Walka Adamka
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Walka Adamka
W sobotę walka Adamka z Michael'em Grant'em. Jego zasięg ramion to 218 cm a więc prawie o 30 cm więcej od Adamka. Wygrana w tej walce otworzyłaby drzwi do zdobycia mistrza świata. Mistrzem jest teraz Władymir Kliczko, młodszy z ukraińskich braci. Teraz, bo 11 września w Niemczech stoczy pojedynek w obronie tytułu z Samuelem Peterem. Ciekawe czy Adamek poprawił siłę uderzenia ? Jak obstawiacie wynik ?
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- master1201
- Nowy
- Imię: Maciej
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Walka Adamka
Wg mnie liczy się szybkość, jeżeli Adamek będzie dużo szybszy niż Grant to ma szanse na zwycięstwo nawet przy takiej różnicy w zasięgu ramion. Więc ja obstawiam na Adamka.
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
Sercem jestem za Adamkiem obawiam się tylko, że siła jego ciosu w królowej wag może nie zrobić wrażenia
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- master1201
- Nowy
Sercem to powinni być wszyscy na tym forum za Adamkiem :> Miejmy nadzieje, że coś zdziała. Musi !
A co do siły to chłopak z gór, więc jakoś da rade
A co do siły to chłopak z gór, więc jakoś da rade
- master1201
- Nowy
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
Wczoraj nie dałem rady obejrzeć walki ale widziałem dzis powtórkę. 12 rund wdało sie we znaki zarówno jednemu jak i drugiemu. Najgorszą częścią tego spektaklu był polszmatowski komentator Małolepszy
W 6 rundzie chyba tylko gong uratował Adamka.