku meeen!
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

ren: niekoniecznie trzeba ogladac telewizje, zeby dostac kurwicy... mozna to zrobic czytajac gazete, czytajac wiadomosci w sieci, czy przegladajac brief info przez wap - nie widze sposobu, aby sie wylaczyc na to wszystko, zeby sie odizolowac... na dluzsza mete jest to bardzo szkodliwe! czlowiek, ktory nie ma informacji nie potrafi sam formulowac wlasnego zdania i staje sie podatny na rozne trendy. nie pije do Ciebie Ren, bynajmniej. majac informacje o ofercie roznych tunerow z niemiec moge od czasu do czasu cos wrzucic na forum i podyskutowac troche z Wami, podobnie jest na poczcie gdy ludzie mowia ze rpp jest be.
c20rsa, czlowieku meeen!
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

pooh: tak jakos mnie naszlo... wszystko ze mna dobrze, nie czuje sie staro tylko moze troszke doroslem... czy ja wiem ;) takie sobie czcze gadanie... nie jestem odpowiedzialny, nie gonie w zadnym biegu za kasa, dupami, etc. ale sobie tak czasem obserwuje... czasem nawet z nudy.
c20rsa, czlowieku meeen!
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

adam xxl: mnie boli, ze mimo tego ze klub sie niby rozrasta to na forum jest kilka tych samych osob - fajnie sie z Wami gada, ale gdyby bylo nas wiecej byloby niewatpliwie lepiej. w tym roku mielismy spot w borkach, bemowo (tam bylem) i wroclaw - kazdy jest tam gdzie moze. przed nami najwieksza impreza roku, tj. torun. mobilizujmy sily i nadrobmy straty... nic z tego nie bedzie jesli znow 95% sie wykreci, a nawet Ci aktywni z forum oleja temat.
c20rsa, czlowieku meeen!
REN
Weteran
Kontakt:

heh, ja mam troche inne podejscie do zycia, nic mnie nie wkurza, na wszystko co mnie nie dotyczy to leje :) i robie swoje, moze nie jest to najlepsze wyjscie ale ja sie z tym dobrze czuje i to jest najwazniejsze! :)
c20mboT
REN
Weteran
Kontakt:

co do torunia to na mnie mozecie liczyc :) ja jestem zawsze gotowy do drogi :)
c20mboT
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

AdamXXL: ja po pierwsze nie miałem czym przyjechać choć miałem propozycje od REN'a żeby z nim pojechać ale niestety moja sesja mi jednak nie pozwoliła. Coż taki los...może innym razem :)
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Wow: nie ma sprawy i kończe już ten temat :grin:
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

to all: mam nadzieję, że po wakacjach uzyskam pomoc od kogoś za Was a najlepiej od kilku osób jak się będę przymierzał do kupna Corsy. Jakieś rady itp.
regus
Świeżak
Kontakt:

Post autor: regus »

dla mnie dojechac do torunia to najmniejszy problem bo mam jedyne 60 km ale nie wiem czy qcze bede mial czas ale mysle ze w sobote chociaz na 2 godzinki sie wyrwe
a w niedziele do ktoorej godziny jest przewidziany jakis program???
ODPOWIEDZ

Wróć do „Regionalne spotkania oraz Zloty”