Amortyzatory + sprężyny CB rajdy

Sprawdź czy ktoś nie potrzebuje części, którą chcesz sprzedać, napisz czego potrzebujesz.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
lsy
Bez listowiec ;-)
Imię: Krzysiek
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Amortyzatory + sprężyny CB rajdy

Post autor: lsy »

Witam
poszukuje jakiegoś kompletnego zawieszenia lub samych amorków przód/tył do KJS-ów (głównie szuter) do ok 1000 zł
BILSTEIN , KYB, łerewer :) oby były mocne i się spisywały.
790-390-230 Krzysiek
Hans
Świeżak
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Re: Amortyzatory + sprężyny CB rajdy

Post autor: Hans »

mam gwint H&R do corsy a wiec do b podejdzie, komplet przod tyl, - tyl osobno sprezyna z regulacja i amorek - cena 800 z przesylka
byl Gastrolot V6 Deliszys
jest CORSA A 3.2 v6
spawanie TIG/MIG,montaz -strojenie Ecumaster, wydechy nierdzewka,Autolaweta- www.HaNs-GaRaGe.eu
Hamownia/CHIPTUNING by V-Tech/DEAKTYWACJA FAP & DPF/nowość CHIPTUNING EDC 17!!!\ www.strefatuningu.pl
Awatar użytkownika
projektyzpasja
Świeżak
Imię: Mateusz

Post autor: projektyzpasja »

Zależy jaki masz gwint HR ?? podaj numer ? koledze . Jak się domyślam prawdopodobnie słusznie nie nadające się na szuter :oko: i tak dla uzupełnienia nie to zastosowanie co do imprez sportowych ;-) koledze radził bym atak na Bilstein B6 plus Eibach co do CB :-D jak lubi po szutrach auto przekładać :)2
Salonowa Corsa A 1,3GT + Irmscher U.K. + Bilas Vergasser Technik = Sprint B200 ;-)
Hans
Świeżak
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Post autor: Hans »

29841-3 jak cos mam zawieszenia nowe w ofercie wszystko co jest na rynku wiec jakis rabat sie znajdzie w razie, co ale wiadomo ceny do malych nie naleza jezeli chodzi o zawiasy
byl Gastrolot V6 Deliszys
jest CORSA A 3.2 v6
spawanie TIG/MIG,montaz -strojenie Ecumaster, wydechy nierdzewka,Autolaweta- www.HaNs-GaRaGe.eu
Hamownia/CHIPTUNING by V-Tech/DEAKTYWACJA FAP & DPF/nowość CHIPTUNING EDC 17!!!\ www.strefatuningu.pl
Awatar użytkownika
lsy
Bez listowiec ;-)
Imię: Krzysiek

Post autor: lsy »

Dzieki za odpowiedz ale i ja mam Hr-a kpl. i sie nie nadaje co prawda modelu nierozszyfrowalem ale wiekrzosc to sztuki asfaltowe . B6 juz doczytalem ze na pro kitach dobrze sie spisuje ale ciezko znalezc 2 pary uzywek a nowki to 2000zl wiec wiadomo :)
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kupie”