No i bum było :(

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fifo
Swój
Imię: Marcin
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Kontakt:

No i bum było :(

Post autor: Fifo »

Otóż w niedziele najechałem gosciowi na dupcie. U niego only lampeczka i kawałeczek zderzaczka a ja błotnik do prostowania i malowania, drzwi do malowania, lampa mi się cofnęła pewnie razem z pasem przednim, zderzak troszke...ehhh, jutro jade na ogledziny do PZU.
A najsmieszniejsze jest to że stalismy i czekalismy na wjazd do ronda i in delikatnuie podjechał i stanał. A ja zapatrzony w lewo wylukałem sobie przerwe w ciągu jadacych autek i myslac że on juz dawno pojechał z kopyta ruszyłem żeby sie zapakowac w tą niewielka luke no i się nadziałem :) jak długo jezdze czyli 4,5 roku to nmoja pierwsza stłuczka...i to w taki głupi sposób :bardzozly:
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com

Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
CorsaFun
Świeżak
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: CorsaFun »

No to niezle Fifo - czyli chrzest juz przeszedles, ja swoj tez mialem w Krakowie - wchodzilem na recznym na piasku i sie piasek skonczyl, auto przestalo isc bokiem i poszlo prosto na poloneza - na szczescie nic mu sie nie stalo a ja za kase z pzu zrobilem zagiety blotnik i dorobilem progi :)
CorsaFun
Speeddemon
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Speeddemon »

Wspolczuje ale glownie zwyzki w p.z.u bo na pewno na tym nie stracisz jak dobrze rozegrasz opis.Zawsze cos zostaje a czasem nawet wiecej niz myslisz.Jak mi taksiarz 2 miechy temu wjechal lekko w naroznik to zrobilem cala dupcie.Tylny spojler,blotniki,tylna klape,folie na szybe z homologacja i jeszcze zostalo na zabawe
Awatar użytkownika
cyberpooh
Weteran
Kontakt:

Post autor: cyberpooh »

wspolczuje fifo i wiem jak to jest.... bo moje spotkanie z tylem poloneza wygladalo prawie identycznie.
no ale glownie wspolczuje klopotu i pozniej braku bryczki przez jakis czas.
tak jak mowi speeddemon, jak to dobrze rozegrasz to bedziesz do przodu. proponuje najpierw pojechac do jakiegos znajomego mechanika... :grin:
Post powered by E46 150KM 330Nm :D Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe

STOP Ciotom Drogowym
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

cos ostatnio u korsiarzy jakas czarna seria trwa :( az zaczynam sie bac! jak do tej pory nie mialem zadnej przygody po za drobna obcierka blotnikami jak mialem fiata ale to bylo nie z mojej winy bo kolo zajechal mi droge
c20mboT
Basista
Swój
Kontakt:

Post autor: Basista »

fifo nie martw sie na tym sie przeważnie do przodu wychodi , a jak sie nic z geometria samochodu nie stanie to sie nie ma co przejmować bo to wszystko idzie zrobic czasem nawet lepiej niz było moze jakiz zderzaczek progi lub cos w tym stylu zresztą bedziesz widział ja na mojej stłuczce byłem 2500 do przodu a autko mam cacy zrobione tylko ze ja sam wszystko robilem oprócz malowania wiec na robociźnie zaoszczędziem
Jednak mimo wszystko wspóczuje bo ja byłem bez bryczki prawie tydzień
Obrazek
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Opel/Corsa/7258" onclick="window.open(this.href);return false;
Adam_x
Nowy
Kontakt:

Post autor: Adam_x »

Fifo nie jesteś sam. Ja kiedyś w ten sam sposób wjechałem moim garbuskiem w dupę turydty z Niemiec. Garbusek miał takie fajne, mocno wystajace rzęski które wbiły się szfabowi w pupę tak głęboko że pojechał z nimi do Niemiec.
Corsą już też tak raz rąbnąłem na strzałeczce warunkowej ale jakoś dobrze zderzak zamortyzował i ani śladu nie było...

Życzę żeby udało ci sie zedrzeć z pzu ile tylko się da... :-D
Awatar użytkownika
Fifo
Swój
Imię: Marcin
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Kontakt:

Post autor: Fifo »

Spoko spoko panowie, dzieki za słowa otuchy :)

Basista bez obaw, zawieszenie nie ruszone. Autkiem jeżdże cały czas, tyle że mi sie prawe drzwi nie otwieraja bo sie błotnik troche cofnął i jak jest jakas konkretniejsza dziura to tre kołem o błotnik bo oprócz tego że się cofną delikatnie to się wgiął i fela teraz wystaje poza jego obręb :)

Byłem u magika technika mechanika znajomego i powiedział że mi to zrobi z malowaniem i wszystkim za jakieś 700 do 800 zł. A dzisiaj rano byłem na ogledzinach w PZU i przyznali mi niecałe 1450zł. Więc jak łatwo przeliczyć bede jakies 7 stów do przodu :) Nie jest żle, akurat amorki sobie wymienie :)
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com

Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
Awatar użytkownika
cyberpooh
Weteran
Kontakt:

Post autor: cyberpooh »

nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :-D
Post powered by E46 150KM 330Nm :D Before:CB 1.4 16V 90KM