Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
.......kawalek mieszkania w krakowie........ja i jeszcze jedna osoba......2 pokoje blisko centrum.....no i oczywiscie nie drogo.....moja bejbe czeka na C20XE
plisss bo zaraz oszaleje......znalazlem mieszkanie, a tu tylko na 3 miesiace i zamiast sie zajmowac wazniejszymi sprawami przeprowadzam sie ciagle i musze muslec co tu zrobic dalej.....HELP !
Info na komorke plisss bo to wazne sprawa.....
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi
Na C20XE powiadasz?? Kiedyś sam to przechodziłem Znam ten ból. A teraz przechodzę codziennie koło mojego nowego pędzidła, które czeka sobie grzecznie zalane olejem i opatulone folią. Jego założenie nieco się przedłuża ale myślę że już pod koniec lipca będzie się kręcił w mojej niuni
Rav
Nio ja Flipperq s Krakoof ale cio ja moge? Mniej więcej tyle co Ty Moge poprzegladac oferty, poszukac gdzies a jak cos mi wpadnie w łapki to na pewno dam znać. Obiecuje