KOMPLETNE WSPOMAGANIE ELEKTRYCZNE EPS CORSA B KOMPLET
-
alban
- Nowy
- Imię: Artur
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
KOMPLETNE WSPOMAGANIE ELEKTRYCZNE EPS CORSA B KOMPLET
Oto link do mojej aukcji: http://allegro.pl/kompletny-eps-corsa-b ... 63082.html
-
walus
- Nowy
- Imię: waldek
- Podziękował;: 0
Re: KOMPLETNE WSPOMAGANIE ELEKTRYCZNE EPS CORSA B KOMPLET
to jest wszystko co czeba żeby przerobić ze wspomagania z papy na elektryczne?
-
alban
- Nowy
Tak najgorzej jest dostac uchwyt do zamocowania kolumny a to jest wszystko, wystarczy przykrecic i podłaczyc zasilanie i dziala.
-
walus
- Nowy
- Imię: waldek
dużo z tym zabawy?a co z listwa czeba mieć inna niżeli pod papę?
- mehes
- Moderator Leader

- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
jeżeli ma się instalacje elektrycznąalban pisze:, wystarczy przykrecic i podłaczyc zasilanie i dziala.
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
Seba OBR
- Świeżak
- Imię: Sebastian
jeśli temat jest nadal aktualny, to biorę wspomaganie. Napisz tylko, czy trzeba zmieniać przekładnię kierowniczą i czy do zamontowania wspomy musze ściągać całą deske rozdzielczą
-
alban
- Nowy
Przekładni nie musisz zmieniać ale deskę trzeba ściągnąć , są 3 sróby pod podszybiem po dwie z każdej strony deski i trzeba odkręcić konsolkę sterowania nawiewami zęby poodłanczac wtyczki potem trzeba odkrecic 4 sróby uchwytu pod podszybiem trochę zabawy jest ale ze wspomaganiem na pąpe jest wiecej.
-
Seba OBR
- Świeżak
ok, to jak już wyżej pisałem, zaklepuję wspomę. Jak możesz, to poczekaj do 5-go to zrobię przelew. Jak możesz, to napisz tylko co trzeba wpiąć do wiązki (o ile wszystko będę miał) by wspoma działała
Ewentualnie jakbyś miał foty, jak to było zamontowane na aucie, to byłym wdzięczny
Ewentualnie jakbyś miał foty, jak to było zamontowane na aucie, to byłym wdzięczny
-
alban
- Nowy
Twoja Corsa to 97r to na pewno masz wtyczki to musisz to przykręcić, podłączyć i włożyć żarówkę do licznika i działa. Ok mogę poczekać ale ostatnio już ktoś zaklepywał i mówił, ze wpłaci i nie wpłacił. Potrzebujesz jeszcze jakieś graty mam wszystko do Corsy b bo juz chyba z 3 na części rozebrałem.Seba OBR pisze:ok, to jak już wyżej pisałem, zaklepuję wspomę. Jak możesz, to poczekaj do 5-go to zrobię przelew. Jak możesz, to napisz tylko co trzeba wpiąć do wiązki (o ile wszystko będę miał) by wspoma działała
-
Seba OBR
- Świeżak
potrzebowałbym to, co jest zaznaczone na rysunku:

Jeszcze przydałby mi się ten suwak od nawiewu (powietrze z zewnątrz/ obieg wewnętrzny)
Spoko, biorę na bank. Póki co od 7 lat jeszcze nikogo nie wykiwałem w zakupach
Tak jak pisałem,5-go września przyjdzie wypłata, to od razu puszczam przelew. Jeśli masz te elementy, które wypisałem wyżej, to napisz ile za to chcesz i policz łączną kwotę. Na PW mozesz wysłać dane do przelewu

Jeszcze przydałby mi się ten suwak od nawiewu (powietrze z zewnątrz/ obieg wewnętrzny)
Spoko, biorę na bank. Póki co od 7 lat jeszcze nikogo nie wykiwałem w zakupach
Tak jak pisałem,5-go września przyjdzie wypłata, to od razu puszczam przelew. Jeśli masz te elementy, które wypisałem wyżej, to napisz ile za to chcesz i policz łączną kwotę. Na PW mozesz wysłać dane do przelewu
- mr.suchy
- Świeżak
- Kontakt:
pozycji oznaczonej numer 3 tj. guma pod łożysko nie dostaniesz w sklepie. Wiem bo sam szukałem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam