Porządki garażowe

Chcesz coś sprzedać?
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
krzysztof1985
Świeżak
Imię: Krzysztof
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Porządki garażowe

Post autor: krzysztof1985 »

Witam, z racji że przymierzam się do zmiany kół na 15cali zmuszony jestem pozbyć się swoich obecnych, przy okazji sprzątam garaż piwnice i wszystko co mam. Na bieżąco będę dodawał nowe ogłoszenia.

Koła zimowe pentagramy 14cali z oponami fulda kristall montero w rozmiarze 175/65/14 ze sporą ilością mięsa rocznik jak pamiętam 2003. Dodatkowo dekielki widoczne na zdjęciu jednak nie od tych felg, jest mały problem z ich montażem ale jak ktoś dobrze kombinuje to je założy. Cena 350zł

Obrazek

Koła letnie, opony dunlop sp sport 2000 w rozmiarze 185/55/14, jedna felga krzywa tylko nie wiem która. czasem zaczyna wpadać w wibracje. Co do ilości mięsa tył całkiem sporo przód z dnia na dzień coraz bliżej znacznika. Cena 350zł

Obrazek

Kompletna góra od 18e czyli wszystko co potrzebne aby założyć ją do c20ne :) Do tego wtryski x20xev, popychacze z małym przebiegiem, nowe uszczelniacze, docierane zawory, poprawiane kanały w głowicy. Jedyny problem to słabe prowadnice na zaworach wydechowych, dwa zmęczone gwinty świec i wytarty mały motyl w przepustnicy. Tak po za tym głowica szczelna, prosta nie popękana. Cena 350zł

Obrazek

Obudowa wałka rozrządu wraz z deklem i korkiem od 18e. Cena 30zł
Obrazek
Rozrusznik c20ne. Cena 40zł
Obrazek
Cewka c20ne. Cena 20zł
Obrazek
Jakaś resztka pogiętego kolektora c20xe. Komuś może przyda się flansza. Cena 20zł
Obrazek

Koła raczej odbiór osobisty, w gratisie przejażdżka Corsą.
Dodatkowe zdjęcia i pytania na priw.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam”