A najsmieszniejsze jest to że stalismy i czekalismy na wjazd do ronda i in delikatnuie podjechał i stanał. A ja zapatrzony w lewo wylukałem sobie przerwe w ciągu jadacych autek i myslac że on juz dawno pojechał z kopyta ruszyłem żeby sie zapakowac w tą niewielka luke no i się nadziałem
No i bum było :(
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Fifo
- Swój
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
No i bum było :(
Otóż w niedziele najechałem gosciowi na dupcie. U niego only lampeczka i kawałeczek zderzaczka a ja błotnik do prostowania i malowania, drzwi do malowania, lampa mi się cofnęła pewnie razem z pasem przednim, zderzak troszke...ehhh, jutro jade na ogledziny do PZU.
A najsmieszniejsze jest to że stalismy i czekalismy na wjazd do ronda i in delikatnuie podjechał i stanał. A ja zapatrzony w lewo wylukałem sobie przerwe w ciągu jadacych autek i myslac że on juz dawno pojechał z kopyta ruszyłem żeby sie zapakowac w tą niewielka luke no i się nadziałem
jak długo jezdze czyli 4,5 roku to nmoja pierwsza stłuczka...i to w taki głupi sposób 
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
-
Speeddemon
- Świeżak
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Wspolczuje ale glownie zwyzki w p.z.u bo na pewno na tym nie stracisz jak dobrze rozegrasz opis.Zawsze cos zostaje a czasem nawet wiecej niz myslisz.Jak mi taksiarz 2 miechy temu wjechal lekko w naroznik to zrobilem cala dupcie.Tylny spojler,blotniki,tylna klape,folie na szybe z homologacja i jeszcze zostalo na zabawe
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
wspolczuje fifo i wiem jak to jest.... bo moje spotkanie z tylem poloneza wygladalo prawie identycznie.
no ale glownie wspolczuje klopotu i pozniej braku bryczki przez jakis czas.
tak jak mowi speeddemon, jak to dobrze rozegrasz to bedziesz do przodu. proponuje najpierw pojechac do jakiegos znajomego mechanika...
no ale glownie wspolczuje klopotu i pozniej braku bryczki przez jakis czas.
tak jak mowi speeddemon, jak to dobrze rozegrasz to bedziesz do przodu. proponuje najpierw pojechac do jakiegos znajomego mechanika...
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
-
Basista
- Swój
- Kontakt:
fifo nie martw sie na tym sie przeważnie do przodu wychodi , a jak sie nic z geometria samochodu nie stanie to sie nie ma co przejmować bo to wszystko idzie zrobic czasem nawet lepiej niz było moze jakiz zderzaczek progi lub cos w tym stylu zresztą bedziesz widział ja na mojej stłuczce byłem 2500 do przodu a autko mam cacy zrobione tylko ze ja sam wszystko robilem oprócz malowania wiec na robociźnie zaoszczędziem
Jednak mimo wszystko wspóczuje bo ja byłem bez bryczki prawie tydzień
Jednak mimo wszystko wspóczuje bo ja byłem bez bryczki prawie tydzień
-
Adam_x
- Nowy
- Kontakt:
Fifo nie jesteś sam. Ja kiedyś w ten sam sposób wjechałem moim garbuskiem w dupę turydty z Niemiec. Garbusek miał takie fajne, mocno wystajace rzęski które wbiły się szfabowi w pupę tak głęboko że pojechał z nimi do Niemiec.
Corsą już też tak raz rąbnąłem na strzałeczce warunkowej ale jakoś dobrze zderzak zamortyzował i ani śladu nie było...
Życzę żeby udało ci sie zedrzeć z pzu ile tylko się da...
Corsą już też tak raz rąbnąłem na strzałeczce warunkowej ale jakoś dobrze zderzak zamortyzował i ani śladu nie było...
Życzę żeby udało ci sie zedrzeć z pzu ile tylko się da...
- Fifo
- Swój
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Spoko spoko panowie, dzieki za słowa otuchy 
Basista bez obaw, zawieszenie nie ruszone. Autkiem jeżdże cały czas, tyle że mi sie prawe drzwi nie otwieraja bo sie błotnik troche cofnął i jak jest jakas konkretniejsza dziura to tre kołem o błotnik bo oprócz tego że się cofną delikatnie to się wgiął i fela teraz wystaje poza jego obręb
Byłem u magika technika mechanika znajomego i powiedział że mi to zrobi z malowaniem i wszystkim za jakieś 700 do 800 zł. A dzisiaj rano byłem na ogledzinach w PZU i przyznali mi niecałe 1450zł. Więc jak łatwo przeliczyć bede jakies 7 stów do przodu
Nie jest żle, akurat amorki sobie wymienie 
Basista bez obaw, zawieszenie nie ruszone. Autkiem jeżdże cały czas, tyle że mi sie prawe drzwi nie otwieraja bo sie błotnik troche cofnął i jak jest jakas konkretniejsza dziura to tre kołem o błotnik bo oprócz tego że się cofną delikatnie to się wgiął i fela teraz wystaje poza jego obręb
Byłem u magika technika mechanika znajomego i powiedział że mi to zrobi z malowaniem i wszystkim za jakieś 700 do 800 zł. A dzisiaj rano byłem na ogledzinach w PZU i przyznali mi niecałe 1450zł. Więc jak łatwo przeliczyć bede jakies 7 stów do przodu
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo