Witam, pomoc przy utworzeniu pełnego konta ze zdjęciami
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
KLAKIEREK
- Bez listowiec ;-)
- Imię: ANDRZEJ
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Witam, pomoc przy utworzeniu pełnego konta ze zdjęciami
WITAM wszystkich. mam prosbe, potrzebuję pomocy przy utworzeniu pelnego konta, typu zdjecia mojej corsy oraz umieszczenie opisu o niej oraz prezentacji mego cuda. jezeli ktos by sie znalał chetny do pomocy to bardzo bym dziekował. pozdrawiam, andrzej.
- mehes
- Moderator Leader

- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Re: WITAM, POMOC PRZY UTWORZENIU PEŁNEGO KONTA ZE ZDJECIAMI.
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
KLAKIEREK
- Bez listowiec ;-)
- Imię: ANDRZEJ
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
zeby zwrócić uwagę na moja prośbe. wiem ze nie powinienem ale poprostu potrzebuje pomocy zeby jako forumowicz członek funkcjonowac jak cała wspolnota na tym oto forum.
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Z czym masz problem? Wątek jak widać potrafisz założyć, info jak dodać zdjęcie zostało Ci podane na tacy. Pozostaje poczytać zasady forum, regulamin,faq oraz zacząć korzystać z szukajki
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert