Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam
poszukuje jakiegoś kompletnego zawieszenia lub samych amorków przód/tył do KJS-ów (głównie szuter) do ok 1000 zł
BILSTEIN , KYB, łerewer oby były mocne i się spisywały.
790-390-230 Krzysiek
Zależy jaki masz gwint HR ?? podaj numer ? koledze . Jak się domyślam prawdopodobnie słusznie nie nadające się na szuter i tak dla uzupełnienia nie to zastosowanie co do imprez sportowych koledze radził bym atak na Bilstein B6 plus Eibach co do CB jak lubi po szutrach auto przekładać
29841-3 jak cos mam zawieszenia nowe w ofercie wszystko co jest na rynku wiec jakis rabat sie znajdzie w razie, co ale wiadomo ceny do malych nie naleza jezeli chodzi o zawiasy
byl Gastrolot V6 Deliszys
jest CORSA A 3.2 v6
spawanie TIG/MIG,montaz -strojenie Ecumaster, wydechy nierdzewka,Autolaweta- www.HaNs-GaRaGe.eu
Hamownia/CHIPTUNING by V-Tech/DEAKTYWACJA FAP & DPF/nowość CHIPTUNING EDC 17!!!\ www.strefatuningu.pl
Dzieki za odpowiedz ale i ja mam Hr-a kpl. i sie nie nadaje co prawda modelu nierozszyfrowalem ale wiekrzosc to sztuki asfaltowe . B6 juz doczytalem ze na pro kitach dobrze sie spisuje ale ciezko znalezc 2 pary uzywek a nowki to 2000zl wiec wiadomo
Pozdrawiam