Cześć,
W grudniu muszę wykupić OC. Założyłem ten temat ponieważ zauważyłem coś ciekawego. Od tygodnia sprawdzam cenę OC z opcją płatności przez internet. Wpisując te same dane od tygodnia zszedłem z 489,00 zł do 400,00 za rok. Jeszcze mam kilka dni i jestem ciekaw ile zapłacę na koniec. Opłaca się im tak schodzić z ceny ? Ktoś spotkał się z tym u innych ubezpieczycieli ?
Pozdro
Ubezpieczenie OC w Axa Direct
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Lichacsw
- Nowy
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Ubezpieczenie OC w Axa Direct
Taki system działa już od dawna w uk. Na to samo auto można zapłacić 2 różne ubez. Pewnie że im się opłaca tobie dadzą mniejszą cenę, a ty powiesz o tym fakcie znajomym a oni dzięki temu zyskują klientów. Zauważyłem też że na ceny ma wpływ dzień kupna ubez, w tyg jest taniej niż w weekendy. Ten system znalazł zastosowanie również w transporcie publicznym. Ostatnio ubez moje auto w uk sprawdzałem ubez w domu, później pojechałem do kumpla i sprawdziłem jeszcze raz u niego wyszło dużo drożej a niby to samo auto. A najlepsze jest to, jak dzwoniłem to tej ubez to babka podała wgl całkiem inną cenę. Jak widać to system decyduje ile zapłacisz.
Biały człopak z czarna muza na japońskim systemie
-
_KUKI_
- Świeżak
- Imię: Krzysiek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Ubezpieczenie OC w Axa Direct
Ta AXA Direct to jest jakaś magia
jak pierwszy raz kliknąłem wylicz składkę to pokazało 100zł mniej niż jak teraz klikam
wszystko w odstępie może 15 minut a dane są te same co za 1 razem
Mają oni tam coś takiego jak Bonus od AXA DIRECT i widzę, że to się zmienia. Ciekawe tylko na jakiej zasadzie....