Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Do osób piszących PW z zapytaniami:
Zdjęcia podeślę najszybciej w środę/czwartek- jestem w tej chwili nad morzem i niestety nie mam możliwości przerzucenia zdjęć na komputer (brak kabelka).
Postanowiłem dodać wcześniej ogłoszenie, ale nie przypuszczałem że będzie tak duże zainteresowanie
Pozdrawiam serdecznie!
Po co wystawiasz na forum lapmy pisząc cene 150zł poczym pisze do ciebie że moge je wziaść za taka kase i zrobie ci przelew ty wstawiasz je na allegro weś sie chłopie ogarnij troszke
Troszkę niepotrzebne/zbędne pytanie w temacie.
Tak jak napisałem w PW nie byłeś jedyną osobą, która składała propozycje za lampy. Wcześniej nie mogłem dodać zdjęć, ani nawet wysłać przedmiotu, ponieważ byłem na wczasach. W sumie dostałem 4 oferty, jedną nawet wyższą cenowo niż podałem. Uważałem, że najrozsądniejsze będzie wystawienie ich na allegro. Tak jak napisałem w PW, do niczego nie zmuszam, na aukcji jest dokładnie taka sama cena za lampy jak i za przesyłkę, którą podałem tutaj na forum, dlatego kompletnie nie rozumiem oburzenia.
Myślę, że można nieco "wyczyścić" temat z niepotrzebnych postów.
Pozdrawiam serdecznie!