Corsa b na części
- Peter
- Nowy
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Corsa b na części
Witam
A więc dostałem wiadomość od znajomego mechanika ze ma corsa b z silnikiem 1.4 na demontaż tzn wszystkie części silnikowe , wiązką , komputer itp ma na sprzedaż ... Nie wiem co z blacharka i wnętrzem dzisiaj sie dowiem porobie zdjęcia i o ceny zapytam ... Jakby ktoś coś potrzebował to napisać tutaj w komentarzach
A więc dostałem wiadomość od znajomego mechanika ze ma corsa b z silnikiem 1.4 na demontaż tzn wszystkie części silnikowe , wiązką , komputer itp ma na sprzedaż ... Nie wiem co z blacharka i wnętrzem dzisiaj sie dowiem porobie zdjęcia i o ceny zapytam ... Jakby ktoś coś potrzebował to napisać tutaj w komentarzach
-
Mathhias
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Re: Corsa b na części
Potrzebuję prawe przednie nadkole i hokej.
Jeżeli byś coś wiedział - daj znac.
Jeżeli byś coś wiedział - daj znac.
- Peter
- Nowy
OK to tak na sprzedaż:
Silnik ze skrzynią automatyczną 1,4 8v (cały kompletny wiązka silnika +ecu, Kolektory, alternator , rozrusznik , łapy silnika , poduszki do skrzyni , wiązka skrzyni + ecu , lewarek , półosie, węże, ) Cały zestaw jest wyciągnięty z możliwością włożenia do innego samochodu Po prostu Plug&Play. Przebieg około 100 tyś km Cena : 2500 zł + transport za całość
Cały Kompletny ABS , wiązka + ecu , zwrotnice z hamulcami , tylna belka kompletna , pompa hamulcowa , serwo 800 zł + przesyłka
Pedały pod automata 50 zł + przesyłka
Deska rozdzielcza 50 zł + przesyłka
Licznik 50zł + przesyłka
Orginalne radio 60zł+ przesyłka
Szyber dach ręczny (Z wyciętym kawałkiem dachu ) 250 zł do negocjacji + przesyłka
Nagrzewnica z obudową 70zł + przesyłka
Tylnie plastyki wnętrza (bagażnik)20 zł za szt + przesyłka
Silnik ze skrzynią automatyczną 1,4 8v (cały kompletny wiązka silnika +ecu, Kolektory, alternator , rozrusznik , łapy silnika , poduszki do skrzyni , wiązka skrzyni + ecu , lewarek , półosie, węże, ) Cały zestaw jest wyciągnięty z możliwością włożenia do innego samochodu Po prostu Plug&Play. Przebieg około 100 tyś km Cena : 2500 zł + transport za całość
Cały Kompletny ABS , wiązka + ecu , zwrotnice z hamulcami , tylna belka kompletna , pompa hamulcowa , serwo 800 zł + przesyłka
Pedały pod automata 50 zł + przesyłka
Deska rozdzielcza 50 zł + przesyłka
Licznik 50zł + przesyłka
Orginalne radio 60zł+ przesyłka
Szyber dach ręczny (Z wyciętym kawałkiem dachu ) 250 zł do negocjacji + przesyłka
Nagrzewnica z obudową 70zł + przesyłka
Tylnie plastyki wnętrza (bagażnik)20 zł za szt + przesyłka
- Peter
- Nowy
Kanapy i foteli i tych plastikow przednich nie ma juz poszły odrazu w ten sam dzien kiedy była rozbierana
- Peter
- Nowy
Nadkoli i sierpów nie ma ... Licznik chyba gdzieś tam na półce widziałem
-- 1 paź 2013, o 09:55 --
Maska , zderzaki , błotniki po liftowe , lampy poszły odrazu w ten sam dzień ... Buda już została zezłomowana
-- 1 paź 2013, o 09:55 --
Maska , zderzaki , błotniki po liftowe , lampy poszły odrazu w ten sam dzień ... Buda już została zezłomowana