Z okazji Dnia Mężczyzny życzę Wam dobrych dróg, taniego paliwa, niepsujących się Cors, a jak już to tanich części i żeby te Wasze Kobitki były tak cierpliwe jak ja jeśli chodzi o przebywanie w garażu i dłubanie przy samochodach. No i oczywiście powodzenia przy Waszych projektach. Całusy
Dzień Mężczyzny ;-)
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- przyciaga
- Moderatorzy

- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Dzień Mężczyzny ;-)
Drodzy Panowie
Z okazji Dnia Mężczyzny życzę Wam dobrych dróg, taniego paliwa, niepsujących się Cors, a jak już to tanich części i żeby te Wasze Kobitki były tak cierpliwe jak ja jeśli chodzi o przebywanie w garażu i dłubanie przy samochodach. No i oczywiście powodzenia przy Waszych projektach. Całusy
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- fotograf
- Swój
- Podziękował;: 0
- Kontakt:
Re: Dzień Mężczyzny ;-)
Amenprzyciaga pisze: i żeby te Wasze Kobitki były tak cierpliwe jak ja jeśli chodzi o przebywanie w garażu i dłubanie przy samochodach
Ślicznie dziękujemy za życzenia - choć pierwszy raz słyszę o czymś takim jak dzień mężczyzny :0
ale każdy powód jest dobry żeby poczuć się wyjątkowo
X12SZ+miniLambda ;-/
X12SZ+C16NZ+C18NZ+BLOS
X12SZ+13NB+13S+C14NZ+C14SE+C16SE+X16SZ+A15SMS= moje C14XE 8V
X12SZ+C16NZ+C18NZ+BLOS
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
dzięki serdeczne 
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- fotograf
- Swój
- Kontakt:
X12SZ+miniLambda ;-/
X12SZ+C16NZ+C18NZ+BLOS
X12SZ+C16NZ+C18NZ+BLOS
- przyciaga
- Moderatorzy

- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Kontakt:
Odgrzebałam posta i aż mi sie wierzyć nie chce że ten rok tak szybko zleciał
.
Panowie z okazji Waszego święta (choć moze słabo rozpowszechnionego) życzę Wam przede wszystkim wielu ciekawych pomysłów na modyfikacje (ciekawe czy do corsy mozna wcisnąć coś więcej niz 3.0
)i ich pomyślych realizacji. Oby corsy śmigały bezawaryjnie po prościutkich dróżkach i neiwiele paliły. I tak dla siebie może ale i na pewno dla Was życże sobie żebyśmy się w jak najwiekszym gronie spotkali na ogólnopolskim zlocie
.
Panowie z okazji Waszego święta (choć moze słabo rozpowszechnionego) życzę Wam przede wszystkim wielu ciekawych pomysłów na modyfikacje (ciekawe czy do corsy mozna wcisnąć coś więcej niz 3.0
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
w zeszłym roku tylko dwóch facetów podziękowało za życzenia widocznie reszta jakaś zniewieściała jest
może w tym roku będzie lepiej 
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Gesio_CB
- Nowy
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Nie wiedzialem ze to dzisiaj...
i jakos przeoczylem ten temat rok temu
Dziekuje
Dziekuje