Wypadek Kuzaja
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Wypadek Kuzaja
Leszek Kuzaj podczas 14. Rajdu Praskiego (Czechy) wjechał w grupę kibiców. Jeden mężczyzna (26 lat) zginął na miejscu. Drugi 26-latek zmarł w szpitalu.
[youtube]pnHLGhReoxA[/youtube]
Wypadek miał miejsce przed południem 6 grudnia 2008, na odcinku specjalnym Reporyje - Cementarna. Leszek Kuzaj z irlandzkim pilotem (Craig Parry) przed wypadkiem jechał z prędkością około 160 km/h. Kierowcy i pilotowi nic się nie stało.
[youtube]pnHLGhReoxA[/youtube]
Wypadek miał miejsce przed południem 6 grudnia 2008, na odcinku specjalnym Reporyje - Cementarna. Leszek Kuzaj z irlandzkim pilotem (Craig Parry) przed wypadkiem jechał z prędkością około 160 km/h. Kierowcy i pilotowi nic się nie stało.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Zioo
- Nowy
- Imię: Adam
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Re: Wypadek Kuzaja
tylko polacy potrafia stanac na wypadkowej, gdzie auto ma najwieksze szanse na wylecenie z trasy...
cos o tym wiem bo na kilku rajdach Polski bralem udzial jako Safety i wiem z jakimi debilami trzeba sie uzerac...
+ Kuzaj jako kierowca rajdowy juz sie wypalil...
cos o tym wiem bo na kilku rajdach Polski bralem udzial jako Safety i wiem z jakimi debilami trzeba sie uzerac...
+ Kuzaj jako kierowca rajdowy juz sie wypalil...
Morette bitch !! ZłooGarage - elektryka/mechanika pojazdowa 883 969 504
-
A-rek
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
dokladnie tak jak mowiszZioo pisze:tylko polacy potrafia stanac na wypadkowej, gdzie auto ma najwieksze szanse na wylecenie z trasy....
nie wiem czy to nie plotki ale Kuzaj podobno konczy kariere rajdowca

- Zioo
- Nowy
- Imię: Adam
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
niech konczy ... na allegro power sie tylko nadaje ...A-rek pisze:dokladnie tak jak mowiszZioo pisze:tylko polacy potrafia stanac na wypadkowej, gdzie auto ma najwieksze szanse na wylecenie z trasy....
nie wiem czy to nie plotki ale Kuzaj podobno konczy kariere rajdowca
Morette bitch !! ZłooGarage - elektryka/mechanika pojazdowa 883 969 504
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
dlaczego ma konczyc?
Przed dzwonem prowadzil w rajdzie. Na kazdym rajdzie zdarzaja sie wypadki i taki jak ten mogl sie wydarzyc.
Kibice staneli naprawde bezmyslnie i moim zdaniem cala nagonka na Kuzaja wynika nie z jego winy, slabej formy czy cos, tylko ze zlego zabezpieczenia trasy.
Szkoda goscia, bo nawet go lubie
Swoje juz wyjezdzil, nie raz przesadzil, ale tez wiele razy sie udalo. Rajdy to dyscyplina sportu gdzie sie jedzie na granicy ryzyka i bledu... czasem sie nie uda.
Tu akurat szkoda tych kibicow, ale ja nie jestem za oskarzeniami w kier. Kuzaja, ze jest taki czy smiaki, czy tu, czy na autoklubie.
Przed dzwonem prowadzil w rajdzie. Na kazdym rajdzie zdarzaja sie wypadki i taki jak ten mogl sie wydarzyc.
Kibice staneli naprawde bezmyslnie i moim zdaniem cala nagonka na Kuzaja wynika nie z jego winy, slabej formy czy cos, tylko ze zlego zabezpieczenia trasy.
Szkoda goscia, bo nawet go lubie
Tu akurat szkoda tych kibicow, ale ja nie jestem za oskarzeniami w kier. Kuzaja, ze jest taki czy smiaki, czy tu, czy na autoklubie.
- szajboos
- Nowy
- Kontakt:
W rajdach nie można mówić "że kierowca winny bo popełnił błąd".
A to że wielu kibiców na OS'ach to totalne bezmózgi woła o pomstę do nieba. I niestety ukazuje braki w zabezpieczeniu OS'ów
that's what i'm talking aboutpirat pisze:Rajdy to dyscyplina sportu gdzie sie jedzie na granicy ryzyka i bledu...
A to że wielu kibiców na OS'ach to totalne bezmózgi woła o pomstę do nieba. I niestety ukazuje braki w zabezpieczeniu OS'ów
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
widziałem dziś fragment wywiadu z Kuzajem po tym wypadku ... widać, że odbiło się na nim to bardzo ...
http://www.tvn24.pl/12690,1577876,0,1,k ... omosc.html
http://www.tvn24.pl/12690,1577876,0,1,k ... omosc.html
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
widziałem, nie ma co się w sumie dziwić, gościu ma ryse na psychice do końca życia, mimo, że ludzi nawet nie znał
szkoda go...
- bix
- Nowy
- Imię: Bartek
- Model auta: Grande Punto
- Silnik: 1.2
Zobaczyłem ten materiał i nie powiem Leszek teraz nie ma łatwo. Najbardziej mnie ruszyło jak mówił, że w tym wypadku zginął jego kibic który specjalnie przyjechał zobaczyć jego przejazd.
Była: Corsa B x12sz + LPG
Był: Rover 416
Była: Audi A6 C5 1.8T
Jest: Grande Punto 1.2
Był: Rover 416
Była: Audi A6 C5 1.8T
Jest: Grande Punto 1.2
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
osobiście nie przepadam za nim ale w tym wywiadzie jakis taki ludzki okazał się byc ...
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
No gosciu przezywa to wszystko bardzo. Tez widzialem ten wywiad... normalnie wrak czlowieka.
Szkoda chlopa... mam nadzieje, ze wroci jeszcze do scigania
Szkoda chlopa... mam nadzieje, ze wroci jeszcze do scigania